Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Platforma proti multikulturalismu: „Revoluce“ proti Bruselem ovládaným stranickým sekretariátům začala. Trump: EU se brzo rozpadne. Pražská kavárna bojuje o přežití. „Progresivisté“ a spiklenci. Rozhodnou volby?

Platforma proti multikulturalismu: „Revoluce“ proti Bruselem ovládaným stranickým sekretariátům začala. Trump: EU se brzo rozpadne. Pražská kavárna bojuje o přežití. „Progresivisté“ a spiklenci. Rozhodnou volby?

3. 8. 2016

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad pozitivními změnami ve společnosti, jež se začíná stále častěji bránit proti pokrokářům, kteří chtějí zlomit odpor většiny občanů silou

Zdá se, že kolem nás dochází v poslední době přece jen k nenápadným změnám. Na první pohled to sice ještě není zcela patrné, ale při bližším pohledu pod povrch společenské tkáně vidíme zárodky, které by mohly postupně změnit strukturu společnosti. A strhnout (nechtěně) lavinu autentického lidového vzdoru - možná už při blížících se volbách. Nesnažme se být "nepříčetní optimisté", ale přece...

pp

To, co bylo donedávna výsadou pouze konzervativních uskupení mimo hlavní proud (takzvaní extrémisté), se pomalu stává tváří v tvář ohrožení evropských států migrační vlnou součástí veřejné diskuse. Samozřejmě perestrojkově upravené a politicky korektní, ale v zásadě mířící správným směrem.

Platforma proti multikulturalismu

Ještě před dvěma lety by třeba bylo nemožné, aby na půdě Poslanecké sněmovny vznikla "platforma proti multikulturalismu" (PPM). Minulý týden se to stalo realitou a dokonce u jejího vzniku stáli poslanci vládní koalice, která má principy lidsko-právní agendy spojené s ochranou menšin a prosazováním této zhoubné ideologie ve svém programu. Jak je to možné? Asi by bylo příliš jednoduché říci, že se blíží volby a veřejnost v Evropě ani u nás není po sérii teroristických útoků příliš nakloněna pokračování sebevražedné politiky, která ohrožuje samu existenci evropských národů.

Iniciátorem PPM je poslanec Zdeněk Soukup (ANO), který vysvětluje: "Kdo se ztotožní s naším desaterem, tak se může stát členem, když mu to strach dovolí. Protože se na to koukají s nedůvěrou některé stranické sekretariáty." Tato počínající vzpoura proti stranickým sekretariátům - převodním pákám bruselských direktiv - probíhá napříč politickým spektrem a dala by se přirovnat snad jen k pozdnímu perestrojkovému zápalu části struktur KSČ před listopadem 1989.

Čtěte ZDE: Fakta pro statečnou poslankyni Nytrovou: Pokrytecká hysterie. Bude se duo Marksová - Gottvaldová zabývat původci pandemie AIDS? Atentátník z Nice také patřil k teplým bratřím. Zastavíme duhovou totalitu?

Trump: EU se brzo rozpadne

Ve chvíli kdy v Bruselu panuje zjevná panika a totalitní plány na další "pětiletku úspěchů" se brexitem mění v chaos, zní i z Washingtonu racionální hodnocení situace od možného budoucího (médii nenáviděného) prezidenta: "Myslím, že EU se rozpadne. Mohla by se rozpadnout dříve, než si kdokoli myslí", řekl Donald Trump tento týden pro list Guardian.

Po takových vyhlídkách, s půldruha miliónem loňských migrantů v Evropě a dalšími milióny nezvaných hostí na hranicích je jasné, že situace začíná být neudržitelná. Proto i dosud jednotná stranická mašinérie zaznamenává první trhliny. Platformu proti diktatuře "vítačské agendy" svírající pevně v rukou všechny mocenské páky podepsalo už více než 40 zákonodárců z ANO, KSČM, ČSSD, ODS a Úsvitu.

Renegáti zatím tvrdí, že platforma by měla především vést dialog a upozorňovat na nebezpečí islamizace Evropy. "Smysl je edukativní. Zveme různé odborníky, kteří mají zkušenosti s pronikáním cizích kultur do evropského prostředí, například pana Kurase, Fištejna, lidi z akademické půdy. Jde nám o to, abychom si uhájili svou kulturu. Poskytneme prostředí pro kultury jiné, ale ty se musejí podřídit našim zákonům a zvyklostem," říká neformální lídr "vzbouřenců" Zděněk Soukup. A není jasné, zda do tohoto dobrodružství šel bez požehnání "majitele firmy" Andrej Babiše.

Pražská kavárna v problémech?

Podle jeho "desatera" musí být určující původní evropská kultura. Platforma také "definitivně odmítá koncept multikulturalismu a trvalé přerozdělovací kvóty pro přijímání migrantů". Svůj hlavní úkol vidí v pravdivém a pružném informačním servisu pro zákonodárce i veřejnost o vývoji migrace a o latentní islamizaci. "Chceme formou seminářů, kulatých stolů a besed šířit odborná stanoviska a postoje k danému problému i mimo parlamentní půdu, například i v regionech," píše se v preambuli. Platforma přitom není otevřená pouze zákonodárcům. Vstoupit do ní mohou i odborníci, významné osobnosti či sympatizující veřejnost.

To už zní skoro jako výzva k revoluci v mezích perestrojkových reálií. Však si také otcové zakladatelé ihned vysloužili pohrdání a výsměšky pražské kavárny. Toto řídící centrum ovládající některé vládní i opoziční strany, nebo přinejmenším jejich vekou část, se cítí ohroženo. Jde tedy především o boj uvnitř stranických struktur, zda se prosadí názor 90 procent občanů, kteří migrační invazi odmítají, nebo zda opět zvítězí pochroumané ale tvrdé bruselské jádro.

Dokonce už i mainstream, konkrétně týdeník Echo 24 (složený z předbabišovských redaktorů Lidových novin), přichází s perestrojkovou kritikou bruselského "lidsko-právního" jádra uvnitř parlamentních politických stran. Neomarxistickou gerilu nazývá sice politicky korektně "progresivisty", ale už to, že se alespoň pokouší popsat anatomii chapadel obludy, která již dlouho rdousí občanskou svobodu, je pozitivní.

Čtěte ZDE: Orwellova vize se plní: Zelenorudá totalita nahradila bolševickou. Zprofanovaná Pravda a Láska vítězí lží a nenávistí. Kde jsou ty sametové časy? Akce plodí reakci. Není všem dnům konec

Progresivisté a spiklenci

Od počátku bylo jasné, že zničující havlistická diktatura takzvaných lidských práv nemůže skončit jinak, něž jako mocná bohatá lobby, která se drží moci stále drsnějšími nevybíravými prostředky. Je poměrně překvapivé, že dnes "opatrně" zjišťují i média hlavního proudu to, co alternativní mediální scéna, Protiproud na místě prvním, opakuje již několik let. 

"Kdyby tady vznikla čistě progresivisticky levicová strana, prosazující silou tlačenou inkluzi ve školách, státem financované uměle počaté děti pro osamělé ženy a homosexuální páry, nekontrolovanou migraci, nošení muslimských šátků ve školách a skupinová práva pro různé menšiny, velmi těžko by se dostala do parlamentu. V lepším případě by hranici pro vstup přelezla s odřenýma ušima. Kdyby ji na billboardech prezentovali Jiří Dienstbier, Kateřina Valachová, Michaela Marksová-Tominová, Robert Pelikán a Anna Šabatová, nedostala by se tam téměř s jistotou.

Agendu, kterou prosazují, drtivá většina společnosti odmítá. Jen se proti ní hlasitě nevymezí, než se jí začne skutečně bytostně dotýkat – jako u státem nucené inkluze ve školách. Zmíněná pětice ale přes klíčové instituce, v nichž sedí, tuto agendu většinou spíš v tichosti, bez velkého veřejného humbuku protlačuje. Do klíčových institucí na důležitá místa zároveň stahují své mentální a ideové souputníky, čímž z nich dělají státem financovaná epicentra pro prosazování těchto menšinových názorů. Když připočteme nejrůznější "neziskové" (z evropských a státních dotací žijící) spolky, vzniká tady nový, velmi silný progresivistický průmysl s obrovskou mocí prosazovat svou agendu, kterou většina společnosti odmítá," konstatuje ve svém textu v Echu 24 třeba Lenka Zlámalová.

Pochod institucemi

Situace je samozřejmě ještě mnohem horší. Vždyť již více než dvacet let tyto skupiny "progresivistů" vytvářely obrovsku síť prorůstající celou společností jako rakovinné bujení. Školy, univerzity, média, politické strany, všechny oblasti veřejného života obsadili tito současní radikální bolševici s důkladností někdejších sovětských vzorů.

Pokud se jim někdo v jejich "gramsciovském pochodu institucemi" postavil, byl vždy profesně i lidsky nemilosrdně zlikvidován. Snad nejbrutálněji a vskutku exemplárně představitel konzervativní Akce D.O.S.T. Ladislav Bátora - poté, co jej ministr školství Dobeš jmenoval svým náměstkem. Tehdy poprvé naplno vylezli z děr, včetně takových veleduchů "tolerance" jako jistý čtyřprocentní pokrokář M. Putna se svým trasparentem "Katolické buzny zdraví Bátoru" (jeden z důvodů, proč dostal od svých soudruhů profesorský dekret, který mu ovšem prezident Zeman odmítl předat).

Rovněž tak se mnohem víc lidí zajímá o páky paralelních struktur moci zvané "nevládní" či "neziskové organizace", a jejich (vládní) financování. Právě včera se Nejvyšší kontrolní úřad pozastavil nad tím, kam a komu Jurečkovo ministerstvo zemědělství (KDU-ČSL) poslalo více než miliardu z našich daní pod kolonkou "neziskovky". Zajít si na Dienstbierovo "ministerstvo nenávisti" (zřídilo a financuje kromě jiného "agenturu" Hate Free) se však zatím neodváží. Nicméně první vlaštovky tu jsou - i když jaro ještě ani zdaleka nedělají.

Čtěte ZDE: Příčiny úpadku Evropy: Pro rozvrat společnosti je třeba změnit myšlení. Nenápadný útok na přirozený řád, rodinu, jazyk a národ. Démon sexu a multikulturalismus. "Totalita" svobody a politické korektnosti. Permanentní revoluce dědiců Karla Marxe

Uvidíme za pár týdnů?

Až půjdeme letos a v příštím roce k volbám, měli bychom na to myslet. Vnímat, že socialistické strany, neboť jiné už ve vládě (a až na "mikrovýjimky" typu Okamury ani v parlamentu) dávno nejsou, sice předstírají nějaké oficiální programy, ale na těch nezáleží. Vládnou jimi bolševici (Dientsbier, Marksová, Sobotka a spol.) s úplně jinými programy. Spíše by jim slušel název "pogromy".

Některým jejich spolustraníkům a dokonce i médiím právě zjevně dochází, že veřejnost tento podvod tentokrát vnímá silněji než dříve (protože žije v reálném ohrožení). Proto někteří z nich zahajují "záchranné operace" na svou pěst - jako poslanec Soukup. Je to sice bezva, ale neměli bychom to přeceňovat. Zatímco on se vymezuje proti multi-kulti, jeho daleko významnější stranická kolegyně, pražská primátorka Krnáčová, uděluje opět záštity a jistě opět půjde v čele takových multi-gender obscénností jako jsou všechny ty Prague Pride a spol.

Jsou vlastně všichni stejní. Musejí být - z definice. Také oni jsou totiž součástí "operace pod falešnou vlajkou". Jenže naštěstí netuší, že svými pokusy o "pokrok v mezích zákona" mohou strhnout lavinu lidového hněvu. V řadě evropských zemí se už stalo.

My tak "světoví" ještě nejsme. Nebo už ano?

Uvidíme za pár týdnů.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky