Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kompro na Foglovou aneb sebevražda ODS v přímém přenosu
Popisek: Pravda a lež | Autor: Ondřej Höppner

Kompro na Foglovou aneb sebevražda ODS v přímém přenosu

24. 4. 2013

Tisk článku

ODS se ve sporu o ÚSTR plně postavila za odvolaného Daniela Hermana, v němž spatřovala záruku objektivního zkoumání naší totalitní minulosti. A zadělala si tím na pěkný malér.

Bezvýhradně podpořila práci odpadlého kněze, jehož pravou rukou, přinejmenším na hysterické tiskové konferenci, na němž padlo obvinění Rady ÚSTR z levicového puče, byla Monika Pajerová, jež během prezidentské kampaně veřejně podporovala kandidáta krajně levicového havlismu, aktivistu za práva gayů Jiřího Dienstbiera.

pp

Kompro na Foglovou ničí ODS

Zdaleka však není všem paradoxům konec. Když se ukázalo, že obavy o zneužití archivu bezpečnostních sil ve prospěch komunistů a bývalé StB Pavlou Foglovou již nelze déle smysluplně šířit, vytáhl se na prozatímní ředitelku ÚSTRu možný podnikatelský škraloup z 90. let.

Podle stanoviska Platformy evropské paměti a svědomí, odvolávajícího se, jak jinak, na zpravodajskou službu s krycím názvem Respekt, se prý Foglová mohla podílet na nezákonném sponzorování jedné politické strany v roce 1996. A teď to podstatné – nejednalo se tehdy o KSČM, ani o ČSSD, jak by se podle dosavadní strategie boje proti Foglové očekávalo, nýbrž o ODS…

Míří TOP 09 do náruče ČSSD?

Jsem upřímně zvědav, s jakou vervou a dikcí se nyní předáci této strany, jež v uměle vyvolaném boji proti komunismu hledala tolik potřebné téma ke svému pozitivnímu zviditelnění, budou v tomto sporu dále angažovat. TOP 09 k tomu všemu, nikoli překvapivě, jen škodolibě mlčí.

A varuje odepsanou ODS, že prosadí-li prezident Zeman za podpory Petra Nečase Livii Klausovou za velvyslankyni České republiky na Slovensku, tak její ministři a spolu s nimi celá strana vypochodují ze Strakovky. Kam? No přeci do náruče budoucího koaličního partnera, České strany sociálně demokratické.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky