Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Příznačně v postní době další satanský krok EU: Co znamená právo žen disponovat svým tělem a právo na potrat? Sankce za odmítnutí vraždit? Výsměch do tváře Boží

Příznačně v postní době další satanský krok EU: Co znamená právo žen disponovat svým tělem a právo na potrat? Sankce za odmítnutí vraždit? Výsměch do tváře Boží

14. 3. 2015

Tisk článku

Radomír Malý komentuje přijetí „evropské“ rezoluce, o kterou socialisté a liberálové usilovali již dlouho, protože život v jejich pojetí nemá žádnou vyšší hodnotu, a proto totalitu maskují jako právo na svévoli

Evropský parlament ve Štrasburku odhlasoval v úterý rezoluci o takzvaném rovnoprávném postavení mužů a žen. Diskuse se týkala dvou zpráv, které obsahovaly mj. i paragraf Právo na potrat. V hlasování se pro zmíněná „práva“ vyslovilo 441 poslanců, 205 hlasovalo proti a 52 se zdrželo.

pp

Všechny protesty slušných lidí marné

Jako důležité opatření proti „nespravedlnosti“ uvedla zpráva belgického socialisty Marca Tabarelly realizaci „práva žen disponovat svým tělem“. Tato formulace se setkala v diskusi od pondělka se souhlasem i s odporem. Druhá zpráva italského socialisty Piera Antonia Panzeriho zdůrazňovala právo na bezpečný a legální potrat.

Nebojme se konfliktů se státní mocí, vědomi si slov Spasitelových: „Budou vás vydávat soudům….“

Evropský zastřešující Svaz katolických sdružení pro rodinu (Fédération des Associations Catholiques Familiales en Europe/FAFCE) varoval poslance před schválením rezoluce. Zdůraznil, že dokument se zabývá citlivými otázkami, které jsou v kompetenci 28 členských států a tam musí i zůstat. Odsouhlasením zprávy se ignoruje princip subsidiarity, jak uvedl dotyčný svaz pro rodinu. Proti zprávě bylo shromážděno 60 000 podpisů.

FAFCE naopak žádal, aby byl potvrzen alternativní návrh ke zprávě poslynkyně Estrelové z r. 2013. Tato portugalská socialistka předložila tenkrát podobnou zprávu, zaštítěnou Výborem pro práva žen a rovnoprávnost, jež ale byla zamítnuta. Opačný návrh, schválený místo zprávy Estrelové, stanovil, že politika zdravotnictví, jeho organizace, zdravotní péče a sexuální výchova na školách zůstávají pouze a jedině v kompetenci členských států EU.

Rezoluce též požaduje rozšířit možnosti žen na pracovním trhu. Otcové by zase měli mít nárok vzít si „otcovskou dovolenou“ v délce minimálně 10 pracovních dní.

pp

Čtěte ZDE: Válka Západu proti rodině: Ital, Rus, Slovák i Václav Klaus diskutovali v Praze. První barevná revoluce měla rudou barvu. I britští konzervativci jsou mrtvi. Vše ztraceno ale není

Čtěte ZDE: Hovory na pravici: Vše co dnes Západ považuje za „lidská práva“ má bolševický původ. Proč i česká „pravice“ podporuje „protirodinný džihád“, sexuální revoluci a juvenilní justici?

Výsměch do tváře Boží

Tak se jim to přece povedlo! O tom nebylo pochyb, šlo pouze o otázku času, kdy získají v Evropském parlamentě většinu. S novými volbami do EP nastoupily nové tváře nemravů a zvrhlíků přinášející „nového ducha“ legalizace těžkého hříchu a výsměchu Božím přikázáním.

Co je to „právo žen disponovat svým tělem“? Bude mít ve smyslu tohoto opatření jakákoliv vdaná žena kdykoliv a kdekoliv „právo na nevěru“, aniž by se podvedený manžel mohl jakkoliv ozvat a vyjádřit svůj odpor? A pokud tak učiní, bude jej moci jeho záletná manželka zažalovat pro narušení tohoto jejího „práva“?

Mladí mužové, pomýšlející na sňatek, bojte se! Vaše žena vám může zcela libovolně a svobodně zahnout a válet se s kdekým, vy ale nemáte žádné právo jí cokoliv říct a vytknout porušení manželské přísahy, jinak porušujete její „právo disponovat svým tělem“. Konsekvence mohou tady být katastrofální i pro církevní sňatky, neboť požadovat při nich slib doživotní věrnosti se tak stane narušením „práva disponovat svým tělem“.

pp

Čtěte ZDE: Ofenzíva války proti rodině a státu: Svoboda projevu jen pro deviantní spoluobčany? Petice, kterou můžeme opět mnohému zabránit!

Čtěte ZDE: Překvapení: Vražedná iniciativa „pokrokové“ bruselské poslankyně dnes nečekaně neprošla. Proč zvítězil dudlík a kondom? Že by „bruselský lid“ již nasával vítr blížících se voleb?

Bránit se je povinnost před Pánem

S „právem disponovat svým tělem“ souvisí samozřejmě i „právo na bezpečný a legální potrat“. EP má samozřejmě nástroje, aby jej prosadil v celé osmadvacítce, vlastně se jedná dnes už pouze o maličkou Maltu, kde jsou potraty trestné bez jakékoliv výjimky, dále pak o Irsko, kde jsou možné pouze v případě ohrožení života matky, a Polsko, kde je zákony povolují pouze v určitých taxativně vypočítaných situacích.

Jestliže v mnoha zemích EU jsou administrativně nebo i trestněprávně stíháni zdravotníci odmítající vykonávat potraty nebo při nich asistovat, jakož i vůbec všichni, kteří se odváží proti nim vystoupit například modlitbou před potratovou klinikou, pak nepochybujte, že v důsledku nového zákona EP to velmi rychle přijde i do těch zemí, kde ještě postihy za tyto projevy nesouhlasu neexistují. Mezi ně se řadí i Česká republika.

Genderová totalitní diktatura

Genderová totalitní diktatura je na postupu. Jistěže obranou proti ní musí být na prvém místě vzorné katolické rodiny tvořené otcem, matkou a dětmi, kdy rodiče jdou příkladem vzájemné lásky a věrnosti, jenže to samo o sobě nestačí. V zájmu budoucnosti našich dětí, jakož i v zájmu morálního zdraví našeho národa bude třeba vyhlásit veškerému genderovému svinstvu boj. Manifestace podobné nedávnému Pochodu pro rodinu v Paříži by měly být častější, stejně tak modlitební akce před potratovými klinikami nebo protesty před budovami parlamentů a vlád. Nebojme se ani konfliktů se státní mocí, vědomi si slov Spasitelových: „Budou vás vydávat soudům….“

Není pochyb, že Pán se nás jednou – a to už na osobním soudu hned po smrti – zeptá, co jsme udělali proti tomuto pekelnému jedu z nejhlubších temnot satanových. Jak odpovíme? Snad lze použít tuto úvahu i jako postní zamyšlení, co říkáte?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky