Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Berlínský masakr: Muslimský teror jako přes kopírák. Merkelová je prý smutná - ale to je tak všechno. Média se pokusila lhát jako vždy. Co řeknou Dienstbier, Stropnický a Rozumek? Z ČT určitě nic. Trumpovi zbývá do inaugurace ještě měsíc

Berlínský masakr: Muslimský teror jako přes kopírák. Merkelová je prý smutná - ale to je tak všechno. Média se pokusila lhát jako vždy. Co řeknou Dienstbier, Stropnický a Rozumek? Z ČT určitě nic. Trumpovi zbývá do inaugurace ještě měsíc

20. 12. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka a Petr Hájek sledovali poslední masakr "báječných muslimských imigrantů", kteří prý mají zachránit Evropu, a zamýšlejí se nad tím, zda Merkelová nakonec skončí jako milovaná Hillary, nebo spíše my jako Německo

"Vítejte, uprchlíci! My to zvládneme!"

Děsivá ozvěna "slavných" výroků kancléřky Merkelové, ženy, která spolu s bruselskými elitami má hlavní vinu na migrační invazi, nyní chmurně doznívá v ulicích předvánočního Berlína. "Uprchlík" z Afghánistánu, žádající o "ochranu" (azyl) v Německu, vjel v kamiónu do davu lidí na předvánočních trzích. Zatím dvanáct z nich zemřelo, dalších padesát leží v nemocnicích a mnozí z nich bojují o život. Pozoruhodný adventní "vzkaz" našich budoucích evropských spoluobčanů. 

Teroristický imigrantský masakr přišel krátce poté, co Merkelová oznámila svůj záměr opět se ucházet o post německé kancléřky. Na její oznámení reagovala mainstreamová média s nadšením, a hned ho podpořila zaručenými průzkumy, jak veřejnost svou "Mutti" podporuje.

Strach z neznámého?

Médiím, zdá se, poněkud uniká fakt, že se podél kariérní cesty této "hodné paní" v posledních měsících a letech hromadí čím dál víc mrtvol. Nevinných lidí, kteří by žili, kdyby lidé jako Merkelová nespustili šílený plán na "rozředění" etnicity evropských národů milióny imigrantů při vytváření "nového evropského člověka", základní předpoklad pro rozbití historických států a vytvoření evropského superstátu pod vedením Německa.

Není nad mediální moc. Před tímto masakrem - ale po všech předchozích masových útocích imigrantů na německé ženy, řadě vražd a znásilnění - podle takzvaných průzkumů veřejného mínění většina Němců údajně nadále připouští, že atentáty se zničující imigrační politikou kancléřky Merkelové nesouvisejí, a ti, co si myslí něco jiného, jsou extrémisté, islamofobové a xenofobové. Jako například členové, příznivci a voliči Alternativy pro Německo (AfD), kteří jsou vytlačováni na okraj společnosti, ztrácejí zaměstnání a jsou pod neustálými výhrůžkami a často i fyzickými útoky německých "pravdoláskařů" jménem Antifa.

Právě tak to říkají zatím vládnoucí establishmenty ve většině zemí EU - a jejich mediální propagandistické guerilly. Včetně našich. Mimochodem je pozoruhodné, že se k berlínskému masakru už vyjádřil kdekdo, ale ČT se úzkostlivě snaží nezeptat se exministra Dienstbiera (ČSSD), šéfa zelených Stropnického, ředitele Organizace pro pomoc uprchlíkům Rozumka a dalších zdejších hlavních "vítačů", kteří jinak veřejnoprávní televizní obrazovky okupují.

Bylo by zajímavé si poslechnout, co tito zdejší generálové Páté kolony Angely Merkelové budou říkat. O čí "nenávisti" (Hate free) budou mluvit. Jak nás budou kárat z "xenofobie" - tedy nesmyslného strachu z neznámého. Od počátku je totiž zjevné, že veřejnost naopak velmi dobře ví, čeho se obává. Včerejší berlínský masakr je tak vlastně jenom "potvrzující" informací či ilustrací.

Čtěte ZDE: Německo v šoku: Imigrant zavraždil dceru vysokého úředníka EU. Vláda vyzývá ke klidu a mlží. Hlídky v ulicích zesilují. Rozhovor, který cenzura zakázala. Němci sahají po zbraních, jiní prchají před Merkelovou do Maďarska

Čtěte ZDE: Testování smrtí: Nechutná mnichovská lež o „depresivním“ vrahovi. Co se to (opět) nepovedlo? Merkelová a spol. s krví na rukou. Klaus mladší: Pryč a zavřít hranice!

Podle stejných not

Útok v Berlíně byl jako přes kopírák podobný masakru ve francouzském městě Nice z července letošního roku. Lze tedy předpokládat, že nebude ani zdaleka posledním svého druhu. Teroristé mají k dispozici vcelku neomezený rejstřík - kamióny, útoky pomocí výbušnin (hřebíkové bomby), sebevražedné atentáty, ale také "obyčejné" nože. Snaha bruselské administrativy využít obav z teroru k odzbrojení občanů evropských zemí od střelných zbraní je v tomto směru zvlášť průhledná a nechutná.

Včerejší den byl vůbec vydatný. Vedle útoku v Berlíně došlo k další teroristické vraždě v Turecku, kde muslimský fanatik s výkřikem "Alláhu Akbar" téměř v přímém přenosu zastřelil ruského velvyslance. Ve Švýcarsku je zase jeden mrtvý a několik zraněných po střelbě v jedné z muslimských enkláv.

"Tři útoky v jeden den? Je čas změnit myšlení," komentoval tyto šílené adventní muslimské činy Donald Trump, kterého shodou okolností včera - navzdory neskutečnému tlaku americké "pravdy a lásky" - volitelé poslali do Bílého domu. Zatím se tedy nenaplnily obavy, že by se mu touto cestou podařilo zabránit v inauguraci. Ještě sice není vyhráno (do 20. ledna zbývá přesně měsíc), ale je jasné, že pokud se Trump prezidentského úřadu ujme, situace na "imigrační frontě" se začne měnit.

Lži propagandistické mašinérie jako dřív

Tedy zatím v Americe. Evropa si na své volby bude ještě muset počkat - pokud se jich dočká. Mediální propaganda udělá všechno pro to, aby se Merkelová nevydala cestou, kterou jí ukázala Clíntonová - na politické smetiště. Proto také německá (a v loajální kopii i česká veřejnoprávní) mainstreamová média v případě berlínského masakru pokračovala v "nacvičeném" ohlupování veřejnosti – stejně jako v mnoha případech předtím, včetně sexuálních výpadů uprchlíků na silvestra v Mnichově a červnového masakru devíti lidí před mnichovským McDonaldem.

Kdyby to nebylo tak tragické, bylo by to až komické. Podle prvních zpráv v Berlíně ani zdaleka nešlo o kamión naložený ocelovými tyčemi, který se zhasnutými světly vjel do davu na vánočním trhu. Německá média nejprve uvedla, že se v Berlíně stal "incident", když v centru Berlína omylem sjela ze silnice dodávka a srazila jednoho chodce. Přímo na náměstí má přitom redakci deník Berliner Morgenpost.

Postupem času se začala vražedná zbraň zvětšovat a začalo přibývat mrtvých a raněných. Vynořila se informace, že kamión měl polskou poznávací značku (a obrovský nápis Ariel Zurawski), a tak média si chvíli pohrávala s verzí, že kamión řídil opilý Polák, který zabloudil.

První tak přišla s informací, že šlo v Berlíně o teroristický útok, britská média – stejně jako v případě masakru v Mnichově. Zatímco britská média už věděla, že se k útoku přihlásil ISIS, německé sdělovací prostředky "tápaly".

Čtěte ZDE: Nuda v Nice: Okázalé popravy občanů evropských zemí pokračují. Integrovaní muslimové se baví. Zakáže Brusel kamióny? Pro velký úspěch brzy i u nás. Řešení? Czexit!

Čtěte ZDE: Zavražděný kněz v Rouen: Náboženská válka začala. Probudí zločin prvorozenou dceru Církve? Terorismus jako na zavolanou a obruče strachu kolem Evropy. Rubikon překročen. Co bude dál?

Získat čas

Všichni normální lidé už věděli, o co jde, ale média se pro politiky snažila získat čas. Proto až po dlouhé době se deník Die Welt odhodlal uvést, že útočník byl možná z Čečenska. To se zřejmě zdálo být jako dobrý nápad. Mohl by v tom totiž mít prsty Vladimír Putin. Největší německý deník deník Der Bild se držel čečenské stopy jako klíště (s odkazem na Die Welt), a to i době, kdy už se Die Welt dávno opravil, že šlo o Pákistánce.

Nakonec se všichni shodli na tom, že byl atentátník vlastně z Afghánistánu, do Německa imigroval letos a byl žadatelem o azyl. "Byl registrován jako žadatel o azyl," zdůraznila policie a dodala, že už předtím spáchal několik "deliktů". Útočníka se podařilo chytit živého (snažil se prý ukrýt v nedaleké zoologické zahradě), a tak bylo jasné, že se jeho totožnost dříve či později stejně provalí.

Jeho spolujezdec takové štěstí neměl. Policie ho podle prvních zpráv našla v kabině kamiónu ještě živého, ale na místě ho prý pro jistotu zastřelila. Jak se ale ukázalo, byl to Polák, bratranec majitele firmy, jehož jméno Ariel Zurawski stálo nad čelním sklem.

Dnes před polednem konečně vystoupila s krátkým projevem Angela Merkelová. V podstatě řekla, že ji to hrozně mrzí, ale že se nedá nic dělat, než smutnit s rodinami obětí a modlit se za uzdravení zraněných (za mrtvé se asi modlit německá kancléřka neumí - to by z modliteb nevycházela). Tenhle vděk "azylantů" prý v Německu nechce. Ale jak to udělat - neřekla. Připomeňme, že letos se do spolkových zemí "přivalily" jižní cestou další statisíce migrantů. Jen o tom média mlčí - a lidé se tak mají domnívat, že nebezpečí pominulo. Včerejšek - při vší tragičnosti - byl v tomto směru připomínkou, kterou prostě propaganda zvládnout neumí. Ale snažit se bude.

Čtěte ZDE: Německo opět na ceste k totalitě: Demokratická opozice pod těžkou palbou jako kdysi. Teror proti Alternativě stát nestíhá. Ústava je cár papíru - a všichni Merkelové tleskají. Bolševický vzor pro celou EU

Čtěte ZDE: Západ nakažen virem HIV: Muslimové v ozbrojených složkách. Armády a policie proti vlastním lidem? Imámové namísto kaplanů: Šaríja nad profesní etiku a povinnosti. Rychlost stoupá, záchranná brzda zablokována

Bezmoc?

Vzhledem k předchozím případům je jisté, že oficiální verze berlínského vánočního masakru bude stejně za vlasy přitažená jako v předchozích kauzách, a termíny "terorista" a "imigrant" budou zatlačeny co nejvíc do pozadí.

Například v kauze mnichovského atentátu, kdy útočník původem z Iráku zastřelil u prodejny McDonald osm lidí a volal přitom "Alláhu Akbar", přišla média s vysvětlením, že šlo o popleteného teenagera, v podstatě Němce, který se zbláznil z počítačových her.

Ke stejnému pokřivení reality došlo letos červnu i v americkém Orlandu, kde útočník afghánského původu postřílel v klubu homosexuálů 50 lidí, volal přitom Alláhu Akbar, a nechal po sobě vzkaz, že je bojovníkem ISIS. Média z něj vyrobila chudáka s nevyjasněnou sexuální orientací, který se pomátl ze sociálních sítí.

V tomto případě je ale zvlášť strašné, že německá policie ještě před berlínským masakrem avizovala, že v období Vánoc je útok islámských teroristů v Německu velmi pravděpodobný. Pokud jsou tajné služby jen k tomu, aby věděly, že nevědí nic, a policie nedokázala islamistickým masakrům zabránit, je to dostatečné vysvědčení o stavu, do něhož jsme se dostali. Merkelová pozvala nejen do své země, ale do celého unijního "prostoru bez hranic" takové zlo, že se mu už běžnými prostředky nedá čelit.

Jediná síla, která může znamenat naději, jsou volby, které vypráší establishment tak, jak Trump zametl s Clintonovou. Německo však na svého Trumpa zatím čeká.

V Německu dnes budou zavřené všechny vánoční trhy. Naše hranice s ním však zůstávají otevřené.

Koledujeme si.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky