Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Imigrantská vlna se valí dál: Uprchlíci, nebo invazní jednotky? Soros už nezastírá, že jde o plán na zničení Evropy. Pád Merkelové - rozpad EU? Čechova předpověď. Začalo odpočítávání?

Imigrantská vlna se valí dál: Uprchlíci, nebo invazní jednotky? Soros už nezastírá, že jde o plán na zničení Evropy. Pád Merkelové - rozpad EU? Čechova předpověď. Začalo odpočítávání?

2. 11. 2015

Tisk článku

Václav Danda shrnuje poslední vývoj na "imigrantské frontě" a ptá se, zda ještě máme šanci na obranu, nebo jestli je již osud Evropy zpečetěn

Zatímco v Německu se začínají formovat první guerillové imigrantské skupiny, na hranicích Slovinska a Rakouska se situace již dávno vymkla kontrole. Slabá rakouská policie není schopna ani ochotna zadržet desetitisíce tzv. uprchlíků, kteří dnem i nocí pronikají dále do Evropy a zaplavují zejména Německo. Imigrantská apokalypsa řízená ze Spojených států pomocí takzvaných nevládních organizací nabírá dále na intenzitě.

 pp

Záhadná zmizení

Zajímavé jsou i zprávy o imigrantech, kteří po stovkách mizejí ze záchytných zařízení. V Dolním Sasku se podle zpravodajského serveru The Local "ztratilo" minulý týden více než 700 ze 4 000 mužů, kteří zde byli ubytováni. Místní úřady nemají ani představu, kde se "nezvěstní" momentálně zdržují. Existuje vážné podezření, že mnozí mají přesně určené místo kam se mají přesunout a vytvářet guerillové skupiny, schopné provádět teroristickou činnost na území Německa a dalších evropských států. Minulý týden varovala před infiltrací teroristů už i německá zpravodajská služba.

Nekonečné toky imigrantů na Slovinské hranici s Rakouskem

To co se v posledních týdnech odehrává zejména na Slovinské hranici s Rakouskem nelze nazvat jinak než otevřenou invazí. Tisícihlavé zástupy prorážejí kordony neozbrojených policistů a razí si dnem i nocí cestu do Německa. Organizovanost těchto skupin, kterou jsme viděli už na maďarských hranicích ukazuje na to, že jde o promyšlenou strategii buněk, které mají své velení a přesně určené cíle. Podle některých komentátorů již začalo odpočítávání k akci.

Čtěte ZDE: Situace v Evropě se každým dnem zahušťuje: Islám již neskrývá, že tu chce panovat. Jakou taktiku k legální obraně zvolit? Achillova pata politiků. Jsme silnější, než si myslíme. Ještě není pozdě

Čtěte ZDE: Tajný plán eurobolševiků se naplňuje: Právě povstal nový Sovětský svaz. Lenin byl proti nim břídil. Migranti jako základ "nového politického lidu" bez národů a států

 

Imigrantská řeka se valí do Rakouska

To, čeho jsme v těchto dnech svědky ukazuje na promyšlené rozmisťování těchto sil po celé Evropě zejména v Německu, ve Francii, ale i v dalších evropských státech. Jako krytí slouží těmto „invazním jednotkám“ rodiny s dětmi, které byly často i násilně zařazeny do „transportů“. Jak prozradila tento týden jedna z dobrovolnic, které přicházející s migranty do styku, tzv. uprchlíci jsou často nuceni namačkat se do člunů pod hlavněmi samopalů a vydat se na cestu i proti své vůli, aby pomáhali vytvářet „clonu“ pro skutečné invazní jednotky. Ty prý mají za úkol ponořit Evropu do chaosu, ve kterém dojde k vytvoření "nového evropského lidu".

pp

Čtěte ZDE: Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Čtěte ZDE: Hlavní média ve službách Nového světového řádu: Bilderberg migrační vlnu schválil a odmávnul. Kalousek a Schwarzenberg jdou proto s vládou. Budeme se bránit? Jak mocné jsou Sorosovy měšce?

Orbán ukázal na Sorose

Dokonce už i někteří představitelé vlád mluví otevřeně o tom, že celá operace je řízena a podporována globálními elitami jako je George Soros. Maďarský premiér Viktor Orbán upozornil na to, že Soros je prominentním členem kruhů „aktivistů“ pokoušejících se o podvracení evropských národů podporou utečenců. „Jeho jméno je snad nejsilnějším příkladem mezi těmi, kdo podporují cokoliv, co oslabí národní státy, neboť oni podporují cokoliv, co změní tradiční evropský styl života,“ řekl Orbán v interview pro rádio Kossuth.

„Tito aktivisté, kteří podporují imigranty, se tím nevyhnutelně stávají součástí sítě mezinárodního pašeráctví lidí.“ Soros reagoval v orwelovském duchu prohlášením o šesti bodech, které již nic nezastírá: Plán prosazovaný jeho "nadací" prý pomáhá „udržet evropské hodnoty“, zatímco Orbánovy činy „tyto hodnoty podvracejí“. „Orbán přistupuje k ochraně národních hranic jako k cíli a k uprchlíkům jako k překážce,“ sdělil Soros. „Náš plán přistupuje naopak k ochraně uprchlíků jako k cíli a ke státním hranicím jako k překážce.“

Rakouská hranice bylo prolomena

Přesně podle této logiky vypadá i situace na imigrantské frontě, která se nejnověji posunula do Slovinska, které kolabuje pod každodením "přísunem" detitisícových davů. Není se co divit že o plotu na hranicích začínají pozdě ale přece uvažovat kromě Maďarů, také Rakušané, Slováci a stále silnější hlasy se ozývají i z těžce zkoušeného Bavorska.

pp

Čtěte ZDE: V německém "papiňáku" roste tlak: Pegida přivedla do ulic Drážďan 30 tisíc lidí. Pozice Merkelové v CDU slábne. Řádění imigrantů, násilí a chaos. Spustí se dominový efekt?

Čtěte ZDE: Německo: Napětí před výbuchem? I vojáci Bundeswehru se už musejí stěhovat do stanů. Kasárna obsazují imigranti. Epidemie znásilnění i epidemie chorob. Již brzy také u nás?

Bavorsko kolabuje

Rakousko, které je oficiálně stále neutrální zemí zažívá teď největší příval imigrantů, kteří se snaží bez jakýchkoliv překážek proniknout do země ze Slovinka. Směšných 700 vojáků, které proevropská vídeňská vláda na hranici poslala, není schopno tento příval zastavit a v podstatě se jen omezují na korigování těchto toků a jejich nasměrování do Bavorska. 

Tlupy migrantů zapálily darované stany v provizorním táboře

Bavorský premiér Horst Seehofer opakovaně otevřeně kritizuje nejen Rakousko, ale především Angelu Merkelovou, která imigrantskou tsunami pomohla uvést do chodu. Rozpory mezi Seehoferem a Merkelovou už začínají ohrožovat i tradiční spojenectví CDU a CSU. Dramatický propad kanacléřčiny popularity dokresluje nejen zděšení policejních složek, které situaci už nemohou zvládnout, ale provázejí ji také stovky žalob, které šéfku vlády obviňují z vlastizrady.

Vážnost situace si uvědomují i globální elity, které potřebují udržet současnou politickou situaci v Evropě co nejdéle, než budou „invazní jednotky“ rozmístěny. Financial Times (FT) proto minulý týden varovaly, že pozice Merkelové a tím i celého imigrantského projektu je vážně ohrožena. Jestli skončí Merkelová, rozpadne se podle prestižního listu celá Evropská unie.

Čtěte ZDE: Švédská novinka: Útok ve škole - mečem! Znásilněná země, náš vzor? Zadušeni blahobytem a liberalismem. Islám ničí hostitelský národ likvidací žen. Hledíme do vlastní budoucnosti?

Čtěte ZDE: Slavná jasnovidka Vanga: Evropě zbývá na záchranu už jen rok. Sobotkova vláda darovala americké armádě zbraně za 16 milionů. Pominutí smyslů? Je čas zřídit domobranu. První republika to uměla

Švédové už toho mají plné zuby

Merkelová prý může dopadnout stejně - jenže v opačném gardu - jako kdysi britská premiérka Margaret Thatcherová. Ta se zdála neporazitelná, dokud ji politicky nepopravila vlastní strana. A pokud německá kancléřka touto cestou opravdu padne, bude podle FT hrozit rozpad celé EU. Varovný hlas se tento týden ozval také ze Švédska, které rovněž pod náporem imigrantů kolabuje. Švédská ministryně zahraničí Margot Wallströmová podle listu Daily Mail prohlásila: „Jestli to takhle půjde dál, zhroutíme se."

„Nejsem sama, kdo si myslí, že při přílivu 190 tisíc lidí každý rok není možné udržovat současný systém země. V delším časovém horizontu se náš systém zhroutí,“ prohlásila ministryně. Dnes je již jasné, proč ve Švédsku po dohodě "proevropských stran" suspendovali volby, aby zabránili vítězství protibruselských Švédských demokratů. Po fiasku evropeistů v polských volbách se můžeme zrušení voleb dočkat i v dalších zemích.   

Bude na obranu pozdě?

Sympaticky vyznívá snaha některých poslanců, kteří se tento týden pokusí prosadit zákon o uspořádání referenda o vystoupení ČR z Evropské unie. Je pravděpodobné, že za současného rozložení sil ve sněmovně je tato snaha zřejmě odsouzena k neúspěchu. Má ale důležitý "signální" význam. 

Situace se totiž může rychle změnit. Až místo tisíců (jako minulý týden) budou v ulicích deseti a statisíce, Sobotkova vláda nápor nevydrží. Předpověděl to o víkendu prezidentem Zemanem vyznamenaný "klaun", bývalý poslanec ČSSD František Ringo Čech: do roka bude na Václaváku podle něho prý sto tisíc lidí. A nemyslel to jako žert.

Potíž je v tom, že za rok už může být už pozdě.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky