Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Výstřely z pařížské Aurory startují běh o život. Stanné právo ve Francii. Povinné ubytování a služba migrantům v Německu. Sobotka a Chovanec u nás mezitím potichu připravují totéž. Zbývá občanský odpor a Miloš Zeman

Výstřely z pařížské Aurory startují běh o život. Stanné právo ve Francii. Povinné ubytování a služba migrantům v Německu. Sobotka a Chovanec u nás mezitím potichu připravují totéž. Zbývá občanský odpor a Miloš Zeman

22. 11. 2015

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad významem pařížské operace pro další fázi imigrantského experimentu, kterému je současná Evropa podrobena

Výstřely z pařížské Aurory za sebou nezanechaly jen sto třicet mrtvých a stovky zraněných. Krvavé divadlo je podle všeho pouhým začátkem dramatických událostí, které nás v nejbližších měsících čekají. Nejen ve Francii či v Německu - ale také v Čechách.

pp

Vnitřní kruhy globálních elit

Není proto nakonec ani nejdůležitější, zda zabitý Abdelhamíd Abaaoud byl jen pěšákem, kterého tajné sužby povýšily na mozek celé operace, či středním článkem velení. O skutečné „hlavě“, která černý pátek třináctého naplánovala, se zřejmě hned tak nic nedozvíme. Vnitřní kruhy globálních elit, které podobné operace plánují, tiskové zprávy obvykle nevydávají.

Globalistický experiment na přeměnu Evropy v kontinent bez národů a historických států dostal pařížskými výstřely nové palivo

Co je ovšem zřejmé, je, že pařížské atentáty se staly nejen důležitým spouštěčem dalších jevů na mezinárodní geopolitické scéně, ale také skutečným počátkem občanské války v Evropě. Konflikt byl definitivně přenesen do Evropy. Miliony „uprchlíků" vytvářejí kouřovou clonu pro příchod speciálních invazních jednotek, které mají za úkol docílit v Evropě chaos. Ti první i ti druzí se již zjevně rozmisťují na své „palebné posty“. Už před měsícem jsme psali o tom, že v Německu i ve Francii mizí tisíce tzv. uprchlíků z ubytoven a nikdo neví, kde se nacházejí. Čísla, která se objevují z úst bezpečnostních expertů, hovoří až o patnácti miliónech neevidovaných starých i nových migrantů "bloudících" Evropou.

pp

Čtěte ZDE: Něco tu nesedí: Jak se vraždí sebevražedný atentátník? Pařížský masakr i sestřelený ruský Airbus mají podobného víc, než se zdá. Kdo drží v pozadí roznětku války, do které se nikomu nechce? Čas pro vzpouru?

Čtěte ZDE: Masakr v Paříži: 11. září číslo dvě? Obama promluvil za lidstvo. Co se vlastně stalo? Proč? V čí prospěch? Pozor na jednoduchá vysvětlení. Něco se teprve stane

Stanné právo

Globalistický experiment na přeměnu Evropy v kontinent bez národů a historických států dostal pařížskými výstřely nové palivo. Další zákony k omezení občanských svobod jsou již na stole nejen v Bruselu, ale v řadě dalších zemí včetně České republiky. Je snaha využít aktuální situace k úplnému odzbrojení veřejnosti, zbraně má vlastnit pouze stát. Je přitom jasné, že teroristé budou sotva držiteli regulérních zbrojních pasů, takže opatření se jich samozřejmě netýkají - ale jsou naopak namířena proti veřejnosti.

Francie vyhlásila stanné právo - zatím  "jen" na tři měsíce, ale v případě potřeby prý mohou být tato „bezpečnostní opatření“ prodloužena. Není těžké si domyslet, že jsou ve skutečnosti namířena proti francouzským vlastencům odmítajícím diktaturu Bruselu. Právě ve Francii, kde jsou díky Marine Le Penové obránci národních zájmů a odpůrci migrantské apokalypsy z celé Evropy nejsilnější, jsou tato opatření zvlášť třeba. Za měsíc se konají v některých departementech důležité regionální volby. Národní fronta má velkou šanci v nich uspět, a vytvořit si tak dobrou nástupní pozici pro prezidentské volby v roce 2017. Bude to možné? Jak může vláda manipulovat předvolební kampaní i vlastními volbami v časech stanného práva jsme si dosud neměli možnost v Evropě vyzkoušet.

Je pravděpodobné, že k něčemu podobnému budou chtít sáhnout i „majitelé klíčů“ v Německu. Také tam establishmentu hrozí, že se občanská nespokojnost přetaví v účinnou politickou sílu, která by byla schopná vyhodit ze sedla kancléřku Merkelovou - zosobnění sociálního, rasového a totalitního experimentu, jemuž jsme právě vystaveni. Hannoverská generálka, při níž kvůli hrozbě teroristického útoku musel být evakuován fotbalový stadion, na němž měly být (Paříž přes kopírák) přítomny politické špičky včetně Angely Merkelové, ukazuje, že podobný scénář se už v Německu nacvičuje.

pp

Čtěte ZDE: Asselborn: Hrozí rychlý rozpad EU. Začal puč proti Merkelové? Viktor Orbán: migrační vlna je spiknutí k odstranění národních států. "Sněm" kolaborantů v Americkém centru v Praze a prohraná bitva dlouhé války

Čtěte ZDE: Imigrantská vlna se valí dál: Uprchlíci, nebo invazní jednotky? Soros už nezastírá, že jde o plán na zničení Evropy. Pád Merkelové - rozpad EU? Čechova předpověď. Začalo odpočítávání?

Nucené práce pro imigranty v Německu

Nelze se divit. Podle posledních průzkumů dramaticky narůstá počet Němců, kteří už mají "vítací migrantské ságy" plné zuby. Svědčí o tom nejen desetitisíce demonstrantů v ulicích německých měst, ale také rychle rostoucí preference Alternativy pro Německo (AfD), která se pro jinak vůči vládnoucí moci loajální, disciplinované a blahobytem znehybnělé Němce pomalu stává skutečnou alternativou vládních stran. Jejich nervozní představitelé proto tlačí stále více na pilu a přicházejí s nápady, o kterých zatím jejich pražští soudruzi v čele s Jiřím Dientsbierem a Karlem Schwarzenbergem veřejně ještě z opatrnosti mlčí.

Posledním hitem se stal návrh poslance za CDU Eckhardta Rehberga, který chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala imigrantům. Rehberg navrhl, aby absolventi středních či vysokých škol po ukončení studií nastoupili povinně do jednoroční služby na pomoc uprchlíkům. „Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci," oznámil tento "demokrat". Plán by měl ulevit především bohatě placeným pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnických organizací, které prý pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje.

Čtěte ZDE: Merkelová a Hollande - novodobí šafáři: Používají migranty jako zbraň. Konečný cíl - nová rasa. Svěrací kazajka národů praská. Kolik švů zbývá k výbuchu? Znovu na Albertov

Čtěte ZDE: Temný hukot v Porýní: Automatické pračky v kostele místo křížů. Návod na zařizování mešit. Opravdu si “mutti” myslí, že poputují migranti zase domů? Sebevražda jako báječný čin

Afričany za polární kruh

Z podobného soudku je i připravovaný německý zákon, který dá policistům pravomoc vstupovat do domů a bytů, aby zkontrolovali jejich „vhodnost pro uprchlíky.“ Povolení vlastníka domu už nebude potřebné. Někteří Němci, kteří žijí ve státním sociálním bydlení, už dostali rozhodnutí o vystěhování, aby uvolnili místo žadatelům o azyl. Migranti jsou ubytováváni v hotelích, ve školních tělocvičnách, na stadionech, ale také v kostelech a na farách.

Podobně je na tom Skandinávie. Ve Švédsku už také nevědí, kam (oficiálně vítané) nevítané návštěvníky "pěchovat". Někteří politici proto přicházejí s originálními řešeními. Švédská vláda například souhlasila s umístěním šesti stovek přistěhovalců do lyžařského střediska Riksgränsen. To leží 200 kilometrů za polárním kruhem a je považováno za nejsevernější středisko svého druhu na světě. Uprchlíci tam mají podle švédské vlády zůstat až do února příštího roku. Afričanům se to z nějakého důvodu prý ale nelíbí, takže údajně zvažují, že "emigrují"... do hotelů a uvolněných bytů v Německu. Při vší hrůze je to trochu komické.

pp

Čtěte ZDE: Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Čtěte ZDE: Hlavní média ve službách Nového světového řádu: Bilderberg migrační vlnu schválil a odmávnul. Kalousek a Schwarzenberg jdou proto s vládou. Budeme se bránit? Jak mocné jsou Sorosovy měšce?

Sorosovy a Rockefellerovy děti

Podobně jako reakce z takzvaných lidskoprávní organizací jako Human Rights Watch (HRW): „Šíření strachu z uprchlíků, to je přesně ta reakce, o kterou skupiny jako Islámský stát usilují,“ uvedl zástupce ředitele HRW Iain Levine. Podokl, že některé země EU včetně Maďarska, Slovenska, České republiky a Polska neoprávněně a mylně spojují uprchlickou krizi s pařížskými útoky a vyzývají k obnovení hraničních kontrol, což je prý nepřípustné. Pochopitelně. To bychom mohli celý obludný experiment jejich chlebodárců rovnou zavřít!

Protože však tyto Sorosovy a Rockefellerovy děti tuší, že to nemusí být tak jednoduché, koumají dál. Nejnověji je tu holandský návrh na omezení Schengenu jen na tvrdé bruselské jádro. Nizozemský list De Telegraaf napsal, že "mini-schengenský prostor" by měl zahrnovat jen pět zemí - Belgii, Lucembursko, Německo, Nizozemsko a Rakousko. Šéf nizozemské diplomacie Bert Koenders to deníku potvrdil, ale dodal, že se zvažují i jiná opatření.

pp

Čtěte ZDE: Útok na prezidenta Zemana: Kavárna kooptovala socialisty jako užitečné idioty. Bombardování Hradu podle not Bruselu a Londýna. Čí premiér je Sobotka? Máme holé ruce – a volební hlasy

Čtěte ZDE: Český ministr - poddaný Husajna Obamy: Zeman prý odporem k islámu porušuje ústavu! Hodný a zlý policajt. Bratr mohamedána sedí v české vládě a vyhrožuje vlastencům. Nastupují nové generace obránců státu?

Kurzy pro vetřelce v Česku

Nic lepšího by nás samozřejmě nemohlo potkat. Lze se však důvodně obávat, že tohle přes Merkelovou neprojde. Česká vláda by proto měla přestat hrát mrtvého brouka a začít okamžitě stavět na našich hranicích ploty - přesně tak jako Maďaři. Jenže Sobotka a jeho socialistická parta, kteří se tak ostře vymezili proti prezidentu Zemanovi, vykročili ve stopách "amerického ministra", soudruha Dienstbiera.

"Vláda schválila nový Státní integrační plán (SIP), který počítá i s pomocí válečným uprchlíkům," oznámil na Twitteru Bohuslav Sobotka - než skočil do letadla směr Čína, do níž mu nenáviděný prezident otevřel dveře. Ten SIP je úchvatná drzost. Zahrnuje prý "výuku češtiny, seznamování s kulturou a demokracií nebo pomoc s bydlením." Doplňme, že plán předložil ministr vnitra Chovanec, který si donedávna hrál na "odmítače" migrantů. Příští rok za to chce z našich daní utratit další desítky miliónů. Ze státního rozpočtu má jít 73 milionů, 127 milionů pak z unijních zdrojů jako příspěvek za "přesídlené a relokované osoby" jak se říká bruselským newspeakem vetřelcům.

Ta drzost je ohromující. Zvláště formulace "seznamování s kulturou a demokracií nebo pomoc s bydlením". Soudruzi nám tím chtějí říci, že "migrantská zvůle", kterou na nás podle rozkazů z Berlína a Bruselu uplatňují, je projevem demokracie - tedy vůle lidu! S takovýmto pojetím "demokracie" se mají budoucí vládci naší země seznamovat? Ale především: Co takhle seznamovat s naší kulturou spoluobčany, kteří jsou tu s námi již šest let - a přesto se z větší části dosud neintegrovali - cikány?

Tichý  atentát

Integrace má mít podle ministra vnitra dvě základní fáze. První je pobyt v integračních azylových střediscích po dobu většinou dvanácti a maximálně osmnácti měsíců s intenzivní výukou českého jazyka a s přípravou na budoucí život v Česku. Druhou fází je samotná integrace v obcích zajišťovaná generálním poskytovatelem integračních služeb s využitím nabídek zaměstnání a bydlení od zaměstnavatelů, obcí, církví, občanů, nestátních neziskových organizací a dalších subjektů. Materiál navrhuje, aby se pro rok 2016 generálním poskytovatelem integračních služeb stala Charita ČR. Smlouva s ní by prý "i z časových důvodů" měla být uzavřena bez výběrového řízení.

Tento malý "testovací atentát" české vlády na naši veřejnost prošel ve stínu toho divadelnějšího v Paříži téměř bez povšimnutí. Je to logické. Není v zájmu našich domácích bruselských kolaborantů, kteří útokem na prezidenta Zemana opět srovnali krok s Merkelovou, aby si lidé všimli salámové metody, jež nás má postupně semlít do unijních klobás.

Výjimečný stav u nás Sobotkové, Chovancové, Bělobrádkové a Babišové zatím nevyhlašují. Rovnou ho ale krok za krokem provádějí. Nakonec tento "stav" už nebude výjimečný, ale normální. Pokud tomu spolu s prezidentem republiky občanským odporem nezabráníme.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky