Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fiala vyložil karty: S bruselskými ultralevičáky do jedné party. Bláznivá Markéta chce válčit s Ruskem. Tomiova SPD posiluje. Že by i Trikolóra? Ještě není konec, ale zaděláno na něj je pěkně

Fiala vyložil karty: S bruselskými ultralevičáky do jedné party. Bláznivá Markéta chce válčit s Ruskem. Tomiova SPD posiluje. Že by i Trikolóra? Ještě není konec, ale zaděláno na něj je pěkně

14. 4. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný vítá přiznání Petra Fialy, že se voliči ODS mohou těšit pod jeho vedením na vládu Pirátů

Předseda ODS Petr Fiala věří, že koalice Spolu vyhraje a bude sestavovat vládu s Piráty a STAN. Nesdílí obavy zakladatele, dlouholetého předsedy ODS a prezidenta republiky Václava Klause, že Piráti jsou větší zlo než Andrej Babiš. Petr Fiala to českým občanům tento týden sdělil v rozhovoru pro Novinky. V praxi to znamená, že každý, kdo hodí svůj hlas koalici ODS, TOP a KDU-ČSL, která nás Společně vede do ještě hlubšího bruselského otroctví, podporuje vznik vlády Pirátů.

Je to logické, neboť kolaborantská bruselská pětka rozdělená do dvou částí, kde kromě koalice Společně do otroctví, figurují v cinknutých průzkumech na prvním místě Piráti se Stanem, představuje pátou kolonu, jejichž působení v opozici můžeme velmi názorně sledovat každý den. Pokud by se bruselská pětka pod vedením Dreda Bartoše chopila po letošních říjnových volbách vládní moci, znamenalo by to snahu o odstranění posledních zbytků státnosti, občanských svobod a návrat do bolševické totality pod duhovými barvami. 

Kromě jiného by to otevřelo cestu k likvidaci české koruny, která je Bruselu dlouhodobě trnem v oku. Koneckonců TOP 09 má zavedení eura jako jednu z programových priorit a ostatní strany bruselské pětky by se k likvidaci naší měny rychle přidaly.

Revoluční fronta

Jak by si pátá kolona reprezentovaná těmito stranami při uchopení moci počínala můžeme vidět v Senátu, který strany ze Sorosovy stáje ovládly. Předmětem jejich destrukce je nenáviděný normální svět, jehož kořeny spočívaly v křesťanské civilizaci. Piráti jsou ve skutečnosti jen přebarvenými pokračovateli trockistických bojůvek. Snoubí se u nich neomarxistický zápal s dědictvím anarchistů a asociálů všeho druhu. Jsou ponořeni do temných okultních sfér, jež ospravedlní jakékoliv postupy proti „nepřátelům pokroku“. Tedy každému, kdo nesdílí jejich pohled na svět. 

Není náhodou, že Ivan Bartoš, předseda divize pirátské Internacionály dislokované na našem území (Piráti vznikli jako euro-strana a v jejich čele stojí muslim), se producíruje pod prapory těchto v podstatě teroristických organizací. Tam, kde se ostatní strany bruselské pětky ještě trochu stydí před svými voliči, tam se Piráti k likvidaci tradičních hodnot hrdě hlásí. Mají to v genech od svých ideových předchůdců. Stejně jako oni nenávidí tradiční řád a milují anarchii. Proto se multikulturalismus a podpora migrace, staly jedním z hlavních programových pilířů pirátů ve všech zemích EU, kde vystupují většinou pod zelenými mimikry. 

Je dobré vědět, že jejich vláda pod černým praporem s lebkou a zkříženými hnáty doplňovaná o přívěsky revoluční fronty ODS, TOP 09, KDU-ČSL a STAN by znamenala postupné zavádění všech bruselských direktiv a revolučních výdobytků před kterými jsme byli dosud díky vlažnému postoji současné švejkovské vlády a zásadovému postoji prezidenta Zemana přece jen trochu ušetřeni.  

Čtěte ZDE: Šance: Zvedl prezident Václav Klaus prapor národní záchrany? Jak Moravec vystřelil zednáře Bartoše z Aurory. Hry s podvodnými čísly se dál stupňují. Babiš není mrtev. Tomio versus Junior? Naděje ještě žije. A my s ní

Další tvář

S ovládnutím Sněmovny a Strakovky bruselskou pětkou a s revolučním Senátem v zádech, by se definitivně odblokovaly všechny dosud brzděné výdobytky globalistické internacionály, jejíž jsou naši Piráti avantgardou. Na místě prvním povinné kvóty k přerozdělování migrantů do zemí EU. Pro tuto metodu k urychlení afrikanizace a islamizace Evropy hlasovali všichni pirátští poslanci sdružení ve frakci Zelených tzv. Evropského parlamentu (EP), kteří tuto destrukci západní civilizace v EP navrhli a zuřivě ji prosazují včetně pirátského výsadku za ČR tvořeného Mikulášem Peksou, Markem Kolajou a Markétou Gregorovou.

Sedmadvacetiletá Gregorová byla dosud známa spíše jako pološílená feministka exhibující na sociálních sítích v drogovém rauši. Dnes ale ukazuje další tvář této nebezpečné organizace. Minulý týden se pustila do francouzského a německého ministra zahraničí, protože podle ní zbaběle vyzývali k deeskalaci konfliktu na Donbasu.

To ilustruje další aspekt pirátské politiky. Dokonce i současný Brusel je pro ně málo progresivní. Relativně málo útočná politika Paříže a Berlína vůči Rusku je pro ně nepřijatelná. Jejich vzorem jsou globální jestřábi, kteří si přejí válku s Ruskem stůj co stůj. Málokoho může překvapit, že „bláznivá Markéta“ je členkou delegace EP pro vztahy s NATO. Její výroky z tohoto týdne o tom že „Putin rozumí jen síle zbraní a peněz. A svobodný svět musí vysvětlit, jak moc ho bude bolet, když s tím přesunem ruských armád k ukrajinským hranicím okamžitě nepřestane, “ ukazují, jak učenlivými žáky globalistických "schwbaů" jsou.  

Mladí revolucionáři ze sorosovských neziskovek vstupující do Strakovky hlavním vchodem už nebudou muset používat nátlak z Bruselu na aparáty ministerstev, aby dosáhli svého. Tvrdá cenzura bude zavedena s vládním požehnáním, neboť současné technologie umožňují mnohem efektivnější sledování veškeré komunikace, která se oproti době před listopadem 1989 z velké většiny přesunula do digitálního světa, který umožňuje efektivní eliminaci "nevhodných" názorů. 

Nová diktatura

Jednotky progresivních lidových milicí složených z Antify a dalších polokriminálnických a asociálních individuí budou efektivně terorizovat všechny, kteří se proti bruselské tyranii pod vládou Pirátů otevřeně postaví. Armáda udavačů a censorů (tzv. analytiků) bude kriminalizovat každého, kdo nepůjde v řadě. Reformovaná justice bude ještě otevřeněji odsuzovat za "nenávistné zločiny" každého, kdo si svobodu slova nenechají vzít. Už nyní vznikají v útrobách těchto úderných oddílů "neziskovek" seznamy všech nepohodlných.

A to včetně mnoha členů ODS, kteří poslouží této nové bruselské diktatuře pod vedením Pirátů jako užiteční idioti. Pokud totiž vznikne parlament, kde budou mít sorosovské struktury většinu, rychle přijme ve spolupráci se Senátem další úpravy volebního zákona (včetně zavedení korespondenční volby), které se tolik osvědčily při volebním státním převratu v USA. 

Všechny tyto černé scénáře se mohou snadno vyplnit, pokud - zčásti zmanipulovaní, zčásti naivní - voliči bruselskou pětku pustí k moci. Je proto dobře, že od Petra Fialy a jím vedené koalice Společně do otroctví víme dopředu, že umožní vládu Pirátů v naší zemi. Že hlas pro ODS je ve skutečnosti hlasem pro jejich náčelníka Ivana Bartoše. 

Možná si to v poslední době začíná uvědomovat stále více voličů: kromě SPD, která je ve svém antipirátském postoji dlouhodobě autentická, jsou ochotni volit i další vlasteneckou kandidátku. Trikolóra by  podle průzkumu zveřejněného agenturou Data Collect pro Českou televizi nezbytnou pětiprocentní hranici také překročila. To by znamenalo zásadní obrat v povolebních počtech a čáru přes rozpočet už oslavujícím globalistům. 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky