Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dva měsíce: Vybuchne letos USA a shoří ústava? Bažiny do toho dají vše. Trump jako Kennedy. Lži a falešné záminky. Podfuk s černými oběťmi - co ve skutečnosti zabilo George Floyda? Následky pro celý svět. Dokáže se ještě někdo vzepřít?

Dva měsíce: Vybuchne letos USA a shoří ústava? Bažiny do toho dají vše. Trump jako Kennedy. Lži a falešné záminky. Podfuk s černými oběťmi - co ve skutečnosti zabilo George Floyda? Následky pro celý svět. Dokáže se ještě někdo vzepřít?

14. 9. 2020

Tisk článku

Paul Craig Roberts je přesvědčen, že síly stojící za všemi roky trvajícími útoky na prezidenta Trumpa ve finální fázi boje nasadily rasové nepokoje přiživené řadou mediálních podvodů, jak dokládá Greg Johnson na nejznámějším z nich

Bob Woodward píše, že Trumpův ministr obrany generál James Mattis hovořil s ředitelem Národní zpravodajské agentury (NSA) o potřebě zbavit prezidenta úřadu. Generál Mattis řekl, že Trump je „nebezpečný, nekompetentní“. Je to totéž, co generálové a CIA říkali o prezidentu Johnu F. Kennedyovi.

Když generálové a CIA řeknou, že prezident je nebezpečný a nekompetentní, míní tím, že je nebezpečný pro jejich rozpočet. Slovem „nekompetentní“ míní to, že není studenoválečníkem, který bude až do obludnosti zveličovat nepřátele Ameriky s cílem udržet tok peněz do vojenskobezpečnostního rozpočtu. Tím, že tito lidé slouží dodavatelům zbraní místo toho, aby sloužili své vlasti, končí samozřejmě kariéru jako boháči.

Mašinerie

Oba Kennedyové i Trump chtěli normalizovat vztahy s Ruskem a přivést ze svévolně vyvolaných válek v zámoří americké vojáky zpět domů. Bratry Kennedyovy zabili, aby je zastavili.

Aby zastavili Trumpa, zkonstruovali Russiagate, Impeachgate a řadu dalších divokých a nepodložených obvinění. A presstitutky tato obvinění opakovaly, jako by šlo o svatou pravdu, a žádné z těchto falešných obvinění nikdy nevyšetřily.

Pokusy odstranit Trumpa k úspěchu nevedly. Poté, co v řadě zemí vyvolali barevné revoluce, v nichž byly svrženy cizí vlády, pozornost se nyní přenáší na Trumpa. A listopadové volby nebudou volbami. Bude to barevná revoluce.

V procesu zániku naší země jsme dospěli k bodu, kdy prostá prohlášení a zřejmé pravdy se stávají neuvěřitelnými. Jak dokazuje řada pečlivě zdokumentovaných knih, jsou americká média už od roku 1950 řízena a kontrolována CIA. Takže tato média už nepřinášejí novinky a zprávy, přinášejí vysvětlení těchto zpráv a události, jak je podává Deep State. Což zaručuje, že skutečné zprávy a události zvolenou agendu nenaruší.

Německý novinář Udo Ulfkotte napsal knihu Koupení žurnalisté, v níž dokazuje, že CIA kontroluje a řídí i tisk evropský (článek na PP ZDE).

 

Čtěte ZDE: USA ve stále hlubší krizi: Trump již dokonce prorokuje občanskou válku. Konspirace bažin proti prezidentovi. Odstřelí ho dřív, než on je? Prokurátor vyšetřuje CIA a FBI. Kdykoli se může stát cokoli. Rozhodne "ulice"?

Pro vysvětlení

Existují dvě organizace CIA. Jednou je agentura, která kontroluje světové události a snaží se tvůrcům politiky poskytovat více či méně přesné informace. Organizací druhou je pak ta, která má na starosti operace skryté. Ta popravuje lidi, včetně amerického prezidenta, a svrhává nespolupracující cizí vlády. Prezident Truman poté, co opustil svůj úřad prohlásil, že udělal velkou chybu, když když toto oddělení CIA pro skryté operace povolil. A dodal že šlo vlastně o druhou vládu, která ovšem nebyla nikomu zodpovědná.

Prezident Eisenhower s tímto názorem souhlasil a ve svém posledním projevu k americkému lidu varoval před rostoucí a nezodpovědnou mocí vojenskobezpečnostního komplexu.

Prezident Kennedy si tuto hrozbu uvědomoval a řekl, že „rozbije CIA na tisíc kousků“. Než tak ale mohl udělat, byl zavražděn.

Pro CIA by bylo hračkou zbavit se Trumpa, ale „osamělý zabiják“ byl použit už příliš často na to, aby v něj ještě někdo věřil. Jeví se tedy schůdnějším s dopomocí falešných obvinění, která CIA rozšíří do amerických i evropských médií, svrhnout Trumpovo znovuzvolení prezidentem. Nu a poté, co se tak stane, využije se Antify, hnutí Black Lives Matter a presstitutek k podnícení rasové války. CIA pak do nastálé vřavy vjede na bílém koni a lidé se jí podrobí. Bohužel jen málo lidí takovémuto scénáři uvěří, dokud se nestane skutečností.

Povahu symbolů a záminek těchto uměle rozdmýchaných nepokojů, které mají pouze tento jeden účel, odhaluje ve svém textu Greg Johnson. Média nám velmi důkladně do hlavy vtloukala zkreslené informace o nevinných obětech rasové nenávisti vůči černým. Při pohledu na fakta vyznívá zvlášť pokrytecky pláč demokratických starostů nad rakvemi zfetovaných kriminálníků...

Greg Johnson: Dostal, co si zasloužil

Volání po spravedlnosti za smrt většiny policií zastřelených černochů od první "oběti" George Floyda je jeden velký podfuk (Trayvor Martin, Michael Brown, Ahmaud Arbery a další). Jsou to zpravidla kriminálníci, kteří zemřeli kvůli své hlouposti, jež je ponoukala napadnout ozbrojeného muže. Dostali, co si zasloužili.

Herec Jussie Smollet a automobilový závodník Bubba Wallace se klamně snažili vydávat se za oběti zločinů z nenávisti. Falešné zločiny z nenávisti však jsou velice skutečné zločiny z nenávisti - proti bělochům. S kariérou obou slavných černochů by měl být amen a oni sami by měli za své provinění putovat za mříže.

V Americe žije přes 40 milionů černochů. To nedokáže hnutí Black Lives Matter najít alespoň jedinou skutečnou oběť rasismu?

Čtěte ZDE: Organizované násilí v USA: Zločinecké gangy okupují americká města. Místní starostky jim za to tleskají. Guvernéři od Demokratů odmítají federální pořádkové síly. Chicago jako za vlády Al Caponeho

Sjetý kriminálník 

Zveřejnění záběrů zatýkání George Floyda z policejních kamer jasně potvrdilo, co rozumní lidé již předtím tušili: George Floyd nebyl obětí policejní brutality nebo nespravedlnosti.

Od konce května až do omrzení celý svět poslouchal příběh o tom, jak Floyda bez dobrého důvodu srazil na zem brutální policista, který mu následně skoro devět minut klečel na krku, zatímco Floyd úpěnlivě naříkal, že nemůže dýchat, než se nakonec skutečně udusil. Derek Chauvin byl kvůli této podobě příběhu vyhozen od policie a obviněn z vraždy, trojice jeho kolegů byla vyhozena také a obviněna ze spolupodílnictví. Na základě téhož příběhu se Amerika už několik měsíců zmítá v křečích rasových nepokojů, při kterých zemřely desítky lidí, spousta dalších utrpěla zranění a škody na majetku a živobytí občanů přesáhly miliardu dolarů. 

Většina faktů však do této vyprávěnky nezapadá.

Pitva George Floyda odhalila, že se neudusil, ale zemřel na selhání srdce. Trpěl srdeční chorobou i virem COVID-19. V jeho těle koloval silný opiát fentanyl i metamfetamin. Podle soudního patologa tyto drogy podstatně přispěly k jeho smrti. Zjištěny byly i stopy konopí.

Koncentrace fentanylu (vč. jeho metabolitu norfentanylu) u Floyda byla 20,6 ng/mL, tedy více než trojnásobek smrtelné dávky. Nejvyšší doložená koncentrace, kterou uživatel přežil, byla doposud udávána na 4,6 ng/ml. 

Když odhlédneme od těchto skutečností, Floyda zadrželi, když se očividně zfetovaný snažil odjet poté, co se pokusil udat falešnou bankovku. Měli ho policisté jednoduše nechat běžet? Samozřejmě ne. Museli Floyda nějak dostat z jeho vozu a provozu, aby nemohl ohrožovat sám sebe i své okolí.

Člověk, který přivolal policisty, označil Floydovo chování za podivné, což se vší pravděpodobností značí buď vliv drog nebo mentální poruchu, tedy velice rizikové faktory.

Ukázalo se také, že Floyd má bohatý trestní rejstřík, kde se zvlášť vyjímalo ozbrojené přepadení, při kterém mířil těhotné ženě na břicho zbraní. George Floyd byl opravdový ksindl. 

Krom toho je využití kolena na krku pro zadržení odpor kladoucího podezřelého platnou policejní metodou, jak tedy mohli Chauvina obvinit z vraždy? 

Konečně jsme celou dobu neviděli jediný důkaz, že by ve Floydově smrti sehrála roli rasa. Nebyl zatčen, protože byl černoch, ale protože spáchal zločin. Policista proti němu nepoužil sílu, protože byl černoch, ale protože nespolupracoval. Dva z kvarteta zasahujících policistů nebyli běloši. Říkat proto, že Floydovo úmrtí mělo co do činění s jeho rasou, není ničím jiným než nepodloženým tvrzením, milionkrát zopakovaným a zesíleným médii a štváči z BLM.

Podvod jako hrom

Nyní tedy s jistotou víme, že to celé byla habaďůra. Co ukazují záběry z kamer na těle policistů?

V prvé řadě fakt, že George Floyd lhal, nespolupracoval a choval se vyšinutě a hrozivě.

Podle svých obhájců trpěl silnou klaustrofobií, takže nemohl sedět v policejním voze, což očividně nebyla pravda, jelikož ve své vlastním autě sedět zvládal.

Dvakrát lživě řekl, že není pod vlivem drog.

Opakovaně si nenechal od policistů nasadit želízka.

Opakovaně odmítl nastoupit si do policejního auta.

Opakovaně tvrdil, že nemůže dýchat ještě předtím, než skončil na zemi s Chauvinovým kolenem na krku. Jelikož už předtím očividně lhal, dává smysl, že se Chauvin stavěl k jeho stížnostem skepticky. Nezapomínejme také, že podle závěrů pitvy Floyd nezemřel udušením.

Zadruhé pak video ukazuje, že se policisté k Floydovi chovali s mírou trpělivosti a profesionality, nad kterou můžeme jen uznale pokývat hlavou. Nikdo nemůže říct, že by Chauvin ztratil trpělivost nebo se na Floydovi nějak vybíjel.

Ať si laskavý čtenář položí otázku, zda by v totožné situaci dokázal zachovat klid a rozvahu. Toto video ve divákovi vyvolává maximální respekt k policistům, kteří se musejí den co den vypořádávat s vyšinutými zločinci typu George Floyda.

Stal se George Floyd obětí nespravedlnosti? Ne, zemřel proto, že

  • spáchal zločin,
  • odmítl spolupracovat s policií a
  • byl tak zfetovaný, že se nedokázal vypořádat se zatýkáním.

Kdyby kteroukoliv z těchto věcí neudělal, byl by – spolu s mnoha dalšími – dnes naživu. George Floyd si za svou smrt mohl výhradně sám. Nebyla to vražda, ale předvídatelný výsledek jeho mizerného charakteru a špatných rozhodnutí. Dostal, co mu náleželo.

Čtěte ZDE: Hlavní města: Nepřátelské provincie? Washington lídrem kulturní revoluce. Vyhlásí si kavárna nový stát? Všechny sochy na smeťák nebo "do kontextu". 22:1 pro bažiny. Hřibové a Kolářové se mají kde učit

Co bude dál?

Dostane se spravedlnosti Dereku Chauvinovi a jeho bývalým kolegům, stejně jako milionům Američanů, jejichž život převrátil naruby tento ohromný švindl, zosnovaný vedením města Minneapolis, státu Minnesota, hnutím Black Lives Matter, systémovými médií a krajní levicí – kterým tak úslužně napomáhali zbabělí eunuši z řad „slušné“ pravice?

A to hovoříme jenom o bezprostředních následcích nepokojů. S přihlédnutím k širšímu kontextu popsanému výše P. C. Robertsem nabírá celý podvod úplně jiných rozměrů a možných následků.

Kdybych byl Donald Trump, strávil bych několik následujících týdnů zatýkání předáků BLM a Antify na základě zákonů proti podněcování povstání – a stejně by se vedlo i jejich spojencům ve státních a městských vládách – za zločiny, kterých se dosud dopustili. Jakmile by levicové monstrum přišlo o svůj mozek, omilostnil bych Dereka Chauvina i s jeho kolegy a udělal si popkorn.

„Ale to přece nešlo! Černoši by spálili celou zemi na popel!“

Reakce každého střízlivě uvažujícího. Nebo se ještě někdo dokáže vzepřít?

Zdroj: 1, 2. Redakčně kráceno.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky