Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Česká televize: V roce 2020 kupředu levá, zpátky jen krok. Pro ovce zavedeny piktogramy. Jaký bude mít ČT24? Pilíř propagandy se rozdrolil. Bylo to blbý, přesto se to nelíbilo. Přiznáme chybu? Kreml zasadil ránu

Česká televize: V roce 2020 kupředu levá, zpátky jen krok. Pro ovce zavedeny piktogramy. Jaký bude mít ČT24? Pilíř propagandy se rozdrolil. Bylo to blbý, přesto se to nelíbilo. Přiznáme chybu? Kreml zasadil ránu

10. 1. 2020

Tisk článku

Tomáš Vyoral přináší novinky z veřejnoprávně mediálního světa, jež by nikomu neměly v žádném případě uniknout

Čestá televize po Novém roce pokračuje v duševní péči a v řádné výchově diváků. Nově nás pět piktogramů  upozorní na potenciálně nevhodný obsah pro mladší diváky. 

Jak jen jsme my a všechny předchozí generace mohli ty desítky let přežít ve zdraví bez piktogramů naší, vaší a hlavně jejich závislé, nevyvážené a neobjektivní České televize? To je mi záhadou.

"Programy, které by mohly být nevhodné pro děti mladší patnácti let, začne Česká televize označovat piktogramy. S pěti obrázkovými symboly se diváci setkají od ledna zatím v testovacím režimu. Upozorní na potenciálně nevhodný obsah: vulgární jazyk, drogy i alkohol, strach, násilí a sex."

A co nejdůležitější piktogram?

Nějak nám v té pestré nabídce chybí piktogram "fake news", který by mohl nahradit logo ČT24 a měla by jím být označena většina zpravodajských a publicistických pořadů.

Hodil by se třeba v případě trojnásobného "přeřeknutí" redaktora Hynka v živém vstupu v Událostech, který měl před pár měsíci Babiše za bývalého premiéra a ve studiu mu to všichni "sežrali" bez jakékoliv korekce (možná omylem, či záměrně zvolená špatná verze předtočené varianty)? Nebo v případě cenzorských zásahů do proslovu prezidenta (o Bakalovi jen v dobrém, že?). Nebo v případě tendenčního sestřihání živého rozhlasového přenosu z 21. srpna 1968, kdy "čirou náhodou" zůstala pouze sovětská vojska. Nebo v případě několikanásobného vstupu o sjezdu Jehovistů, o nichž ČT referovala, jako by šlo o filatelisty, chovatele psů nebo včelaře.

Taky by se docela hodil piktogram s obličejem čučkaře Michala Koudelky (šéfa BIS ve službách CIA?) upozorňující na programy a pohádky s přespříliš "panslovanským" vyzněním.

A piktogram s obličejem nejprotežovanější světové záškolačky Grety upozorňující na nadměrnou uhlíkovou stopu by taky nebyl od věci.

A taky by se mohli časem hodit doporučující piktogramy. Ale to až časem...

Čtěte ZDE: Pražská kavárna dementní: Betlém ukázal úpadek rozumu. Znát vlastní kulturu je neřešitelný problém. Kompetence místo vědomostí. Proč jsou manuálně pracující moudřejší? Svědkové degenerace. ČT v čele

Ne všechno se daří 

Přišla ovšem také ta nejhorší zpráva letoška! Nesrovnatelně horší než hrozící konflikt USA vs. Írán. Naše, vaše a hlavně jejich eurounijní ČT ukončila zábavně vzdělávací pořadem o fake news To se ví! To jako chceme být ruskou kolonií? 

Jak teď budeme my nevzdělaní, vidláci, senioři a xenofóni odhalovat henty fejkňúse? Dokážete si to představit? Když nám exkomunistický ředitel Petr Dvořák zrušil i tuhle jedinou pozitivní liberálně demokratickou kapku v moři proruských a pročínských dezinformací, fejkňůsů a lží?

Co teď budou ty statisíce, ne-li miliony, diváků (hlavně seniorů a nevzdělaných) sledovat v neděli o půl jedenácté večer, nebo kdy ten "líbískový" pořad plný pravdy (a lásky) běžel? Kde se teď bude co týden ztrapňovat naspeedovaný pitvořící se moderátor zřejmě netuše kopírující gesty i dikcí Jaromíra Soukupa (kterýžto je proti němu moderátorskou hvězdou)? Koho budou svými prvoplánově lacinými vtipy bez point bavit permanentní kapitáni Ha+Há? Halina a Háma. A co se zástupem pravověrných umělců a umělkyň, kteří se chtěli chopit příležitosti a přidat svou špetku do mlýna režimní propagandy?

Co na to bonzáci elfové? Úderníci ze #jsmetu? Svazáci z Jandových pornohodnot? Všiml si této tragédie vůbec někdo? Co demoblok v čele s politickým eunuchem Petrem Potterem Fialou nebo hysterická pozdní disidentka Mirka? Co protektoři z EUsoc? Co vrchní čučkař pan Koudelka? Vždyť nás teď ten panslovanský výklad dějepisu a literatury převálcuje!

Jste snad všichni slepí? Všimli jste si? Chápete? Jsme v loji! Nebo že by snad... ten propagandistický galimatiáš bez hlavy a paty nikdo nesledoval?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky