Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dopis pro Merkelovou: Jste poslední, kdo by měl soudit historii. Politická nespravedlnost v pětačtyřicátém? Chtěli jste nás zlikvidovat. Další vysídlení Němců je nyní na obzoru. Díky vám, kancléřko!

Dopis pro Merkelovou: Jste poslední, kdo by měl soudit historii. Politická nespravedlnost v pětačtyřicátém? Chtěli jste nás zlikvidovat. Další vysídlení Němců je nyní na obzoru. Díky vám, kancléřko!

21. 6. 2018

Tisk článku

Jitka Přikrylová píše "otevřený dopis" německé kancléřce v reakci na její včerejší slova o morální a politické neospravedlnitelnosti poválečného odsunu Němců z Československa

Ráda bych připomenula, že váš drahý národ, který tak úspěšně vedete k masové sebevraždě, má na svědomí hned dvě nejkrvavější války posledních 100 let. Po té druhé byli Němci vyhnáni ze střední a východní Evropy. Šokující? 

U příležitosti Světového dne uprchlíků si ve svém projevu německá kancléřka zase jednou vzpomněla, že je vlastně Němka. To aby odsoudila, jak ošklivě se k Němcům po druhé světové válce Evropané zachovali, když je vyhnali. Vždy nuceně, semtam násilně a bohužel občas ve vypjatých emocích po neskutečně kruté válce a okupaci. Několik tisíc Němců při tomto nuceném odsunu zahynulo.

„Vyhnání a útěk Němců byly především bezprostředním následkem Němci započaté druhé světové války a nevýslovných zločinů nacionálněsocialistické diktatury,“ řekla dnes Merkelová. „To ale nemění nic na tom, že pro vyhnání neexistovalo ani morální, ani politické ospravedlnění,“ zdůraznila kancléřka.

Miloš Zeman se v odpověď německé kancléřce nechal slyšet: „Hluboký nesouhlas.“

Trochu to rozveďme

Drahá Frau Merkel. Sedm příšerně dlouhých let trvala okupace a Druhá světová válka, jež stály život statisíců Čechů a Slováků. Za těch sedm let jste udělali obyčejným lidem ze života peklo. Jejich synové a otcové umírali. Dcery a matky často stihl podobný osud. Udělali jste si z nás otroky. Jedni se z odporu k vám stali mrtvými hrdinovy, druzí ze strachu k vám bezpáteřními zrádci. Hluboce jste námi pohrdali, trpce nás nenáviděli. Vyhladili jste celé vesnice, smazali je z mapy. Neměli jste soucit pro nikoho.

Ve výčtu vašich válečných zločinů z této války jste předvedli to nejhorší, co člověk kdy vymyslel a uvedl v realitu. Vymysleli jste efektivní nástroj na smrt miliónů, aby vás to vyšlo co nejlevněji, bylo to rychlé - ne kvůli pocitům obětí, ale kvůli vašemu smyslu pro pořádek a účty. Živé bytosti jste poslali do plynu a jejich tělo zužitkovali do stinítek i mýdel, vlasy do polštářů. Nechali jste statisíce umírat hlady, bolestí celé dny a týdny. Neměli jste problém vězně nechat vykopat svůj hrob. Neměli jste problém se zrůdnými experimenty, které lidská mysl nedokáže vstřebat. Ve svém pocitu nadřazenosti jste plánovali vymazat z historie celé národy.

Čtěte ZDE: Den vítězství: Budeme přepisovat dějiny? Plivání na vlastní národ v době odnárodňování. Byli Češi padavky a kolaboranti? Novináři papouškují, skutečný vědec je zděšen. Za vším hledej sorosovské nadace?

Měli jsme "jít"...

Podle všeho slovanské národy měly přijít na řadu hned po konečném řešení židovské otázky. Dost možná byste si pro konečné řešení slovanské otázky našli ještě efektivnější a levnější metodu.

Většina Němců se s příchodem okupace a války postavila proti svým českým sousedům. Když vám spojenci vyprášili kožich a z vašich měst udělali oraniště, nemám pocit, že by bylo morálně ospravedlnitelné a ani proveditelné, aby Němci s pokrčením ramen “nevyšlo to”, si dál štrádovali mezi zuboženými lidmi po českých ulicích. Určitě bych byla raději, kdyby se odsun obešel bez násilností z naší strany, nemyslím ale, že kdo to nezažil, má právo naše dědy a pradědy soudit.

Vy, paní Merkelová, to právo docela jistě nemáte.

A drobná poznámečka na závěr: S tím, jak to v Německu poslední dobou vedete, řekla bych, že můžete očekávat v dohledné době další vysídlení Němců.

Z Německa.

Takže přeji bezva Den uprchlíků.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky