Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu. Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína? Pane Klausi, staňte se naším kancléřem!

Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu. Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína? "Pane Klausi, staňte se naším kancléřem!"

23. 9. 2015

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad narůstající "imigrantskou" radikalizací veřejnosti v jednotlivých evropských zemích především v Německu, o které se nesmíme nic dozvědět

Politické elity Evropské unie, kryté mohutnou palbou mainstreamových médií, vytvářejí dojem, že zatímco západ kontinentu vítá migranty s otevřenou náručí, středoevropské země je "zaostale" odmítají. Skutečnost je zcela jiná: Politici jsou stále odtrženější od veřejnosti, která dává stále hlasitěji najevo, že s šílenými experimenty sociálních inženýrů nesouhlasí.

pp

Bruselský diktát

Odpor zemí střední Evropy - bez ohledu na to, jak nakonec dopadne, zda bude potlačen silou, nebo zradou domácích politiků - se stal katalyzátorem projevů skutečného veřejného mínění. Ve Francii dál mohutně posiluje Le Penové Národní fronta, v řadě jiných zemí průzkumy ukazují stejný trend. Proto ti, kdo dnes tak brutálně tlačí na povinné přijímání migrantů ve všech státech unie, nutně potřebují vytvořit zdání "jednotného" postupu. Proto také bruselský diktát nám, Slovensku, Maďarsku a Rumunsku - ať to stojí cokoli.

Migranti poslouží jako katalyzátor vzniku nového uměle vytvořeného evropského národa

Zdá se však, že se nakonec mohou přepočítat. Svědčí o tom radikalizující se nálady především v "srdci Říše", v Německu. Že o tom u nás téměř nevíme? Hlavní média plní seč mohou svou hlavní úlohu, kterou mají v každé totalitě: Neinformovat o realitě a vytvářet falešný obraz podle ideologického zadání vládnoucí moci. I v tomto ohledu je Německo opět na špici tohoto "pelotonu marnosti".

pp

Čtěte ZDE: Německý diktát den poté – a den před: Zbabělost českých politiků již začíná prosvítat. Polská zrada není překvapením. Nové Česko-Slovensko? Není čas na beznaděj. Vše teprve začíná

Čtěte ZDE: Velký podraz na obzoru: Mnichov číslo 2. Vláda nám lže. Vetřelcům zavře dveře, aby je vtáhla oknem. Přinutíme ji k referendu nebo novým volbám?

Pegida jako politická strana

Angela Merkelová, "čechraná" připravenými PR scénkami jako Nový Spasitel, to ale ve skutečnosti začíná mít docela těžké. Je sice milovaná "imigranty", se kterými se fotí a kteří dávají svým dětem v uprchlických táborech jména Angela, jako ne tak dávno dávali jejich stejně nadšení předchůdci jména Adolf či Stalin, je ale čím dál více kritizována samotnými Němci. Bavorsko praskající ve švech zoufale volá o pomoc a odpor vůči Merkelové sílí ze všech stran. V Bavorské CSU už je situace dokonce natolik vyhrocená, že někteří funkcionáři žádají o rozvázání spolupráce s CDU a volají po osamostatnění Bavorska.

Desetitisíce lidí znovu pochodují - pochopitelně bez jakékoliv přítomnosti hlavních médií - každé pondělí Drážďanami. Toto pondělí zaplnili příznivci Pegidy, která znovu nabírá dech, celé centrum města a minulé pondělí skandující dav volal příznačně: Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína! Kancléřka začíná mít problém "neorganizovaně" vystoupit na veřejnosti, neboť při takových příležitostech byla v poslední době již nejednou občany vypískána. Desítky tisíc lidí požadují v německých ulicích její odstoupení a nové volby.

Vůdce Pegidy Lutz Bachmann oznámil za obrovského jásotu desetitisíců demonstrantů vytvoření politické strany Pegida, která by měla, jak řekl, chránit zemi a křesťanskou kulturu. "Budeme úzce spolupracovat se stávajícími konzervativními stranami v celé Evropě ,“  uvedl Bachmann.

Nespokojenost s Merkelovou se šíří jako lavina

Nespokojenost s politikou Angely Merkelové, se již šíří jako lavina po celé zemi. Začínají se však ozývat i respektované instituce, které se dosud chovaly maximálně loajálně - tedy mlčely. Například Centrum pro ekonomická studia IFO již otevřeně varuje před imigranty a "kontrarevolučně" konstatuje: Nebudou pro Německo žádným přínosem, neboť většina z nich nemá ani vzdělání, ani osobnostní předpoklady, aby se začlenili do ekonomického procesu. Zpráva tvrdí, že pokud do Německa přijede podle odhadu Spolkového ministerstva vnitra celkem 800 000 žadatelů o azyl, náklady státu budou asi deset miliard eur. Tento údaj však nebere v úvahu sloučení rodin a přípravu imigrantů, jde tedy o spodní hranici.

pp

Čtěte ZDE: Právě se láme chleba: Podepíše vláda „smlouvu o dočasném pobytu“ migrantů na našem území? Německá závodka vaří opět oblíbený eintopf pro otroky. Je čas odejít?

Čtěte ZDE: Za naší západní hranicí to vře: Německá veřejnost protestuje proti islamizaci své země. Podaří se vyvézt muslimy k nám? Zničení zbytků křesťanství pod vlajkou humanismu

Němci mají strach

Po Německu se nyní šíří internetovým prostorem různé občanské výzvy. Velmi populární je otevřený dopis „Mám strach“, adresovaný kancléřce a prezidentovi, ve kterém se jeden z jejich dosavadních voličů svěřuje:

Patřím k lidem, které označujete jako stádo. Patřím k tomuto „stádu“, jak nazýváte své voliče prostě proto, protože mám jen strach. Strach před budoucností v zemi, která vpouští nefiltrované přílivy migrantů bez jakékoli známky nějakého plánu odpovědných politiků, jak to má všechno fungovat.

Ano paní Merkelová, Vy mě strašíte Vaší metodou vyčkávání a doufání, že se všechno nějak v dobré obrátí. V naší zemi se odehrává katastrofa a Vy mlčíte. Co je vlastně úkolem Spolkové kancléřky? Za co Vás my Němci vlastně platíme? Nepřísahali jste, že budete odvracet nebezpečí od německého národa?

Mám strach, že náš sociální systém pod tlakem těchto mas zkolabuje, protože je založen na reciprocitě. Mám strach, že náš vzdělávací systém zkolabuje, když naše školy zaplavují masy dětí bez jakékoliv znalosti německého jazyka. Jak mají učitelé vyučovat, když jsou v první řadě zaměstnáni integrací cizinců? Mám strach, že vy a váš ministr financí si opět jednou berete potřebné finance od nás dole. Nemocenské pojišťovny již oznámily zvýšení poplatků.

Mám strach, že bude stoupat kriminalita, protože v důsledku úsporných opatření se bude zřejmě donekonečna spořit na mocenském aparátu. Mám strach, protože vy politici zřejmě nemáte ponětí jak ti, kteří u nás azyl nedostanou, mají být posláni pryč. Je nepravděpodobné, že dobrovolně nastoupí do vlaků, které je odvezou zpět. Takže zůstanou v zemi ilegálně a jaké to bude mít důsledky? Tito lidé nesmějí legálně pracovat a nebudou mít peníze.

Mám strach, protože se domnívám, že mnoho z údajných uprchlíků jsou propašovaní bojovníci s cílem páchat zde teroristické činy, neboť odkud mají tolik peněz, aby si útěk mohli dovolit? Ten kdo utíká, protože o všechno přišel, nemá prostředky na útěk. Mám strach, protože žádný konkrétní politik v naší zemi neřekne, jak by to všechno mělo být organizováno…..

Thilo Sarazzin a Václav Klaus

O imigrační sebevraždě Německa mluví znovu Thilo Sarazzin, kterého dříve německá média zesměšňovala a poukazovala na jeho údajně přehnané nereálné vize, když ve své knize poukazoval na nebezpeční multikulturalismu a varoval před imigrační vlnou. Dnes se již nikdo nesměje a dokonce i některá mainstreamová média už mu dávají zapravdu.

Obdobnou pozornost a souhlas si v posledních dnech vysloužil Václav Klaus otevřenými slovy zveřejněnými v konzervativním deníku Die Welt. Zjevně promluvil mnoha Němcům z duše, když upozornil na to, že Merkelová a spol. dělají Evropě svojí podporou imigrační vlny medvědí službu: „Mám hluboké obavy o budoucnost Evropy. O nic menšího nejde," napsal český exprezident a upozornil na to, že Němci a Evropa nemohou počítat s bezproblémovým začleněním migrantů do společnosti.

Je známo, že základní vzorec chování si každý člověk osvojuje v mládí, nejdůležitějším tvárným prvkem je většinou rodina," míní Václav Klaus a pokračuje: „Je proto možné, že zastánci masového přistěhovalectví věří na moc převýchovy, manipulace a indoktrinace, že sní o stvoření nového člověka, který bude podle jejich představ formován zcela v duchu tradice geniální knihy Konec civilizace Aldouse Huxleyho."

Diví se, že se politici vůbec nezabývají tím, jak současnou migrační vlnu zastavit, ale věnují se jen tomu, jak nově příchozí přivítat, zaopatřit a přislíbit jim lepší život. „Cílem vítací politiky je snaha rozložit současné společnosti Evropy, na jejíchž troskách by pak vznikla nová Evropa. Samozřejmě bez nás, kteří jsme byli se starou dobrou Evropou spokojeni," uvedl s tím, že migranti by tak posloužili jako katalyzátor vzniku nového uměle vytvořeného evropského národa.

V Německu vyvolal článek velké vzrušení. V tamním mainstreamu se něco takového obvykle vůbec nesmí objevit. V diskusi, která se pod Klausovým textem rozproudila, se bývalý český prezident mohl dočíst řadu komplimentů: „Pane Klausi, velké množství Němců s vámi souhlasí a vidí ‚uvítací kulturu‘ jako slovo roku. Následky politiky Merkelové a Gaucka jsou pro Evropu fatální,“ objevilo se například v diskusi.

Jiní oceňovali, že Klausův text byl vůbec otištěn, což je podle nich znakem, že do veřejné debaty o problému se vrací rozum. „Publikace takového textu od Klause, který situaci přesně vystihl, ukazuje, že po kolektivním šílení nebyla ještě zcela opuštěna osvícenská kritika. Takže je tu ještě naděje,“ napsal jeden ze čtenářů.

PP koláž

Čtěte ZDE: Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

Čtěte ZDE: Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Klaus spolkovým kancléřem?

Někteří čtenáři rovnou prosili, zda by bývalý český prezident nepomohl v Německu i jako politik. „Václav Klaus, nejlepší prezident, kterého jsme nikdy neměli,“ psal se zármutkem jeden z diskutujících. „Potom, co jsem si článek přečetl s rostoucím nadšením, jsem se podíval nahoru, kdo to napsal. Můžeme mít pana Klause za spolkového kancléře, prosím?“ žádal další čtenář.

Jiní se Klausem nechali inspirovat a vzpomněli při tom na jeho doporučení: „Pan Klaus nedávno řekl, že kdyby byl Němec, volil by Alternativu pro Německo (AfD). Udělám to,“ slíbil jeden z účastníků diskuse. „Vážený pane Klausi, vážím si vás a děkuji vám za vaše slova, se kterými mohu jen souhlasit. Adresujete svoji kritiku německému lidu... Problém je, že německého lidu se nikdo neptal ani trochu,“ vysvětloval jiný diskutující.

Veřejnost v Evropě se začíná probouzet. Je extrémně důležité, že hlasy rozumu a odhodlání se ozývají stále mohutněji právě z Německa. Ukazuje se, že čím brutálnější je tlak "Bruselanů" vedených Německými elitami na veřejnost v jednotlivých státech - včetně těch největších -  tím paradoxně jeho pozice slábne. Jakmile ztratí fiktivní či uměle udržovanou podporu ve svých domovských zemích, může se stát cokoli...

Přesně totéž platí i pro nás.

pp 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky