Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
U sousedů hoří: To zvládneme, uklidňují hasiči a místo vody stříkají benzínem. Merkelová jako vždy hraje o čas - který je proti nám. Jak dlouho budou Němci snášet lži svých médií? Anarchie zachvacuje zemi pořádku

U sousedů hoří: "To zvládneme," uklidňují hasiči a místo vody stříkají benzínem. Merkelová jako vždy hraje o čas - který je proti nám. Jak dlouho budou Němci snášet lži svých médií? Anarchie zachvacuje zemi pořádku

7. 2. 2016

Tisk článku

Ondřej Höppner ochutnává Merkelové politický eintopf, který je nestravitelný už i pro německé spořádané, ukázněné a blahobytem zpohodlnělé strávníky a dochází tak k nepříjemnému zjištění, jež se nás týká až příliš

Frau Merkel předstírá, že opravuje okapy, zatímco jí hoří dům. „Angelo, hoří!“ volá Německo. Frau Merkel nevidí, neslyší – jen mluví, ale je to jako by mlčela. V kleštích mezi předstíranou romantickou humanitou a drsnou realitou peněz – tlakem velkých korporací – se Angela Merkelová stává den za dnem stále tragičtější figurou. Patrně zatím tou nejsmutnější v krátkých dějinách 21. století.

Hlavní německá média nicméně pokračují ve svém patolízalském pojetí zpráv. Cenzura an sich. Český mediální mainstream o děsivé situaci, v níž se ocitl náš mocný soused, neinformuje vůbec, nebo jen okrajově a zcela v intencích německých médií. Vývar z vývaru. Alibi z alibi.

Hra o čas

„Merkelová přitvrzuje“ zněl titulek takřka ve všech hlavních českých médiích. Lež a nic než lež. Nic takového se totiž neděje. Merkelová nijak nepřitvrzuje, pouze její kabinet přijal balíček opatření, který má jediný cíl: Vzbudit dojem, že vůbec něco dělá.

Podle německých médií bylo přijetí tohoto balíčku údajně provázeno velkým bojem, který nakonec vyústil v kompromis. Výsledek je ovšem tak chabý, že o údajném boji i údajném kompromisu je možné s úspěchem pochybovat. V té falešné hře přes stále se radikalizující veřejností jde v podstatě jen o jedno: Vláda dělá všechno proto, aby nemusela uzavřít hranice.

Kritická vazba

A ještě o něco se hraje: O čas – v domnění, že je na její straně. Jenže v tom se mýlí – a to je ten základní problém.

Skryté se stává zjevným. Německá politická elita propadá dosud pečlivě ukrývané psychóze, neboť už zcela nepokrytě hovoří o tom, že prý splácí „morální“ dluh. Ministr financí Wolfgang Schäuble mudruje o nacismu, zničené Evropě, II. světové válce, o odpovědnosti a – „šanci“. Ano, řeč je o modelu „otroků“ a (humanitárních) „otrokářích“, řeč je o utopii.

Vazba Merkelová – Schäuble, to je velký problém. Německý imigratnský měch roste a bobtná. I kdybychom to brali vážně, imigranti nikam nezmizí, nevrátí se domů, až skončí válka v jejich zemi. Zůstanou. S Německem a nebo bez něj.

Média jdou vládě na ruku. Například: Nejčtenější německý deník Der Bild uveřejnil na titulní straně koláž (ne příliš povedenou), na níž je Merkelová s buršáckou helmou na hlavě a u toho titulek: „Železná kancléřka“.

Toto dílo není nic jiného než patolízalský oslí můstek s britskou „Železnou lady“ (Margaret Thatcherová), která si tento titul na rozdíl od své německé kolegyně opravdu zasloužila. Jde o propagandu. Jasný důkaz lhaní.

Čtěte ZDE: Sociální experiment na Evropanech: Zničující seriál (s arabskými titulky) spěje do finále. K čemu máme zbraně? Proč jsou hranice stále otevřené? Selhání elit, nebo naplnění plánu? Poslední zhasne

Čtěte ZDE: Otázka, která stojí nejen před Německem: Jak se zbavit Merkelové? Veřejnost je dál, než tvrdí cinknuté průzkumy. Německo úpí, NATO posiluje u hranic s Ruskem. Kdo chce rozvrat a chaos v Evropě?

Čtěte ZDE: Napětí houstne: V Berlíně se k boji šikuje skupina islamistů, hlásí německá tajná služba. Merkelová na odstřel. Odvolá ji ústavní žaloba? Premiér Sobotka diriguje patolízalský koncert marnosti

Mediální podvod

Německá mainstreamová média (již zcela bez zábran) balamutí veřejnost, že Merkelová ví, co dělá, že je neústupná, železná, že vidí dál, než její kritici i všichni ostatní. Že má vizi. A vzhledem k trvale prodanému nákladu deníku Bild (tři miliony výtisků denně) jde o propagandu „bez vad“, o propagandu v její ryzí podobě.

První bod vládního azylového balíčku je nechtěně ironický. Označení Alžírska, Tuniska a Maroka za takzvané bezpečné státy dostává v této situaci jiný rozměr. Ve skutečnosti by to mělo být právě Německo, kdo si zaslouží označení „nebezpečný stát“. Nejezděte do Německa, není tam už bezpečno! Hrozí tam dnes větší nebezpečí (krádež, napadení, znásilnění), než například v Alžírsku, Tunisku nebo Maroku.

Stát, který je (jako již tradičně v jeho dějinách) opět největším nebezpečím pro Evropu, vynáší soud nad státy, které jsou terorismu a islámu tak blízko, jak jen mohou být.

Německo vs. Tunisko

Nicméně vyhlášení tzv. „bezpečných států“ neznamená, že Německo nebude z těchto zemí přijímat migranty. Jde jen o podvodný trik typu „pod jakým kelímkem je kulička“. Ze tří uvedených států totiž zatím přicházelo do Německa naprosté minimum imigrantů – v řádu desítek.

A pokud se budou chtít dát na cestu další, žádný zákaz jim v tom nezabrání – prostě si pořídí falešné dokumenty. Tunisan se stane Syřanem. A pokud by se chtěl nějaký bláznivý Syřan stát Tunisanem – i to je možné (cena: 500 euro).

Dalším bodem (označovaným německými médiím za „jádro“ opatření) je zřízení speciálních sběrných středisek fungujících v tzv. zrychleném režimu. Zde je třeba zmínit nový populární zdroj obživy pro stovky přistěhovalců. Skupiny imigrantů nastoupí do vlaku a pod pohrůžkou násilí vyberou od cestujících „výpalné“ – peněženky, prsteny, šperky. Pokud nestihnou s lupem vystoupit – a lapne je policie, pak následuje klasická scénka:

„Máme tu podezření, že jste vzal cestujícímu peněženku,“ říká německý policista.
Imigrant nerozumí, protože nehovoří německy.
„Vzal?“ ptá se policista.
Imigrant nerozumí, protože nehovoří německy.
„Doklady, máte?“
Imigrant nerozumí, protože nehovoří německy. Doklady má. Je na nich razítko. Je samozřejmě Syřan, politický aktivista. Policista vidí razítko, klikyháky (zprava doleva) a latinkou napsané slovo „Asad“ a „Political“ a „unwanted“. Nikde žádná zmínka o tom, že Alláh je mocný, smrt bezvěrcům a o ochota obětovat život pro islám.

Čtěte ZDE: Podivná pochvala od soudruhů z NATO: za hájení cizích zájmů. Drahé hračky, které nás neochrání. Co jsou to "nesmrtící" zbraně? Pistolí na tisíc blech? Jak účinně chránit hranice?

Čtěte ZDE: Vítači v depresi: Už i Rakousko zavírá hranice. Převratné odhalení analytika Šíra. Už je jasné, kdo sem žene ty milé migranty! Generál Pavel je v pohodě: O ničem nic neví. A proč NATO obkličuje Rusko?

Čtěte ZDE: Nácvik na Spartakiádu vzor 55: České feministky se veřejně svlékají donaha. Sexuální útoky a znásilňování bezbranných žen jako nácvik na hromadné vystoupení muslimů? Vědí rozverné dámy, co je to Taharrush?

Svoboda oběti

Policista tedy nemá jinou možnost, než zadrženého pustit. Doklady má, nerozumí, ve vlaku byl, ale... Zemí se pohybují statisíce osob bez identity, nebo s falešnými doklady. Získat pas Evropské unie je jen otázkou peněz. Investice do budoucnosti.

Další bod vládního programu je platba imigrantů za vzdělání: Dostanu podporu a její zlomek odevzdají. Tohle už je vyloženě sociální experiment.

Pro Českou republiku není v této souvislosti žádná zpráva dobrá. Dokud budou do Německa proudit imigranti, je to stejné, jako by proudili k nám. Možná ne hned. Třeba ani za týden či za měsíc. Hráz se protrhne v okamžiku, kdy Německo zavře hranice. Což se nakonec skoro určitě stane. Proud imigrantů nepolevuje. Během letoška jich bude (nejméně) další milión. Možná tři.

Je to jako čekání na ránu z milosti. A naše vláda se tváří jako Frau Merkel.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky