Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Od počátku Bergogliova pontifikátu: Promlouvá varovnými znameními samo Nebe? Signalizuje budoucí události? Blesk udeřil do kříže. Holubice bitá krkavci. Starobylá ikona na zemi na Boží hod velikonoční. Nic není náhoda

Od počátku Bergogliova pontifikátu: Promlouvá varovnými znameními samo Nebe? Signalizuje budoucí události? Blesk udeřil do kříže. Holubice bitá krkavci. Starobylá ikona na zemi na Boží hod velikonoční. Nic není náhoda

7. 4. 2024

Tisk článku

Franca Giansoldati sumarizuje některá z nejvýraznějších varovných znamení, která od počátku rámují pontifikát uchvatitele, jenž se netají tím, že jeho cílem je zničit dvoutisíciletou Církev ustanovenou Spasitelem - téměř přesně podle předpovědí z Apokalypsy

Během mše ve Vatikánu na Boží hod velikonoční způsobil silnější poryv větru to, že na zem spadla a poničila se starobylá ikona Krista Vykupitele stojící na nádvoří čelem k bazilice sv. Petra. Pořadatelé okamžitě zakročili, a těžký stojan, který během velikonočního obřadu spadl jen pár metrů od papeže, postavili zpět na původní místo.

pp

Jde o neobvyklou a zvláštní příhodu, nad níž se mnozí pozastavovali ve snaze rozpoznat v ní poselství: Je snad další z řady varovných nebeských znamení doprovázejících od počátku pontifikát papeže Františka?

Například proslulý blesk, který udeřil do ohromného železného kříže umístěného na vrcholu baziliky sv. Petra v roce 2013 přesně v den, kdy se tehdejší papež Benedikt XVI. překvapivě a bezprecedentně vzdal (byl přinucen vzdát?) Petrova trůnu, aby se stáhl do soukromí na Vatikánském pahorku.

pp

Bylo to v únoru, pršelo a tato tajemná fotka vyfocená fotografem agentury ANSA během bouřky obletěla svět a symbolizovala historický, takřka apokalyptický, moment, který měl pro mnohé prorocký význam.

Na seznamu symbolických fotek zachycených objektivy fotožurnalistů, ale i mobilními telefony řadových věřících, jsou některé mimořádně nezvyklé. Když se a ně díváme zpětně, s odstupem času, skutečně vypadají jako by varovaly před nadcházejícími radikálními změnami nebo významnými přechody.

Například během konkláve, při němž kardinálové vložili Církev do rukou Bergogliových, byl na vatikánském náměstí spatřen nikdy předtím neviděný člověk oblečený v potrhaném františkánském řeholním rouchu, bosý, jak prochází davem. Pak dlouho nehybně stál a modlil se v chladném mrholení, které ten den panovalo. Kdo to vlastně byl?

pp

O chvíli později během modlitby Anděl Páně vypustil nový papež podle tradice holubici. Ta byla v letu okamžitě napadena a smrtelně zraněna krkavcem a rackem.

pp

A dále: Během slavné mše na náměstí spadl jeden z kardinálů kurie z křesla a skončil na zemi. Jak by to předznamenalo osud kurie, kterou měly Bergogliovy drakonické kroky brzy obrátit naruby. V té době připravoval reformu, která měla dát novou strukturu a směrnice tomuto aparátu: Vymazat staré světské výsady a úplně zrušit mnoho obyčejů. Ten tvrdý krok měl nejen v Římě obrovský ohlas.

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 8. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

A znamení nepřestávala: Holubice vypuštěné během papežovy cesty do Arménie na hranicích s Tureckem se nevysvětlitelně vrátili. František byl s arménským patriarchou Karekinem II. ve středověkém klášteře Chor Virap. K překvapení všech přítomných ptáci uletěli pár metrů, zakroužili a nepochopitelně se vrátili zpátky.

O přeletu hranic nechtěli ani slyšet. Mír mezi muslimským Ázerbájdžánem a křesťanskou Arménií nikdy nenastal, už tehdy se připravovaly válečné události.

pp

Pak přišlo na řadu náhlé zřícení střechy chrámu poblíž Kapitolu, posvátné budovy svěřené jezuitům a zasvěcené svatému Josefovi, který je patronem Církve. Katastrofální "nehoda" si naštěstí nevyžádala oběti na životech, nicméně okamžitě se vynořily otázky o metafyzickém významu tohoto znamení.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Během dvou předešlých pontifikátů se staly dvě příhody, které jako by cosi do nedaleké budoucnosti rovněž signalizovaly: Při pohřbu Jana Pavla II. končil jeden velmi dlouhý pontifikát (trval více než dvacet let). Na hrubou dřevěnou rakev na náměstí byl položen těžký evangeliář, který se v poryvu větru náhle otevřel. Vítr otáčel stránky jako by chtěl říct, že duch Slova bude nadále vát a putovat v čase a prostoru a šířit se do všech čtyř světových stran.

pp

Krátce poté, co byl zvolen Joseph Ratzinger, si během první plánované cesty (Světový den mládeže v Kolíně v Německu) svědci vzpomínají na podivné znamení. Dřevěný kříž, který byl upevněn na člunu plujícím po Rýnu s novým papežem a několika mladými lidmi na palubě, poryv větru rozlomil ve dví.

pp

Tentokrát však starobylá ikona Krista Vykupitele už přímo skončila na zemi. A ze všech dnů právě na Boží hod velikonoční.

Rozumíme tomu významu? Podobná znamení přibývají (o řadě z nich jsme psali na PP). Náhoda, míní skeptici.

Jenže - náhody neexistují...

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Velký Bratr naslouchá a špehuje všude: Pozor na telefony ve zpovědnici!  Zločin vyzrazení zpovědního tajemství. Ani vypnutý mobil není bezpečný. To platí pro kajícníka i zpovědníka. Intimita Svátosti smíření je klíčová

Velký Bratr naslouchá a špehuje všude: Pozor na telefony ve zpovědnici! Zločin vyzrazení...

Košická stopa: Kdo chce obětovat americké spojence? Žluté maskování na černozem? Sabotáž! Jako v krčmě s baníkovci. Jaká je životnost? Raději nevědět. Kupředu do Čopu! Svoboda zvítězí i bez maskování

Košická stopa: Kdo chce obětovat americké spojence? Žluté maskování na černozem? Sabotáž!...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky