Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rozvolňování jako satanská komedie: Jak rozvinout Pátou kolonu na všech frontách. Začíná „kampaň vakcína“. V Německu se konečně probouzejí? Jak ukrást další prachy poplatníkům. Budou vládnout soudy? Lidé, bděte!

Rozvolňování jako satanská komedie: Jak rozvinout Pátou kolonu na všech frontách. Začíná „kampaň vakcína“. V Německu se konečně probouzejí? Jak ukrást další prachy poplatníkům. Budou vládnout soudy? Lidé, bděte!

24. 5. 2020

Tisk článku

Petr Hájek připomíná několik pozoruhodných výpadů zdejších Bruselanů, kterými již otevřeně doznávají, kam chtějí celou korona-krizi nasměrovat

Rozvolňování protivirových vládních opatření pokračuje. Spolu s tím se aktivují i pár týdnů zakřiknutí „normalizátoři“ korporátních médií – jak jinak než v čele s těmi „veřejnoprávními“. Většina médií alternativních (nezávislých na miliardách z daní nebo tak či onak spojených s mamutími průmyslovými koncerny) si toho zatím příliš nevšímá. Nadále je pro ně hlavním tématem koronavirus a jeho možné bezprostřední důsledky. 

To je jistě důležité. Například zvedající se mainstreamová kampaň za povinné očkování vakcínou (až bude vyrobena) je děsivou perspektivou, kterou „architekti“ pandemie chtějí dosáhnout část svých plánů na „redukci“ světové populace. Vedle toho však běží několik dalších agend, které bychom neměli přehlédnout: další posílení moci Bruselu – a s tím spojené téma výměny evropských historických národů pomocí pokračujících (a připravovaných) imigrantských vln – na místě čelném.

Další, jako třeba klimatický alarmismus, jedou konstantně. Zaměňování počasí za klima patří už k normě. Je až komické sledovat třeba „předpovědi počasí“ na ČT, kde místní tým alarmistů smutně sleduje, když začne pršet. Nehodí se jim to do „největšího sucha za pět století“, kterému prý čelíme (jak to asi zjistili, měřil snad někdo v šestnáctém století úroveň spodních vod v Zemích koruny české, aby to šlo srovnávat?). To všechno má jediný cíl. Vrátit do hlav veřejnosti manipulativní témata, jež úder epidemie oslabil – ale spolu s ním míří jediným směrem, který globalisté nevzdávají: zlikvidovat náš stát, zničit národ a z těch, kteří přežijí nadělat otroky.

Pohyb v Německu

Tím zajímavější je sledovat, co se děje u našeho západního souseda. Je to Německo, kde se rozhodne o osudu EU – a tedy také o nás (jako vždy bez nás). Cesta k czexitu je totiž navzdory sympaticky zesílené snaze Okamurovy SPD zarubaná a v nedohlednu (nemáme ani možnost referenda, ačkoli je v ústavě). 

Pozvolna se zvedající pohyb v Německu by však naše šance mohl zvýšit. Pokud se rozpadne eurozóna (země platící eurem), bude zkáza Bruselu docela reálná. A po přelomovém rozhodnutí německého ústavního soudu, jenž prakticky zakázal Evropské centrální bance (ECB) neomezeně nakupovat dluhopisy krachujících zemí jižního křídla EU (plus Francie) jsme tomu o něco blíže. Svědčí o tom i hysterická snaha „motoru EU“ najít náhradní řešení:

„Národní stát nemá budoucnost, oznámila německá kancléřka A. Merkelová, když informovala o podnětu své a francouzské vlády, aby si EU vzala půlbilionovou půjčku do postcovidového fondu. Podle prezidenta E. Macrona se z něj bude výlučně dotovat, nikoli půjčovat, ovšem prezidentka ECB Ch. Lagardeová si myslí, že se tak Evropské komisi otevře cesta i k dlouhodobým půjčkám,“ informoval nadějí v hlase Český rozhlas. Jinak na to ovšem hledí relativně dobře informovaný Jan Macháček z Institutu pro politiku a společnost (jedno ze sorosovských pracovišť):

„Architekti měnové unie asi měli v úmyslu, že po každé krizi bude docházet k větší integraci (nějaké společné daně, nějaké společné dluhopisy, společné pojištění vkladů, bankovní unie, kapitálová unie) a že každá větší krize měnovou unii k větší integraci popostrčí. To se ale nestalo. (…) Pokud si však někdo myslí, že kdyby se změnily základní evropské smlouvy, načež by eurozóna směla vystavět společnou rozpočtovou politiku, může si být jist, že to by německý Ústavní soud efektivně zabil s ještě větší vehemencí než dluhopisový program ECB.

Čeští ideologičtí euroskeptici možná nyní slaví, protože eurozónu čekají opravdu velké problémy. Jenže pokud bude mít eurozóna problémy, bude to tragické i pro nás, protože jsme na eurozóně ekonomicky závislí.“

Žádný strach, Německo naše výrobní (a transportní a energetické) kapacity bude potřebovat, ať bude platit eurem, nebo opět markou. A nejen Německo. Že však pohyb za naší západní hranicí – ve společnosti dosud zcela zmrtvělé a ovládané globalisty – se začíná rýsovat i na úrovni oné bájné a dosud mytizované „občanské společnosti“, zaznamenávají s hrůzou i další propagandisté.

Čtěte ZDE: Oslavy osvobození podle Goebbelse: BIS učí a informuje. Pomník nacistům policie nevyšetřuje? Ani "úniky" od agenta CIA Koudelky? Inspekce 4. říše jde po krku Babišovi. Suverenita podle P-P. Osvobodit se musíme sami

Vynikající a skvělá!

Mnozí si všímají, že propagandistická kampaň za povinou vakcinaci Covid-19 začala v českých médiích naplno. Dokonce lze říci, že je ještě bezostyšnější než v některých očkováním „zmáknutých“ západních zemích, kde se alternativní média konečně také již postarala o větší informovanost místní veřejnosti. Není překvapení, když ve Spojených státech ujišťuje Donald Trump, že případná vakcín (pokud vůbec bude, což vzhledem k mutacím koronaviru je velmi nejisté) nebude státem nařízena. Mnohem důležitější však pro nás je, že právě v Německu se zvedla mohutná vlna odporu (o níž pochopitelně z korporátních médií nevíme) proti covidové vakcinaci. A u nás z toho mají mediální globalisté osypky.

Minulý týden si třeba pozvala Babora Tachecí k rozhovoru na ČRo Plus (asi nejkřišťálovější stanice Kavárny v našem radiovém prostoru) Jana Konvalinu z Přírodovědecké fakulty UK. Řeč šla, jak jinak, o připravované vakcíně. Samozřejmě ani slovo o tom, jaké bude mít „vedlejší účinky“ nebo z čeho je složená (kromě jiného i z těl dětí zavražděných v matčině lůně) – což dnes může každý najít na internetu i z úst renomovaných vědeckých kapacit. Radili se pouze o tom, jak dosáhnout, aby u nás byla vakcinace povinná. „Informovat veřejnost,“ navrhl odvážně soudruh přírodovědec, „na takto vynikající stanici s tak skvělou moderátorkou!“

Kéž se tak stane. Ta vynikající stanice a její skvělá moderátorka patří naštěstí k nejméně poslouchaným. Jen pro štamgasty Kavárny. Tak ať si užijí.

Nezodpovědní Němci

V LN zase jejich kolega Jan Petráček mudruje:

„Ještě na počátku pandemie se říkalo, že odpůrci plošného očkování oslabí. Že podaří-li se vyvinout vakcínu proti novému koronaviru, jen blázen by se jí zříkal. Že v případě tak rychlého šíření, jako je tomu u viru SARS-CoV-2, se logicky prosadí očkování povinné. Realita je jiná. Vakcína ještě není k dispozici, ale už zní hlasy proti její plošné a povinné aplikaci. Minulou středu s tím vyrukovala petice Ligy lidských práv a společnosti Rozalio. Petice proti povinnému očkování dokládá, že ani po dvou měsících pandemie se tento rozdíl nepodařilo ozřejmit.“ 

To by ještě samozřejmě nebylo nic tak strašného. Jsme přece příklad idiotů, kteří volí Zemana či Babiše. Jenže pak se soudruh zahloubá nad Německem a vlasy mu vstávají hrůzou: 

„Právě tam bují živná půda pro obavy i konspirační úvahy všeho druhu – pro strach z geneticky upravených potravin, hrůzu z jaderné energie, apokalyptické vnímání změny klimatu či strach z tak bizarních věcí, jako jsou chemtrails, či věcí tak banálních, jako je očkování. Právě tam nachází tato půda leckdy i státní podporu. V sobotu hned dvě významné osobnosti – Helge Braun, šéf úřadu kancléřky, a Lothar Wieler, šéf Ústavu Roberta Kocha – národ ujistily, že povinné očkování proti viru SARS-CoV-2 se rozhodně nechystá.

Toto je pozoruhodné. Ještě než je nějaká vakcína proti „koroně“ k dispozici, ještě než soud rozhodne, zda plošné a povinné očkování je, či není přípustné, dva reprezentanti státu prohlásí, že povinné očkování nebude. Česky se tomu říká předpodělanost. Ve srovnání s tím si můžeme říci, že jedna petice Ligy lidských práv a společnosti Rozalio je banalita.“

Má to soudruh nějak v hlavě popletené. Nejenže sčítá jablka s hruškami (realitu chemtrails s fikcí klima-alarmismu), ale především se domnívá, že v demokracii (v té „liberální“ zřejmě ano) již o tak zásadních věcech jako povinnost nechat si naočkovat „vetřelce“ nerozhodují politici, ale rovnou soudy. Jeho hrůza je však nelíčená. A proto vzbuzuje naději.

Čtěte ZDE: Ruleta rozehrána: Krupiér je odjinud. Vláda nemůže tam, ani tam. Kdy přijde druhá vlna a koho se bude týkat? A kdy se zvedne ta devátá? Smrt si říká vakcína. Boží dopuštění má vždy smysl. Naděje pro mnohé

Satanská komedie 

A že normalizátoři opět nastupují do práce, dokládá i pozoruhodná výzva, kterou bychom rovněž neměli přehlédnout. Zvláště pečlivě by si ji měli přečíst ti, kteří při posledních volbách naběhli veselému sboru mládežníků z Bruselu, neboť si tak přitažlivě a roztomile říkají Piráti. Je jejich „zásluhou“, že v Praze již vládne Hřib satan (imigrant z Moravy). Zrovna teď přiklepl další milión (zatím nejvíc, co jim kdo z magistrátu dal) z našich daní sodomistům na jejich srpnové šíření HIV a dalších nemocí Pýchy (Pride), navzdory tomu, že tentokrát prý bude bez obscénního průvodu.

Možná, že při zemském uspořádání, po němž někteří Moravané tak touží, by šlo stanovit, aby si tam své jedovaté výpěstky povinně nechali. Češi, Pražané zvlášť, jich i tak mají přehršel. Chci jen zdůraznit, že následující slova Pirátské výzvy jsou autentická (a dodatečně dodávám, protože mi několik čtenářů již napsalo, že vím, že jde o "hoax", nicméně jeho autenticita - tedy to, jak Piráti myslí a jednají - je stoprocentní):

Vážení voliči a příznivci antifašismu a pirátské strany, po dlouhé době se naší organizaci podařilo spustit projekt "Uprchlíci vítejte". Tento projekt má za cíl seznámit české většinové "neonacistické" obyvatelstvo s kulturou nových africký a asijských Evropanů.Projekt bude určen pro všechny uprchlíky, které se nám podaří z Afriky zachránit a kteří budou mít zájem naši zemi kulturně a nábožensky obohatit.

Čeští obyvatele mohou po kliknutí na stránku nabízet své volné pokoje a nemovitosti, které budou sloužit pro ubytování nových Evropanů. Kromě bydlení je nutno pro tyto osoby zajistit také stravování. (Po kliknutí na webovou stránku, klikněte na úvodní stránce na odkaz "NABÍZÍM BYDLENÍ" a postupujte dle instrukcí.) V rámci zrovnoprávnění všech občanů je nutno, aby pokoj, který novému Evropanovi nabízíte nebyl větší než pokoj, který využíváte Vy.

Budeme rádi, pokud o spolupráci budete mít zájem a případně, pokud náš projekt finančně podpoříte. Již máme několik uprchlíků, kteří by rádi využili společné bydlení s českými rodinami, takže určitě neváhejte se zapojit! Více info na webových stránkách nebo napište do zpráv na Česká pirátská strana. 

S pozdravem Markéta, pirátská antifašistická aktivistka

Prostě řečeno – i toto jsou důsledky „rozvolňování“. Pátá kolona nastupuje na všech frontách. Odpočinutá. 

Dál naplno připravuje jeviště pro tragédii, která se tváří jako komedie. Satanská. Pokud nakonec i bezvěrce přesvědčí, že peklo není mýtus, bude už pozdě. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky