Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zeman studies: Nový program našich humanitních fakult? Metody je třeba sjednotit. Pražský intelektuál versus venkovský křupan. Boj o dotace. Seminář s vyvěšováním trenýrek a podprsenek. Jak prchat před lidmi?

Zeman studies: Nový program našich humanitních fakult? Metody je třeba sjednotit. Pražský intelektuál versus venkovský křupan. Boj o dotace. Seminář s vyvěšováním trenýrek a podprsenek. Jak prchat před lidmi?

2. 1. 2018

Tisk článku

Petr Hampl se dostal k základní osnově nového prestižního studijního oboru našich pokrokových univerzit

Zatímco na amerických univerzitách se rozvíjí obor Trump Studies, české vysoké školy jistě nezůstanou dlouho pozadu. Proslýchá se, že Fakulta práv menšin a inkluzivních prožitků připravuje dvouleté magisterské studium, které vychová skutečné odborníky na fenomén Miloše Zemana. Tito odborníci budou mít široké pole uplatnění zejména v neziskovém sektoru, veřejnoprávních médiích a ve vydavatelství pana Bakaly.

Protože se nám podařilo získat studijní rozvrh nového programu, přinášíme ho čtenářům. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost stát se skutečným expertem.

SEMESTR 1

  • Práce se zvířecími nadávkami – absolvent se naučí označovat prezidenta volem, oslem atd., ale dojde i na pokročilé druhy jako např. skunk.
  • Vymýšlení historek ze Zemanova mládí – absolvent bude schopen bravurně tvořit příběhy o tom, jak se prezident opil, dopustil krádeže apod. Pokročilí dokážou zvládnout i tvorbu zaručených historek o pomočování.
  • Nacvičování správného výrazu odporu, když student uslyší slovo „Zeman“.

Praktický seminář (studenti, studentky a všechna ostatní pohlaví budou mít za výběr ze dvou variant):

  • Nácvik močení na obraz prezidenta, s důrazem na správné směřování proudu
  • Návštěva Pražského Hradu s pokřikováním nadávek

Čtěte ZDE: Hybridní válka liberálů: Málo nenávidíte Putina! Manipulace se lidem již zajídá. Dvouminutovky nenávisti českých pisálků pokračují. Proevropský není prounijní. Co nám ta dnešní doba jen připomíná?

SEMESTR 2

  • Práce se sexuálními nadávkami – absolvent se naučí označovat prezidenta impotentem, homosexuálem, nadrženým starcem atd. Velký důraz bude věnován velikosti jeho přirození.
  • Urážení Zemanovy rodiny a jeho spolupracovníků – tento jednosemestrový kurz je zaměřen zejména na Jiřího Ovčáčka.
  • Urážení Zemanových voličů – absolventi se zaměří zejména na výrazy jako Čecháček, buran, křupan a venkovan.

Praktický seminář (studenti, studentky a všechna ostatní pohlaví budou mít za výběr ze dvou variant):

  • Vytváření fotomontáží s Milošem Zemanem
  • Nácvik nahých demonstrací

Součástí Zeman studies budou i zahraniční stáže

SEMESTR 3

  • Práce s politickými nadávkami – absolvent se naučí označovat prezidenta za fašistu, rasistu, xenofoba a nacionalistu. Podmínkou absolvování bude, že aspoň o jednom z těchto slov bude vědět, co znamená.
  • Nacvičování správného přízvuku vyjadřujícího odpor
  • Kádrování přátel a příbuzných, jestli náhodou nepodporují Zemana – absolvent si osvojí sady nenápadných otázek testujících, jak na tom posuzovaná osoba je.

Praktický seminář (studenti, studentky a všechna ostatní pohlaví budou mít za výběr ze dvou variant):

  • Házení bahna na sochu Miloše Zemana
  • Vyvěšování trenýrek či podprsenek

SEMESTR 4

  • Seznam zemí a státníků, které nás ohrožují a jejichž je Zeman agentem – jedná se o velmi pokročilý předmět, protože seznam se neustále rozšiřuje.
  • Práce s pokročilými urážkami obsahujícími cizí slova - vzhledem k tomu, že to může přesahovat schopnosti většiny studentů, nebude absolvování tohoto kurzu povinné.
  • Boj o dotace a intrikování proti konkurenčním zemanobijcům.

Praktický seminář:

  • Prchání před nas..anými lidmi.

Poznámka redakce PP: Není vyloučeno, že další inspirativní témata pro studium přinese dnešní diskusní pořad na televizi Barrandov (od 21:25), kde bude přítomen jeden ze Zemanových prezidentských protikandidátů Michal Horáček, mluvčí prezidenta - výše zmíněný Jiří Ovčáček a šéfredaktor Protiproudu, bývalý mluvčí prezidenta Václava Klause Petr Hájek. Nenechte si ujít!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky