Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bruselská pětka: Pravdoláskaři a jejich fraška lži a nenávisti v přímém přenosu. Jak zablokovat volbu radních ČT, aneb lžeme vám ráno, v poledne, večer i v noci. Když demokracií pohrdají poslanci, vezmou to občané do vlastních rukou?

Bruselská pětka: Pravdoláskaři a jejich fraška lži a nenávisti v přímém přenosu. Jak zablokovat volbu radních ČT, aneb lžeme vám ráno, v poledne, večer i v noci. Když demokracií pohrdají poslanci, vezmou to občané do vlastních rukou?

31. 5. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný upozorňuje na metody, které pro prosazení svých zájmů používá parlamentní pražská kavárna, a dovozuje z toho, že když ústavní činitelé mají lež za dobrý nástroj, občany to opravňuje k... ledasčemu

Pražská kavárna a její politická divize reprezentovaná bruselskou pětkou (Piráti, STAN, TOP 09, ODS, KDU-ČSL) v minulém týdnu předvedla, co od „demokratických“ stran můžeme v budoucnu čekat. Vzhledem k tomu, že ve sněmovně nemají většinu - a to ani když se k nim přidají Hamáčkovi socialisté, rozhodli se k prosazení zájmů své mediální centrály použít obstrukce (které v jiných případech tak hlasitě kritizují).

Aby zabránili zvolení čtyř členů Rady ČT, kteří by nebyli "kádrovými rezervami" pražské kavárny, rozhodli se zablokovat jednání sněmovny. Není přece myslitelné, aby se "jejich" (ale námi placená) Česká televize dostala pod regulérní kontrolu veřejnosti. Nebo aby měl (se svými soukromými kšefty) problémy jimi instalovaný a "opečovávaný" generální ředitel, který je na svém luxusně placeném místě přece od toho, aby se peníze daňových poplatníků, dostaly do rukou spřízněných "umělců" Pražské kavárny a na ni navázaných neziskovek.

Po bolševicku

Je poučné, že jsme tento liberálně demokratický přístup k politice měli možnost sledovat v přímém přenosu. Když si totiž poslanci odhlasovali, že se bude jednat až do pozdních nočních hodin a z debaty před hlasováním vyplynulo, že bude prosazena tajná volba, nastal poplach. Bylo totiž jasné, že v tajné volbě se do Rady dostanou ti "nesprávní", tedy radní, kteří se budou řídit svým svědomím, nikoli pokyny politické divize pražské kavárny. Při tajné volbě totiž není možné vytvářet nátlak a zastrašování mediálnímy lynči, což patří k základní výbavě liberálních demokratů.

Proto ten zuřivý odpor proti tajné volbě. To samo ukazuje, z čeho mají tito zástupci cizích zájmů v ČR největší strach: z demokratických voleb, které mohou být ze své podstaty pouze tajné. Veřejná volba "aklamací" je typický bolševismus.

Když tedy soudruzi viděli, že tajné volbě nezabrání, použili nejtěžší kalibr, který jinak tak odsuzují: prostě zablokovali jednání sněmovny. Všech pět klubů demobloku přišlo postupně s požadavkem na dvouhodinovou přestávku takzvaně na jednání svých klubů. Aby bylo jasné, že se do další schůze sněmovna opravdu zablokuje, přidali se i sociální demokraté, kteří mají stejné zadání. Zablokovat za každou cenu jednání o nových členech Rady ČT až do podzimních voleb.

Samozřejmě, že v případě těchto obstrukcí o žádnou přestávku na jednání klubu nejde. Byli jsme svědky lhaní v přímém přenosu. Nikdo ani na vteřinu nepochyboval, že všichni poslanci odcházejí v deset večer domů, že žádný klub od 22 do 24 hodin jak Piráti avizovali, nezasedá a stejně tak nezasedají ani žádné další kluby demobloku od 0 do 2 hodin ani od 2 do 4 ani od 4 do 6 ani od 6 do 8 ráno. Všichni předsedové tzv. demokratických poslaneckých klubů Jakub Michálek (Piráti), Jan Farský (STAN), Jan Bartošek, (KDU- ČSL), Vlastimil Válek (TOP 09), Zbyněk Stanjura (ODS) a Jan Chvojka (ČSSD), kteří tuto sprostou lež v přímém přenosu s vážnou tváří pronášeli, nejenže demonstrovali, že lhaní je pro ně běžný nástroj politické práce, ale také tím utráceli nemalé peníze, které jim ze svých daní na takové divadlo určitě nedáváme.

 

Čtěte ZDE: Boj o ČT vrcholí: Pražská kavárna vyhrožuje Radě i poslancům. Blíží se televizní krize č. 2? Dvořákovy kšefty přes holandský Globeinvest. Výzva páté kolony říká vše: Při sčítání ignorujte českou národnost - uveďte evropskou...

Láska ke lži

Je příznačné, že žádní novináři tuto pokryteckou podlost nehlídali. Údajní hlídací psi demokracie se vůbec nezajímali o to, kdy budou "celonočně se radící" poslanci kavárny z budovy sněmovny odcházet. Nikdo nezkoumal kamerové záznamy aby tuto zjevnou lež odhalil a potom poslance domobloku s ČSSD s tímto podvodem konfrontoval.

Jindy tak agilní investigativní žurnalisté, kterých byla plná sněmovna, se ani nerozhodli poslance konfrontovat a počkat si na ně před dveřmi klubů nebo před sněmovnou když bez problémů a bez zájmu kamer, odcházeli "z práce" předčasně. Jediný Patrik Nacher (ANO) se přihlásil v rozpravě, že by se rád na noční zasedání klubů podíval. Na to se dozvěděl, že by to musely schválit jednotlivé kluby - a ty to neschválí. A hotovo.

A tak lež a nenávist jako báječná metoda "práce" zvítězila nad pravdou a láskou. To se samozřejmě může, když účel světí prostředky Jenže přece existují kamerové záznamy o odchodu jednotlivých poslanců ze sněmovny oné noci. Předseda sněmovny by je měl zveřejnit. Veřejnost má přece právo vědět, kdo svým voličům pět měsíců před rozhodujícími parlamentními volbami lže, a místo aby pracoval, odejde ze zaměstnání. V každém jiném podniku by to bylo "áčko".

Usvědčení lháři z "demobloku", budou teď v předvolební kampani předstupovat před voliče a slibovat. Je proto dobré vědět, že lež je jejich nástrojem. Ostatně jejich voliči to vědí - a schvalují. Nebo ne všichni?Je alespoň pro některé nepřijatelné - když je třeba udržet Petra Dvořáka do voleb v pozici ředitele ČT - že jejich zástupci použijí obstrukce založené na lži v přímém přenosu? Pokud ano, pak by se mohli zamyslet nad tím, proč jejich "pravdoláskaři" tak bezostyšně demonstrovali lásku ke lži...

A třeba by je to mohlo vést dál. K představě, co by se asi odehrávalo v naší zemi, kdyby se naplnily volební průzkumy (naštěstí stejně prolhané jako jimi mystifikačně předpokládaní vítězové voleb): Dramatické zvyšování daní, otevření bran ČR imigrantům, další a další covidové hry, zavedení eura, likvidace posledních zbytků občanských svobod a zbytků naší státní suverenity, stejně jako podpora všemožných menšin a na ně navázaných neziskovek. Že tvrdí opak? Ale vždyť jsou to usvědčení lháři...

Pokud se tak manifestačně rozhodli předvést výsměch demokracii, těžko mohou očekávat, že čím dál více naštvaní občané se jí budou za každých okolností přidržovat. Ale to už by bylo na jiný text.

Pravděpodobně nikoli zveřejnitelný.


 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky