Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Slavná jasnovidka Vanga: Evropě zbývá na záchranu už jen rok. Sobotkova vláda darovala americké armádě zbraně za 16 milionů. Pominutí smyslů? Je čas zřídit domobranu. První republika to uměla

Slavná jasnovidka Vanga: Evropě zbývá na záchranu už jen rok. Sobotkova vláda darovala americké armádě zbraně za 16 milionů. Pominutí smyslů? Je čas zřídit domobranu. První republika to uměla

26. 10. 2015

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad podivným počinem současné vlády a upozorňuje na zapadlé proroctví o konci Evropy, které se dnes stává realitou

Nejsou peníze na provozování dětských Klokánků. Skuteční invalidé se musejí doprošovat, aby dostali peníze na asistenty či vodící psy. Důchodci nedostanou ani to, nač mají ze zákona nárok. Ve stejném okamžiku plánuje ministryně Marksová vyplácet čtyřčlenné rodině migrantů 30 000 měsíčně. A vláda marnotratně plýtvá veřejnými prostředky na podporu "nevládních neziskových" organizací či vojenských dobrodružství daleko za našimi hranicemi.

pp

Přeskočilo jim?

To, s čím aktuálně přišlo ministerstvo obrany pod vedením herce Martina Stropnického, ovšem překonalo zatím všechny podobné případy. A bohužel nejde o kabaretní scénku. Naše armáda postižená dosud ne zcela objasněnými výbuchy skladů munice ve Vrběticích (podle některých znalců byly tyto výbuchy řízenou snahou o odepsání obrovského množství munice, která byla již předtím z místa přemístěna za neznámým účelem), daruje armádě Spojených států zbraně a munici v hodnotě 16 milionů korun. Ano, slyšíte dobře. Zdecimovaná česká armáda daruje zbraně a munici údajně nejmodernější armádě světa.

Nemusíme být jasnovidci, abychom viděli, že současné euro-unijní elity vedou země bruselského protektorátu do propasti.

Vyplývá to z usnesení vlády z 22. července letošního roku, jehož součástí je i darovací smlouva mezi Českou republikou, zastoupenou ministerstvem obrany, a vládou Spojených států amerických o vojenském materiálu v účetní hodnotě 16 354 000 Kč.

„Vláda souhlasí s darováním vojenského materiálu vládě Spojených států amerických za účelem podpory iráckých ozbrojených a bezpečnostních sil v boji proti ozbrojencům tzv. Islámského státu v souladu se zákonem č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, ve znění pozdějších předpisů, s tím, že specifikace tohoto vojenského materiálu a základní podmínky darování jsou uvedeny v příloze tohoto usnesení.“

Vláda podle usnesení ukládá ministrům obrany a zahraničních věcí, aby zabezpečili předání daru, který má obsahovat samopaly vzor 58, včetně obrovského množství nábojů a více jak 5000 ručních granátů vzor F1. Takže si to zopakujme: Sobotkova vláda se rozhodla darovat armádě USA pěchotní zbraně v hodnotě 16 miliónů korun, které Američané mají údajně předat kurdským milicím, proti kterým bojuje turecká armáda, která je součástí NATO a spojencem USA.

Čtěte ZDE: Strachotínská výzva (nejen) proti brannému zákonu: Občane Kalousku! Nedovolíme dětem umírat za zájmy USA. Tisíce fanoušků i mezi policisty a vojáky. Organizuje plukovník Blanické rytíře?

Čtěte ZDE: Americké jezinky strkají prsty na Slovensko a do Maďarska: Základny NATO u Dunaje jako "rychlá reakce" na odbojný postoj Fica a Orbána? Strach z rusko - německé spolupráce

Drama se blíží

Že vám to také připadá jako v blázinci? To ovšem jen v tom lepším případě. V tom horším dodají Američané zbraně přímo islamistům v Sýrii, které společně s Tureckem dlouhodobě podporují v boji proti Asadovu režimu a ruským náletům.

V tom nejhorším případě budou našimi zbraněmi vybaveny migrantské oddíly, které jsou tajně zásobovány zbraněmi pod rouškou humanitární pomoci - jak ukazuje řeckou celní zprávou nedávno odhalený kontejner plný ručních palných zbraní. Místo, abychom naše zbraně uchovali pro možnost použít je třeba k případnému vyzbrojení domobrany, jež by pomohla armádě a policii střežit naše hranice, naopak se zbraní zbavujeme. Podle některých vojenských expertů jsou naše sklady zbraní již téměř prázdné.

Migrační situace se přitom může velmi rychle zhoršit uzavřením hranic v Německu a Rakousku, jak po tom stále častěji volá už nejen německá a rakouská veřejnost ale i někteří politici opozičních i vládních stran. Situace na Balkáně se dramatizuje každým dnem a včerejší rokování v Bruselu jen ukázalo bezradnost bruselských elit situaci řešit. I přes silácká prohlášení jsme svědky plíživého rozpadu Evropské unie a nikdo neví, co se bude v nejbližších týdnech a měsících dít.

pp

Čtěte ZDE: Migrantský seriál v nových kulisách: Tady bude Ruhe! Krást v Rakousku povoleno. Konec Vánoc i Mikuláše - dráždil muslimy. Vláda nás podvádí. Postaví se jí někdo?

Čtěte ZDE: Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

Domobrana má u nás tradici

O to více by zodpovědná vláda měla myslet především na obranu svého území a projevit snahu ochránit své občany. Minulý týden jsme si připomněli, samozřejmě bez jakéhokoliv mediálního zájmu, jedno pozoruhodné výročí - zřízení domobrany za první republiky: Stráž obrany státu (SOS) byla jednotnou ozbrojenou složkou založenou na základě vládního nařízení schváleného 23. října 1936. Existovala a působila v letech 1936–1939. V bojích převážně se sudetskými Němci padlo 312 příslušníků domobrany SOS. Jejím úkolem byla hlavně ochrana neporušitelnosti státní hranice a nedotknutelnosti státního území. Důležitým posláním bylo také spolupůsobení při ochraně veřejného pořádku, klidu a bezpečnosti.

Dobrovolníci, kteří se hlásili do Stráže obrany státu (SOS) se zpočátku rekrutovali hlavně z bývalých policistů či vojáků, ale postupně přicházeli i další spolehliví občané a členové tělovýchovných vlasteneckých organizací jako byli Sokolové či Orlové a další. Od vzniku domobrany SOS vzniklo 31 praporů, z toho jeden vnitrozemský, dislokovaný v Praze. Předpokládalo se, že v případě náhlé bezprostřední nepřátelské hrozby budou prapory SOS schopny v několika hodinách obsadit hranice a poskytnou armádě určitý čas na přípravu. Výzbroj oddílů SOS tvořily pistole, pušky, lehké kulomety a granáty. Tedy přesně ty zbraně, kterých se naše vláda dnes tak nezodpovědně zbavuje.

pp

Čtěte ZDE: Merkelové diplomatický "majstrštyk": Import tureckých muslimů. Z deště rovnou pod Niagáru. Čas pro Thomase Jeffersona a jeho výzvu k dobře organizované a ozbrojené domobraně?

Čtěte ZDE: Švýcaři už nacvičují: Evropská unie se rozpadla, panuje anarchie. Rakušané si kupují zbraně. Politici suverénní země jsou odpovědni svým občanům. Česká vláda přípravy jen předstírá

Běh o život

Je ovšem jasné, že Bruselu oddaná Sobotkova vláda se na aktivní obranu státu nepřipravuje. Přitom situace ohrožení naší země je té z roku 1936 velmi podobná. Migrační tsunami je stále dramatičtější. Je jasné, že evropské národy běží svůj závod o život.

Globální elity, které se rozhodly zlikvidovat původní obyvatelstvo historických států a pomocí migrantů ze třetího světa vytvořit "nového evropského člověka", jsou zjevně odhodlány dovést svůj šílený plán do konce. Dnes je už jasné, že státy, které se nebudou účinně bránit, tak jak to předvedlo Maďarsko Viktora Orbána, jsou určeny k likvidaci.

pp

Čtěte ZDE: V německém "papiňáku" roste tlak: Pegida přivedla do ulic Drážďan 30 tisíc lidí. Pozice Merkelové v CDU slábne. Řádění imigrantů, násilí a chaos. Spustí se dominový efekt?

Čtěte ZDE: Německo: Napětí před výbuchem? I vojáci Bundeswehru se už musejí stěhovat do stanů. Kasárna obsazují imigranti. Epidemie znásilnění i epidemie chorob. Již brzy také u nás?

Slepí vedou slepé

Když před dvaceti lety předpověděla tyto migrační řeky zaplavující Evropu jedna z nejznámějších jasnovidek, slepá bulharská věštkyně Vanga, mnozí jen nechápavě kroutili hlavami. Podle ní měla začít imigrantská apokalypsa v roce 2015 a začátek konce Evropy jak ji známe, má přijít již v roce 2016. Do roku 2043 potom přestane Evropa v dnešní podobě zcela existovat a území se stane jedním velkým kalífátem. Baba Vanga se narodila 31. ledna 1911 v obci Strumice a zemřela v srpnu 1996. Mezi nejznámější vyplněná proroctví bulharské jasnovidky patří Stalinův konec, smrt princezny Diany, nástup prezidenta Baracka Obamy, potopení ponorky Kursk nebo útok na dvojčata WTC 11. září 2001.

I když jsou její proroctví týkající se Evropy děsivá, vždy dodávala, "pokud se evropské elity nevzpamatují nebo je lidé nesvrhnou". Je to inspirace také pro nás? Nebo budeme dál užasle pozorovat, jak Sobotkova vláda "nosí sovy do Athén", když daruje "nepotřebné zbraně" Američanům? Předpokladem tohoto nevídaného "experimentu“ je totiž na prvním místě odzbrojení vlastního národa.

Nemusíme být jasnovidci, abychom viděli, že současné euro-unijní elity vedou země bruselského protektorátu do propasti. Bez ohledu na to, zda tak činí vědomě, anebo jen jako slepí vedou slepé. Jde pouze o to, aby - až si většinová věřejnost protře oči - nebylo již na obranu pozdě.

 pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky