Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Koronavirus v ZOO: Nenosila zvířata 2 rouške, byla lyžovat v Itálii či po 21:00 v knajpě? Nedodržovat pravidla se nevyplácí. Epidemie co není epidemií. Testy pro lidi sypou málo. Budeme testovat motýle?

Koronavirus v ZOO: Nenosila zvířata 2 rouške, byla lyžovat v Itálii či po 21:00 v knajpě? Nedodržovat pravidla se nevyplácí. Epidemie co není epidemií. Testy pro lidi sypou málo. Budeme testovat motýle?

26. 2. 2021

Tisk článku

Tomáš Vyoral glosuje nejnovější projev pandemie, která se šíří navzdory zákazu navštěvování zoologických zahrad

Vycházela snad nakažená gorila po 21:00 ven? Byla lyžovat? Sáňkovat na Petříně? Nenosila 2 až nekonečno roušek? Údajná nákaza covidem zvířat v pražské ZOO jen dokládá, že karantény jsou z hlediska zamezení šíření viru k ničemu. 

Nedodržovat totalitní vládní restrikce v době stanného práva se zkrátka nevyplácí! A pocítila to i zvířata v ZOO. Nakažený gorilí samec Richard je zřejmě malý živnostník, který má na černo otevřené papírnictví, jezdí na lyže do Itálie, sáňkuje na Petříně, chodí do ilegálních hospod s Prymulou a Faltýnkem, na fotbal s ředitelem ČT Dvořákem, rovněž Prymulou, kancléřem Mynářem, Alexandrem Vondrou a spol., vychází ven po 21. hodině, vyhýbá se povinné karanténě jako Babiš a hlavně(!) nedezinfikuje si ruce, nedodržuje rozestupy a nenosí rouške (tedy dvě až nekonečno) nebo respirátore FFP2, zejména v autě, v přírodě a u vánočního stromečku. A určitě je to popírač, který koná ještě další ilegality po vzoru výše řečených a dalších papalášů.

Údajné nakažení PR covidem zvířat v pražské ZOO tak jen dokládá, že jakékoliv karantény jsou z hlediska zamezení šíření viru k ničemu. Ba naopak z hlediska psychického (stres, sebevraždy...), ale i fyzického zdraví (nedostatek pohybu, obezita, kardiovaskulární choroby...) jsou prokazatelně kontraproduktivní.

Čtěte ZDE: Hamáčkovy sny o krematoriích: Ponese socan za svoje poplašné zprávy zodpovědnost? Kamiony s mrtvolami na D1! Holčička, co odkráglovala babičku. Tlustý červený přízrak nad námi. Jak dlouho ještě bude eurosvazák škodit?

Dodržování 3R vymýtilo chřipku, ale nedodržováním 3R si můžeme za PR covid 

Jaký lepší příklad (nefunkčnosti) karantény chceme, než v kleci izolovanou gorilu a další zvířata v měsíce zavřené ZOO, kdy přicházejí do kontaktu s omezeným počtem (hádám jednotek) chovatelů. Karantény Svědků Covidových po celém světě mají trochu jiný důvod, než zamezení šíření PR viru, který zcela vymýtil chřipku (která je prakticky na hodnotě nula). Ano někdo pravověrně uvědomělý a najednou kvazi zodpovědný namítne, že chřipka poklesla/zmizela tím, že máme 3R.

Zajímavé, že ty stejné 3R už ale podle kvazi expertů a kvazi politiků všeho druhu lidi nedodržují, a - sic chřipku vyhubily! - když dojde na onu děsivou pandemii, která reálně nikdy nebyla ani epidemií (protože pro epidemii je v ČR stanoveno 1600-1800 nakažených na 100 tisíc lidí). 

Jak současné ministerstvo strachu a smrti označující se za ministerstvo zdravotnictví uměle vytváří hospitalizované i zemřelé s COVID-19, šíří paniku a buduje "pandemii" jsem psal ZDE.

Dalším bodem na pováženou je ono samotné testování zvířat. Zřejmě tunelování ČR skrze testování lidí nestačí, a tak je třeba kapsy a podbradky Prymulů, Hamáčků, Blatných a Babišů plnit testováním zvířat. Doporučil bych mimochodem henty motýle nebo mravence. To bude vývar panečku!

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky