Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V USA to houstne: Země na prahu občanské války? Koronavirus jako nástroj řízeného chaosu. Černé kongresmanky užitečnými idiotkami globalistů. Propouštění vězňů a ochromení policie. Krvavé hlasy

V USA to houstne: Země na prahu občanské války? Koronavirus jako nástroj řízeného chaosu. Černé kongresmanky užitečnými idiotkami globalistů. Propouštění vězňů a ochromení policie. Krvavé hlasy

26. 3. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší svědectví o krajně napjaté situaci v USA v souvislosti se sociálními experimenty probíhajícími na pozadí epidemie nové chřipky

Po koronavirové amnestii prosazené lobby Demokratů obyvatelstvo USA houfně nakupuje zbraně, zatímco místní vlády masově propouštějí trestance z věznic a úmyslně ochromují práci policie. Pro americkou vládu to může být vážná zkouška před prezidentskými volbami – a globalisté s jejich agenty po celém světě mohou tuto taktiku použít jako zbraň: nakonec i revoluce v Rusku začala otevřením věznic a propuštěním zločinců.

Pod heslem boje proti epidemii vzniká stále více sociálních experimentů – od pokusu donutit obyvatelstvo vzdát se hotových peněz na pozadí masivních výkupů hotovosti oligarchy, zavádění biometrie a dalších forem digitalizace až po přímé odmítnutí státu chránit své občany. Přesně to se děje v nejrozvinutější demokracii na světě – ve Spojených státech amerických. Přitom USA, které na začátku března výslovně poučovaly Rusko, Írán, Čínu a další „totalitní režimy“ o „masivním porušování lidských práv“, nyní tiše zavádějí zákony divokého západu a obyvatelstvo se vyzbrojuje kolty.

Horké jaro 2020

Prodej střelných zbraní ve Spojených státech rychle roste, uvedl americký televizní kanál ABC News. Podle televize lidé stojí fronty před obchody se zbraněmi a tržby jednoho z největších amerických obchodů se zbraněmi ammo.com v únoru vzrostly o 309% a počet objednávek se zvýšil o 222%. Zástupci obchodu označili současné objemy prodeje za „bezprecedentní“. Národní údaje o prodeji zbraní sledované FBI nebudou k dispozici dřív než začátkem dubna, ale reportéři se je pokusili vypočítat podle počtu obdržených licencí na střelné zbraně. 

Pouze ve Virginii, kde státní policie sleduje počty zbraňových prověrek, byl letos v lednu zaznamenán nárůst žádostí o 86% oproti lednu 2019. Trend pokračoval v únoru, kdy auditem prošlo více než 64 tisíc zákazníků, oproti 39 tisícům v loňském únoru. A letos v březnu bylo ve Virginii provedeno 35 tisíc prověrek za účelem získání licence, což je o 10 tisíc více než za celý březen roku 2019. V Coloradu bylo za uplynulý týden přijato více než 14.000 žádostí, ve srovnání s přibližně 7.000 prověrkami provedenými ve stejnou dobu v loňském roce, uvedl minulé úterý místní úřad pro vyšetřování. Za jediný den 17. března systém okamžité kontroly v Pensylvánii dokončil 4.342 transakcí. Lidé se zajišťují zbraněmi v New Yorku i v Kalifornii, v Houstonu i ve Filadelfii, v Dakotě i v Denveru. Zkrátka všude.

V USA bylo v nedávné minulosti zakoupeno asi 200 tisíc střelných zbraní pouze lidmi, kteří neměli licenci. A ti, kteří ji měli, si další zbraně dokoupili. Kanál navíc dává jednoznačnou odpověď, proč se v USA prodalo zbraní jako pro celou armádu srovnatelnou například s armádou Ukrajiny. Američané se připravují na „horké jaro 2020“.

Čtěte ZDE: V USA patrně pokus o barevnou revoluci ztroskotal: Měla být černá. Antifa prohlášena za teroristickou organizaci. Proč Trump možná přežije? Občané jsou ozbrojeni. Není, kdo by bombardoval Spojené státy

Černé advokátky zvrácených menšin

K nástupu nové „světlé budoucnosti“ se vyjádřil moderátor televize Fox News Tucker Carlson:

„Američané najednou začali žít v méně bezpečném světě. Cítí svou ekonomickou zranitelnost – z důvodů, o kterých jste právě slyšeli. Blízká budoucnost se jim zdá nejistá. V každé podobné krizi je důležité, aby vůdci pomáhali lidem cítit se bezpečně a sebevědomě. Myslím, že k tomu přispívají denní prezidentské briefingy. V některých částech země však místní vlády dělají pravý opak. V Los Angeles, Clevelandu a dalších městech začali předčasně propouštět vězně. Vždycky to samozřejmě chtěli, ale teď mohou říci, že je to prevence proti koronaviru. Jak přesně to pomůže, pochopitelně nevysvětlili. Prostě to udělali,“ uzavřel moderátor.

A kdo jsou ti „oni“? Jak Carlson poznamenal, jde především o legendární kongresmanku Ayannu Pressleyovou, která požaduje, aby se připojily také federální úřady a propustily své vězně. „Jaká jsou doporučení? A to jak pro vězně, tak i pro personál. A rovněž pro Federální vězeňský úřad, aby využil všech svých pravomocí ... Myslím, že nyní je čas snížit některé tresty odnětí svobody, požadovat milost a postarat se o ty nejzranitelnější. Měli by být propuštěni ze soucitu,“ prohlásila Pressleyová.

Ayanna Pressleyová je militantní levicová liberálka, feministka, první černá kongresmanka z Massachusetts, genderová aktivistka, která „přežila domácí násilí“, bojovnice za trestní stíhání Harvey Weinsteina, za „práva imigrantů“ a legalizaci prostituce, s prioritou pro transgendery. Je také bojovnice za práva odsouzených, s jejichž hlasy počítá Demokratická strana. A není to poprvé, co se Ayanne Pressleyová osobně pokouší dosáhnout amnestie.

Samozřejmě 2,3 milionu hlasů trestanců, mezi nimiž barevní tvoří většinu, není vůbec k zahození, a pokud jim slíbíte „volnost“, všichni půjdou hlasovat za své dobrodince a ne za Putinova špiona Trumpa. Tato černoška je známá jako jedna z autorů „Russiagate“, a tak poslední léta dokazuje, že Trump je ruský špion.

Takto ostře se vyjádřily čtyři ženy – Alexandria Ocasio-Cortesová ze státu New York, Ilhan Omarová z Minnesoty, Ayanne Pressleyová z Massachusetts a Rashid Tlaib z Michiganu – všechno barevné míšenky, které tvrdí, že Rusko „je v troskách a hemží se to tam zločinci“, a proto „naléhavě potřebuje Trumpovu pozornost.“

Všechny tyto zástupkyně barevných menšin, které už v podstatě ovšem přestávají být menšinami, vytvářejí obraz ideologického boje za práva všech „menšin“ bez výjimky, od černochů po pederasty, drogově závislé, prostitutky a další. A pak, jak píše ABC, jí zatrnulo, když do jedné z věznic byl zanesen koronavirus, a naše dámička okamžitě vyhlásila všeobecný poplach, přičemž namísto léčby a izolace požadovala, aby byli všichni propuštěni, což v řadě států, kde vládnou její kolegové a přátelé, s radostí udělali. Samozřejmě ze soucitu, jak sama řekla.

Nepomáhat a nechránit

Carlson ve svém komentáři pokračuje: „Všimněte si, žádný soucit s obyčejnými lidmi, kteří se schovávají ve svých domovech, zatímco tisíce zločinců jdou do ulic. A nikdo se o ně nestará.

Ale to není vše. V mnoha městech úřady nařizují policii, aby přestala chránit společnost a vykonávat svou práci. Ve městě Filadelfie bylo nařízeno, aby policie nezatýkala ani za závažné přestupky. Trestné činy související s drogami, prostitucí a vandalismem jsou tolerovány. Ale nyní jsou tolerovány také vloupání do domů a krádeže aut! Ve Filadelfii se člověk vloupe do vašeho domu – a nezatknou ho. Místo toho mu policie jednoduše předá soudní výzvu, a nechá ho jít. A může se nanejvýš modlit, aby se k soudu dostavil. Ve Fort Worth nebude nadále policie zatýkat za krádež nižší než 100 $ nebo za vandalismus. Už ani za vandalismus! V době, kdy jsou všichni na nervy! V okrese Los Angeles čítajícím 9 milionů lidí kancelář šerifa zatkne jen 60 lidí za den. Před koronavirem to bylo 300 denně.

To vše zhoršuje již tak nestabilní situaci. Školy jsou uzavřené, což znamená, že miliony teenagerů nemají co dělat. Většina z nich jsou samozřejmě dobré děti, ale jsou to přece jen teenageři! A někteří z nich budou dělat výtržnosti, protože je to prostě mládež. Jak se budou chovat, když zjistí, že mohou drancovat obchody, krást auta, nebo poškozovat veřejná místa – a policie jim za to nic neudělá? Víte, co to znamená? To je recept na chaos. A lidé to cítí. Proto v první polovině měsíce tak vzrostly prodeje střelných zbraní v celé zemi. To je racionální. Pokud policie prohlásí, že vás nebude chránit, nebude dělat svou práci, protože jí to nedovolí politici, kteří ji kontrolují, a nadto propustí zločince do vašich sídlišť, co to znamená? To znamená, že sami musíte chránit sebe a svou rodinu. Ale to už sami dobře víte.“ 

Čtěte ZDE: S čím kdo zachází, tím také schází: Washington zakouší barevnou revoluci. Od teď už půjde do tuhého? S odprásknutím prezidenta je to vždy stejné. Bude válka všech proti všem? Ustojí Trump masivní útok?

Praktiky řízeného chaosu

Tady se ovšem slovutný komentátor poněkud mýlí – tohle je recept na řízený chaos – tak oblíbený od počátku existence barevných revolucí, a jeho "klasickým" záměrem je destabilizovat situaci v zemi. Není těžké uhodnout, co se bude dít dál – trestanci potěšeni možností beztrestně okrádat obyvatelstvo se okamžitě začnou vloupat do domů a vyděšení lidé začnou střílet. A neuplyne ani měsíc a kulku koupí nějaký černoch, který prostě procházel kolem, nebo si spletl vchod do domu. A protože na obou stranách jsou zbraně, následující „černá vzpoura“ již přejde do kategorie vojenských operací, kdy obě strany budou v právu – jedni bránili své domovy, zatímco druzí se mstili vrahům nevinného.

Vinu za všechno ponese samozřejmě Trump, protože nedokázal obnovit pořádek v zemi, přičemž madam Pressleyová bude křičet nejhlasitěji. Ve skutečnosti nejde o nic jiného, než o podklad pro následující volby, a co se bude dít dál, není až tak zajímavé. Pravda, jak poznamenal zmíněný moderátor, místy šli globalisté ještě dál a rozhodli se zbavit místní obyvatele práva na vlastní obranu, aby neporušovali práva vězňů:

„Někteří vládní představitelé toto myšlení normálních lidí nejsou schopni strávit. Například starosta Champaign v Illinois vzal na sebe mimořádné pravomoci, včetně práva na zastavení prodeje zbraní. Starosta New Orleans použil ještě širší pravomoci: uvádí, že pokud bude chtít, může také zakázat přepravu zbraní. Ve skutečnosti jde o zákaz jejich skrytého nošení. Tyranie je nasnadě, ale problém je hlubší. Stát vás nechrání, vystavuje vás ještě většímu nebezpečí, a pak se snaží zamezit vám v sebeobraně. Co to znamená? Přemýšlejte. To je vskutku zlověstné,“ říká Carlson.

Vcelku by se mohl uklidnit a vydechnout si – nic zlověstného na tom není. Zlověstné bylo, když se výše uvedené poslankyně objevily v Kongresu, když prohlásily USA za garanta všech menšin, včetně zločinců, kteří jsou pochopitelně také menšinou, ale „postiženou životem“, a proto potřebují „zvláštní péči“. Koneckonců progresivní liberálové dávali všem Evropu a USA za příklad, tlačili na legalizaci drog, prostituce a dalších „hodnot“. A neděje se to první desetiletí. Stejně jako v Kanadě, kde existuje možnost trestní odpovědnosti za odmítnutí „radovat se“ ze změny pohlaví vašeho vlastního dítěte.

Globalistický mega-experiment přinesl logický výsledek – sebezničení. Dosud Evropa s jejím multikulturalismem a lidskými právy odporovala zdravému rozumu, nyní je Severní Amerika připravena utopit zemi v krvi kvůli několika milionům hlasů ve volbách.

USA už dávno přestaly být vzorem vysněné liberální demokracie.

Nyní sklízejí její plody zla.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky