Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Merkelové diplomatický majstrštyk: Import tureckých muslimů. Z deště rovnou pod Niagáru. Čas pro Thomase Jeffersona a jeho výzvu k dobře organizované a ozbrojené domobraně?

Merkelové diplomatický "majstrštyk": Import tureckých muslimů. Z deště rovnou pod Niagáru. Čas pro Thomase Jeffersona a jeho výzvu k dobře organizované a ozbrojené domobraně?

21. 10. 2015

Tisk článku

Lubomír Vylíčil komentuje šílené rozhodnutí o legálním nastěhování miliónů muslimů z Turecka do Evropy, kterému otevírá dveře jednání mezi německou kancléřkou a tureckým prezidentem

Slyšeli jste už někdy o vytloukání klínku megaklínem? Nebo o posunu z deště nikoli pod okap, ale pod Niagáru? Ne? Pak se podívejte na nejnovější aktivitu německé kancléřky.

pp

Na chudý lid musí být přísnost

Všechny velké agentury světa přinesly zprávu, že: „probíhají intenzivní jednání mezi Evropskou unií a Tureckem. Brusel přislíbil poslat Ankaře tři miliardy eur, aby tak zpomalil příliv uprchlíků. Součástí rámcové dohody s Tureckem je také nastolení bezvízového styku a opětovné započetí rozhovorů o vstupu Turecka do EU. Do Ankary navíc přicestovala také německá kancléřka Angela Merkelová a při setkání s tureckým prezidentem Recepem Erdoganem potvrdila ochotu Německa i EU vrátit se k přístupovým rozhovorům.“

Pro lidi, kteří jsou svobodní a kteří jimi chtějí zůstat, je dobře organizovaná a ozbrojená domobrana jejich největší jistotou

Přeložíme-li si zprávu do běžného jazyka, dostaneme zhruba toto: protože neumíme a nechceme zabránit (ilegálnímu) přesunu 1,5 milionu jistých problémových lidí do Evropy, tak si jich tu (legálně) pustíme 75 milionů. Ano sedmdesát pět milionů úplně stejných lidí, ale přirozeně že tentokrát po dohodě a zcela dobrovolně…. A ještě jim za to zaplatíme. Tak tomu se říká vysoká politika!

Ale čemu se divíme. Již dávní vladaři hlásali, že na chudý lid musí být přísnost. Proto když se nám obyvatelstvo Evropy začíná bouřit, když začíná remcat a drze odmítat další příděly muslimů, tak jim jich, holomkům, nadělíme stonásobně více! Jen se to, kvůli té zatrolené demokracii, na kterou si ještě po nějaký čas musíme hrát, nedá vybubnovat na náměstích přímo, z vůle majestátu, ale musí na věc zas jakousi fintou a oklikou.

pp

Čtěte ZDE: V německém "papiňáku" roste tlak: Pegida přivedla do ulic Drážďan 30 tisíc lidí. Pozice Merkelové v CDU slábne. Řádění imigrantů, násilí a chaos. Spustí se dominový efekt?

Čtěte ZDE: Německo: Napětí před výbuchem? I vojáci Bundeswehru se už musejí stěhovat do stanů. Kasárna obsazují imigranti. Epidemie znásilnění i epidemie chorob. Již brzy také u nás?

Turci se přestěhují do Německa

Bezvízový styk a volný pohyb! Copak to nejsou hodnoty, na nichž je EU založena? A taky tahleta humanita! Představte si jen, jak nejnovější nápad nejpokrokovější kancléřky v dějinách Německa usnadní ubohým, osamělým běžencům třeba „scelování rodin“. Již žádné trapné a muslima ponižující úřední procedury! Zanedlouho bude moci celé Turecko (a všichni, kdo pobývají na jeho území)  volně vycestovat za svými blízkými, Bez jakéhokoli omezení počtů, příbuznosti, délky pobytu… Bez kontroly.

Takže místo ušmudlaných 12 osob na jednoho „běžence“, jak je možné v současnosti, přicestuje za svým hrdinou celý rod, klan, nebo celá vesnice! Pěkně veřejně, autobusem. Žádné podlézání plotů. To bude v ulicích německých měst pestro a veselo! Také všechny těhotné ženy Anatolie a dalších chudých oblastí Turecka už budou moci konečně vyrazit do země zaslíbené, aby rodily „nové Němce“. Ano, je tu jedna drobná komplikace, jako otce musí nahlásit německého občana, nebo osobu s povolením k trvalému pobytu. Ale vzhledem k běžnému mnohoženství a známé asertivitě Alláhových vyznavačů to není překážka, kterou by muslim nepřekonal.

Pokud pak jde o budoucí integraci všech těchto „nechtěnců“  do německé společnosti, o níž tak plamenně hovořívá jak šílená kancléřka, tak i „sluníčkářské“ organizace, pak je sázka na Turecko a Recepa Erdogana sázkou na toho nejhoršího z možných koní.

pp

Čtěte ZDE: Utajený rozklad Evropské unie: Veřejnost už toho má dost. Masové demonstrace v Německu. Merkelová na Sibiř, Putin do Berlína? "Pane Klausi, staňte se naším kancléřem!"

Čtěte ZDE: V německých táborech to bouří: Boj zatím jen židlemi a noži. Je libo samopal, granát nebo semtex? Požáry v českých muničních skladech jako čirá náhoda. Ministr vnitra nabízí migrantům 150 tisíc pasů

Jsme jeden národ, jeden stát

Cožpak to není ten člověk, co při své loňské návštěvě Německa uváděl tureckým nacionalismem a panislamismem do tranzu statisíce německých Turků, shromážděných na fotbalových stadionech? Ten, který v Kolíně nad Rýnem oslovil desetitisíce svých krajanů slovy: „Jsme jeden národ, jeden stát, máme jednu vlast a jeden prapor! Z náboženství, kultury a jazyka neustoupíme! 77 milionů vašich bratří a sester v Turecku je na vás, Turky žijící daleko od rodné vlasti, hrdo. A já mluvím o novém Turecku, kterému už nikdo nebude určovat meze!"

Ten, který už v roce 2013 při návštěvě Kosova volal: „Turecko je Kosovo a Kosovo je Turecko“, a nepokrytě se  odkazoval na Osmanskou říši slovy: „Musíme jít tam, kde byli naši předkové." Ano, to je dnes partner německé kancléřky a v jejím zastoupení celé Evropské unie. To má být náš zachránce Evropy před uprchlickou krizí…

pp

Čtěte ZDE: Vzkaz Frau Merkel: Nepleťte se. Čechy nevystěhujete, nepřevychováte ani neosídlíte! Zrazuje nás Sobotka kvůli své bruselské budoucnosti? Pokud bude přisluhovat, tvrdě narazí

Čtěte ZDE: Švýcaři už nacvičují: Evropská unie se rozpadla, panuje anarchie. Rakušané si kupují zbraně. Politici suverénní země jsou odpovědni svým občanům. Česká vláda přípravy jen předstírá

Islamizace bude

Závěr je jasný. Islamizace bude, i kdyby čert na žebráku jezdil! Když ne přímo, tak oklikou. A těm pár nevycválaným presidentům, premiérům a ministrům vnitra u oněch vzpurných, ale bezvýznamných divochů na východě, kteří dosud nepochopili, co se sluší a patří, tak těm teď zacpeme elegantně ústa. Protože proti ilegálům se ještě mohou jakž takž vymezovat. U nich ještě mohou poukazovat na (zastaralé a dávno už vývojem překonané) předpisy a umanutě trvat, na jejich dodržování. Ale co nadělají u občana státu, s nímž máme bezvízový styk? U příslušníka členského státu EU?  To je ale much jednou ranou, že Angelo!

Ve světle těchto informací přichází čas mnohé přehodnotit. Znovu promyslet a vyhodnotit naše dosavadní  spojenectví, smlouvy  a závazky. Uvážit národní priority a zájmy. V neposlední řadě pak zahájit otevřenou diskusi o místě, legalitě a způsobech užití násilí k obraně státu, společnosti i jednotlivce. Ano, toho násilí, o němž jsme si mysleli, že už v mezilidských a  mezinárodních vztazích, alespoň v Evropě, nemá žádného místa. Přichází totiž, jak se zdá, pomalu, plíživě ale neodvratně jeho čas.

A také čas znovu si připomenout stále aktuální slova Thomase Jeffersona (1743 - 1826), třetího prezidenta USA, hlavního autora americké Deklarace nezávislosti a velikého zastánce demokracie, republiky a práv jednotlivce: „Pro lidi, kteří jsou svobodní a kteří jimi chtějí zůstat, je dobře organizovaná a ozbrojená domobrana jejich největší jistotou.“

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky