Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ostravský bard se ptá vrchnosti: Přeskočilo vám? Jak se pozná uprchlík - křesťan? Jidášský kšeft. Pokrytectví českých biskupů v Halíkově kavárně. Až nás začnou podřezávat, bude pozdě

Ostravský bard se ptá vrchnosti: Přeskočilo vám? Jak se pozná uprchlík - křesťan? Jidášský kšeft. Pokrytectví českých biskupů v Halíkově kavárně. Až nás začnou podřezávat, bude pozdě

21. 7. 2015

Tisk článku

David Hibsch komentuje ničivou „mánii“ ČBK vstupující dobrovolně do řad Páté kolony, jež k nám chce zavléci oknem islámské bojovníky, které naši stateční předkové mečem vyhnali dveřmi

Plno podivných nápadů se nám poslední dobou rodí, katolické křesťany nevyjímaje. Revoluce a zhloupnutí ovládá i ty, kde by člověk čekal zdravý rozum, sebereflexi a konzistentní víru. Česká biskupská konference (ČBK) nabídla vládě pomoc s imigranty s odůvodněním, že jako křesťané mají povinnost pomoci pronásledovaným křesťanům z Afriky a Blízkého východu. Vskutku šlechetné. A co že tak pozdě, soudruzi? Už dlouho víme, co se dělo a děje s křesťany v Iráku po invazi americké armády. Víme, co se dělo a děje s křesťany v Egyptě, Libyi, Súdánu, Libanonu či Sýrii, když americká armáda se svými spojenci z NATO, korporacemi v zádech, počítaje v to ISIL, vyvážela demokracii a svobodu. To se v Evropě pěstovaly ekumenické vztahy s Mohamedány.

pp

Předci s mečem v ruce bránili Evropu

Zatímco se křesťané v těchto zemích, díky „mezinárodní bratrské pomoci“, dostávali mezi mlýnské kameny, tak papež František (počítaje v to papeže Pavla VI. či sv. Jana Pavla II.) pořádá mezináboženská setkání s Mohamedány a umývá jim nohy o velikonocích. Žádné výtky, že toto bludné náboženství likviduje celé křesťanské obce. Žádná kritika, že Mohamedáni činí z křesťanů občany druhé kategorie. Žádná obava, že ovládnou-li politický systém dané země, tak mužům z dlouhé chvíle řežou hlavy a z křesťanských  žen udělají sexuální otrokyně. Jsou to přeci naši bratři, že? Zatím co Církev středověku či baroka byla hloupá, plná tupců a fanatiků včetně těch svatořečených, kteří s mečem v ruce bránili Evropu před vojenskou invazí mohamedánů, tak ta současná prý pochopila onen výrazný přínos Mohamedových přeludů pro naši evropskou civilizaci.

Údajně křesťanský projev ČBK je pokryteckou šarádou pomatenců jsoucích v rozporu nejen s naukou Ježíše Krista ale i s prostým selským rozumem

Jako Žid, který navzdory Talmudu a sionismu neztratil soudnost, bych si při tomto pokrytectví asi odplivl, ale jako katolický křesťan bych je hnal bičem z domu Páně, jak to učinil Ježíš s chrámovými prodavači. Je dobré si povšimnout, že Česká biskupská konference prý chce pomáhat pouze křesťanům. Vskutku zajímavé. A jak to chce zjišťovat, aniž by se „prověrkami“ dotkli jejich „náboženské svobody“? Nebo jim budou imigranti muset odříkat Krédo, Otče náš a Zdrávas Maria v latině či jejich národním jazyce, aby bylo zřejmé, že jde o křesťany? Jakpak zjistí, že se onen urostlý muž nenaučil tyto základní modlitby z paměti, přičemž se již těší, až se zapojí do mohamedánské komunity v ČR či v Německu a za nějaký čas se zbraní v ruce povede boj proti svým hostitelům, zcela podle vlastního kréda, tedy šířit slávu Mohameda do končin zemí všech?

pp

Čtěte ZDE: Zemští škůdci na duši i na těle: Kníže a Velký zednář by měli vyklidit Orlík a ubytovat u sebe importované mohamedány. Šlechta je mrtvá. Najdeme šlechetnost v sobě?

Čtěte ZDE: Opětovné zrození politiky zdola: Odvážná důchodkyně osvobozuje Rakousko. Auxit a Brexit? Ministryně zahraničí EU: „Politický islám patří do Evropy.“ Blíží se dny hněvu?

Do kavárny s havloidy

Že je tento křesťanský projev ČBK pokryteckou šarádou pomatenců jsoucích v rozporu nejen s naukou Ježíše Krista, s prostým selským rozumem, který užívali naši předkové bojující u Vídně s Turkem, ale i se sebou samými, vyplývá rovněž z informace, že např. v nové kapli Svatého Ducha ve Starém Zubří (nedaleko od Rožnova pod Radhoštěm) má v sobotu 25. 7. 2015 proběhnout prosebná pouť „za smíření mezi křesťany a muslimy“.

Co má tento smír mezi křesťany a mohamedány konkrétně znamenat či přinést, to snad neví ani sám Bůh, ale soudruzi to jistě vědí. Nápady ČBK a podobné aktivity mají svou zvrácenou logiku, neb jsou důsledkem procesu, který se v Katolické církvi odehrává od šedesátých let. Již od květinové revoluce mainstreamový proud v Církvi přesvědčuje katolíky, že není rozdílu mezi konzistentní, nerozpornou a logickou vírou v Boha a různými pověrečnými bajkami o Bohu. Přesvědčuje věřící, že pravda a lež jsou vlastně kamarádky, které se skvěle doplňují a chodí spolu do kavárny s havloidy.

PP koláž

Čtěte ZDE: Moravcova „kavárna“: Jak zničit náš „nepřirozeně homogenní“ stát? Tomáš Halík na cestě od katolíka k imámovi. Použije své milióny z Tumpachovy ceny na islamizaci ČR?

Čtěte ZDE: Nahé "elity" v zrcadle pokrytectví: Useknout na Václaváku hlavu Petru Nečasovi? Báječné! Oběsit „symbol češství“? Bžunda. Šibenicemi proti vlastizrádcům? Kde je policie?

Falešní proroci v současné Církvi

Nenapadám nauku Církve, tedy té Církve, která nás spolu s rytířstvem chránila před porobou mohamedánských hord a jejich politickým systémem a právem, ale nauku falešných proroků v současné Církvi. Oněch pochybných proroků (u nás reprezentovaných soudruhy Halíky a spol.), kteří asistují při zavádění antikristovské ideologie Nového světového řádu a ještě mají tu drzost falešnou dálnici „mezináboženského multikulturalismu“ (říkají tomu permanentní ekumenický dialog) vydávat za projev pravé víry v radostnou zvěst Ježíše Krista, vtěleného Boha.

Rovněž nenapadám legitimní snahu Církve nebýt závislá na státu, čili plátcích daní. Ať klidně Církev hospodaří a dostane, co bylo komunistickým režimem postátněno, protože ekonomická nezávislost je rovněž znakem svobodného konání a nevydíratelnosti. Pokud ovšem má být prvním „podnikatelským záměrem“ současné katolické hierarchie to, že v navrácených budovách a na pozemcích bude zřizovat zařízení pro přijímání imigrantů, tedy nejprve oněch zdravých, silných a bojeschopných mužů a posléze jejich rodin do třetího kolene, tak jde o jidášský kšeft. Přesně ten druh kšeftu, který zrádce uzavřel s Veleradou.

A do třetice, nenapadám ani papežský úřad. Vždy totiž existovaly a budou existovat legitimní úřady, které mají svou váhu, důstojnost a účel, jako je úřad papežský, královský a třeba i prezidentský. To však neznamená, že lidé zastávající ten či onen úřad jich budou vždy hodni. Sám úřad z vás totiž lepšího člověka neudělá. I Kaifáš byl legitimním a posledním Veleknězem Izraele, jenže jeho bludné přesvědčení, jeho odpadnutí od nauky Starého zákona a jeho liberalismus projevující se prostoduchou živočišností, ho dovedl k vědomému úsilí, aby byl skrze římskou moc zavražděn Mesiáš, na kterého izraelský národ staletí čekal. I mezi tehdejším Izraelem bylo mnoho ochotně spolupracujících „užitečných idiotů“, protože ty potřebujete stejně dnes jako v minulosti, když chcete něco satanského prosadit.

Ekumenický dialog se souvěrci vrahů

Mám tedy vzkaz pro všechny ekumenicko-dialogické katolíky z Čech, Moravy a Slezska. Až nás všechny včetně sebe za pár let dostanete do stejné situace v níž jsou nyní katolíci v Súdánu, kteří jsou vražděni a jejich ženy, dcery a vnučky znásilňovány, zatímco evropští preláti vedou ekumenický dialog se souvěrci jejich vrahů, zkuste s nimi sami pohovořit, třeba o míru a toleranci.

Možná to ještě stihnete, než opustíte tento svět. Až budete jednou v takové defenzivě jako už dnes naši spoluobčané v Teplicích a za nějaký čas i ti ve Vyšních Lhotách či Havířově, zkuste si vzpomenout, jakými užitečnými idioty jste se stali. Sebereflexe je totiž velmi užitečná, zvlášť před odchodem z tohoto světa. Jedno ovšem už nevrátíte. Už nikdy nezměníte, že jste mnoha lidem dobré vůle zkomplikovali cestu ke katolické víře a nauce Kristově, protože člověk dobré vůle a zdravého rozumu mívá na pokrytectví čich.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky