Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Útočí na nás Hotentoti: Slavná pohádka pro děti je rasistická! Pryč s klasikou! Šílenství dál zrychluje. Jestli vaše dítě jen cekne, půjde na převýchovu! Rady pro klasifikaci všeho! Jinak se prý to bílé zlo nevymýtí

Útočí na nás Hotentoti: Slavná pohádka pro děti je rasistická! Pryč s klasikou! Šílenství dál zrychluje. Jestli vaše dítě jen cekne, půjde na převýchovu! Rady pro klasifikaci všeho! Jinak se prý to bílé zlo nevymýtí

2. 3. 2024

Tisk článku

Branislav Michalka na dalším odporném příkladu ukazuje, jak současný progresivní Západ likviduje svou vlastní kulturu, aby vyklidil prostor bezduché hrůze, kterou násilím instaluje

Disneyho adaptace klasiky P. L. Traversové Mary Poppins se dočkala nečekané pozornosti ze strany britské Rady pro klasifikaci filmů, která film překlasifikovala z ratingu U, což znamená, že je film doporučován všeobecně, na nový rating PG (Parental Guidance), který varuje rodiče před tím, že film obsahuje rasistické a diskriminační prvky, jazyk a narážky.

Film byl natočen v roce 1964 a představitelka hlavní role Julie Andrews získala za roli vychovatelky s kouzelnými schopnostmi Oscara - za nejlepší ženský herecký výkon. Celkem byl film nominován na 13 Oscarů, což je rekord studia Disney, a pět jich získal. Stal se nejvýdělečnějším filmem roku 1964.

Rasisti na střeše 

Oba hlavní představitelé, nepočítaje dětské herce, Julie Andrews (88) a Dick Van Dyke (98), jsou stále naživu, a dokonce i představitelka dětské matky, známá britská herečka Glynis Johns, zemřela zhruba před měsícem během ledna v požehnaném věku 101 let. Že hraje v rasistickém filmu, zřejmě až do své smrti netušila.

Na čem je celá kauza založena? Především samozřejmě na tom, že vůdci západní civilizace mají plíseň na mozku a jsou zdegenerovaní. Konkrétně však tvrdí, že rasistické a diskriminační prvky se ve filmu nacházejí ve slavné taneční scéně (Youtube) na střechách londýnských domů, kam Mary Poppins se svým snoubencem vodí děti.

SEJDEME SE V PONDĚLÍ, NEPODVOLENÍ!

Protiproud TV v pondělí 4. 3. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu  šéfredaktora Protiproudu Petra Hájka s věrnými čtenáři a diváky, při níž diskutuje, odpovídá na dotazy, názory a dopisy "tvrdého jádra" nepodvolených 

Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání. 

Ještě v roce 2019 zveřejnil deník The New York Times, přední strážce liberální a neomarxistické chobotnice, článek s názvem: Mary Poppins a hanebné flirty guvernantky s černou tváří!

Píše se v něm se smrtelnou vážností maniakálních psychopatů:

"Jedním z nejpamátnějších záběrů filmu z roku 1964 je řádění Mary Poppins. Když kouzelná chůva (v podání Julie Andrewsové) doprovází své mladé svěřence, Michaela a Jane Banksovy, komínem, její tvář se pokryje sazemi. Ale místo aby si je utřela, hravě si sazemi ještě víc připudruje nos a tváře. Poté vezme děti na taneční průzkum londýnských střech se zašpiněným kominíkem Bertem, kterého hraje Dick Van Dyke." 

Překlasifikováno

No vidíte, když si ušpiníte obličej v komíně a tancujete u toho (a ještě si k tomu lascivně připudrujete obličej sazemi), jste rasista. Jak článek "odborně a vědecky" dokazuje, tento rasismus je v Traversových knihách skryt, takže není divu, že ve filmu vybublal na povrch:

"Mohlo by to vypadat jako neškodná komická scéna, kdyby Traversové romány nespojovaly zčernalé tváře komiků s rasovou karikaturou. 'Nedotýkej se mě, ty černá pohano,' křičí služebná i v knize Mary Poppins z roku 1943, když k ní metař natáhne svou tmavou ruku. Když se pokusí přiblížit ke kuchařce, pohrozí mu, že mu v tom zabrání: 'Jestli ten Hotentot vyleze komínem, půjdu za dveře,' řekne s touto archaickou nadávkou pro černé Jihoafričany, která se opakuje v knize i na plátně."

Pod fotografií Julie Ardrewsové v článku je text: "Obličej Julie Andrewsové pokrytý sazemi ve filmu "Mary Poppins" z roku 1964 má své kořeny v rasistických karikaturách z knih."

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou! 

No a tento týden si tyto názory nakonec osvojila britská Rada pro klasifikaci filmů (BBFC), která uvedla, že film musela překlasifikovat, protože se v něm dvakrát objevuje nadávka "Hotentoti", což je hanlivý výraz používaný evropskými kolonizátory pro označení Kholkholů v Jižní Africe a Namibii. Jde o následující:

"V jedné scéně se excentrický admirál Boom ptá jednoho z Banksových dětí, zda se chystá na dobrodružnou výpravu, aby "porazil Hottentoty". Když později ve filmu admirál Boom spatří v dálce tančící kominíky s tvářemi zčernalými od sazí, vykřikne: "Útočí na nás Hotentoti!" a nařídí vypálit jejich směrem z děla."

Mluvčí BBC k tomu dodává:

"Z našeho výzkumu rasismu a diskriminace a nedávného výzkumu směrnic pro jejich klasifikaci vyplývá, že klíčovým zájmem lidí, zejména rodičů, je omezit možnost, aby děti byly vystaveny diskriminačnímu jazyku nebo chování, jež by buď mohly považovat za urážlivé nebo by je naopak mohly opakovat, aniž by si uvědomovaly, že jde o potenciální urážku."

Pozor na Hotentoty! 

Čteme správně, jde už dokonce jen o "potenciální" urážlivost. Malý bílý potenciální (vždy) rasista se prostě může nevědomky dopustit trestného činu, pokud bude opakovat vtipy z klasického filmu! Co pak? Odebrat jej rodičům, kteří nejsou schopni dítě řádně vychovat? Poslat do homosexuální rodiny na převýchovu - nejlépe do rasově smíšené?

Komu se to zdá přitažené za vlasy, měl by si přečíst hrůzostrašné příběhy rodičů, kterým levicově-liberální úderné oddíly sociálních pracovníků na Západě odebraly děti za právě takové "prohřešky".


NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Web CNN k celé záležitosti dodává, že filmový průmysl "v posledních letech bojuje s tím, jak se vypořádat s rasistickým nebo urážlivým obsahem v klasických filmech".

Kvůli tomu musel být dokonce uzavřen Disneyho zábavní park Splash Mountain, protože obsahoval odkazy na jiný dětský film, Píseň jihu, ve kterém hrála slavná dětská hvězda Shirley Templeová (pozdější velvyslankyně v Československu na přelomu 80. a 90. let). Přestože film ukazuje přátelství bílé dívky s černochem, je toto přátelství podle současných směrnic prý ponižující.

Podobně je tomu u kreslených filmů Dumbo, Peter Pan, Lady a Tramp a dalších klasických Disneyho filmů.

K tomu už asi není co dodat. Snad jen zopakovat varování admirála Booma:

"Pozor, útočí na nás Hotentoti!".

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky