Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Berlínský lynč policistů na Rudém ostrově: Pirátské levičácké guerilly posílené migranty a kriminálníky v akci. Český pirátský poslanec promluvil: Bílým konzervativním páprdům může brzy jít nejen o majetky, ale také o krk

Berlínský lynč policistů na Rudém ostrově: Pirátské levičácké guerilly posílené migranty a kriminálníky v akci. Český pirátský poslanec promluvil: "Bílým konzervativním páprdům" může brzy jít nejen o majetky, ale také o krk

10. 8. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje nedělní bitvu německých anarchistických pirátů s policií a ze slov jejich místních soudruhů dovozuje, že brzy se bolševického teroru můžeme opět dočkat i u nás

O tomto víkendu zažil Berlín ochutnávku levicového teroru, který bychom brzy mohli poznat i u nás. Právě srocení pirátského elektorátu sestávajícího z narkomanů, migrantů, multikulturních aktivistů, feministek, homosexualistů a kriminálníků terorizujících celou čtvrť, vyvrcholilo terorem proti obráncům pořádku.

Když na volání místních občanů o pomoc přijely policejní jednotky, aby řádění zfetovaných pokrokářů udělaly přítrž, staly se obětí lynče. Berlínští policisté svázaní rudo zelenou koalicí vládnoucí berlínské radnice jsou zvyklí na ledacos. Avšak to, co se o tomto víkendu odehrálo ve čtvrti Schöneberg, daleko přesáhlo všechno, co dosud zažili. Dav levicových aktivistů ozbrojených tyčemi a lahvemi policisty obklíčil a hrubě napadl. Policisté, kteří nemohou použít ostřejší prostředky ke své obraně, neboť by okamžitě byli levičáckými politiky obviněni z rasismu a fašismu, si zachránili život útěkem do přistavených vozů, ale ani tam nebyli v bezpečí.

Rudé ostrovy se množí

Dav srocený v rámci anarchistického festivalu zaútočil na policejní jednotky zápalnými lahvemi a tyčemi. Komu z policistů se nepodařilo dostat včas do vozů byl lynčován na zemi. Levicové guerilly posílené migranty a kriminálníky dobíjely policisty tyčemi a vláčely je po zemi za křepčení zfetovaných feministek, které podle očitých svědků kopaly do ležících obránců zákona jako smyslů zbavené. Tyto scény se odehrávaly až do příjezdu posil, kterým se za značného úsilí podařilo „pirátské aktivisty“ slzným plynem a vodními děly odrazit, a vysvobodit tak své kolegy z jejich spárů. 

Jen zázrakem nepřišel žádný z příslušníků bezpečnostních složek o život. Někteří byli s těžkými zraněními odvezeni do nemocnice. Jak později vypověděli, ještě nikdy se nesetkali s takovou nenávistí a agresivitou. Vše začalo zatčením jednoho zvláště agresivního migranta, který ohrožoval kolemjdoucí a demoloval vše kolem sebe. Pak se rozpoutalo peklo, na které policisté dlouho nezapomenou.

Roten Insel (Rudý ostrov) ležící ve čtvrti Schöneberg, kde se víkendová bitva odehrála, je no-go zóna, která dává nahlédnout, jak bude brzy vypadat většina západních velkoměst. Do těchto zón se stěhují tisíce nelegálních migrantů, kteří zde společně s místní kriminálnickou komunitou a levicovými aktivisty vytvářejí zárodek nové společnosti, ve které neplatí zákony státu, ale zákon anarchie. K dokonalosti dovedené vzory těchto pekelných zón jsme mohli vidět během černošských nepokojů v Seattlu a dalších amerických městech, odkud byla stažena demokraty ovládanými radnicemi policie a nechala místní usedlíky napospas řádění těchto tlup.

Čemu se diví?

Hlavním heslem, které dobře organizovaný dav připravený na střet s policií skandoval, bylo „Berlín nenávidí policii“. „Operace ukazuje, jak málo jsou naši kolegové vnímáni jako lidské bytosti a jak se v jednotlivých částech společnosti jeví násilí vůči nim jako zcela legitimní. Je otřesné, že nemohou dělat svou práci, aniž by na ně nelétaly lahve, nevyháněl je rozdivočený dav a ležícího policistu nekopali do hlavy,” uvedl k nedělnímu lynči policistů na Rudém ostrově Benjamin Jendro, mluvčí berlínské policie. 

Překvapený mluvčí berlínské policie zřejmě ještě nepochopil, že toto jednání se již delší dobu stává normou. Od roku 2015 byly německé levicové guerilly posíleny statisíci imigranty často s vojenským výcvikem. Ty jak známo do země pozvala v součinnosti s bruselským politbyrem Angela Merkelová. Od té doby se kriminalita v celém Německu prudce zvyšuje. Přibývají no-go zóny, do nichž se policie bojí vkročit. Stejné je to ve Francii a dalších západoevropských zemích. Donedávna mírumilovné Švédsko se díky migrantům vyhouplo do čela zemí s největším počtem vražd. Tyto zločinecké armády jsou stále organizovanější a vzhledem k politickému krytí ovládají stále větší část veřejného prostoru na Západě.

Čtěte ZDE: 1948 a 2021: Opět dobrovolně s hlavou do chomoutu? Teplota vody v hrnci stoupá. Indikátor, kdo je tu co zač. Pokrokáři jsou nepoučitelní. Volby se blíží, moc alternativ nezbývá

Dovezou to k nám Piráti?

Jejich útoky se zaměřují především na všechny, kteří odmítají rudý pouliční teror a otevřeně vystupují proti multikulturní politice. Každý, kdo je v očích těchto bojůvek spojený s vlastenectvím či hájením tradičního řádu hodnot, včetně policistů, se pro ně stává třídním nepřítelem, proti němuž je možné použít jakékoliv prostředky včetně fyzické likvidace. Útoky na představitele vlasteneckých stran či spolků jsou dnes v Německu na denním pořádku. Nenávist k bílému heterosexuálnímu muži a tradičním společenským hodnotám se na Západě stále stupňuje.

Čeští Piráti, kteří jsou jen pobočkou své berlínské globalistické matky (nejen ideově, ale jsou odtud i financováni), se připravují metody svých německých soudruhů přenést i k nám. Koneckonců při akcích v pražských ulicích operují tyto německé bojůvky ve stále větší míře již po několik let. Jeden z významných představitelů Pirátské strany poslanec parlamentu Ondřej Profant to na jedné z "besed" v rámci homosexualistického festivalu Prague Pride, řekl již zcela otevřeně „Není divu, že se zákon o manželství LGBT nepodařilo prosadit, když je sněmovna plná konzervativních bílejch páprdů a velká část z nich inklinuje k fašismu.“ 

Otevřený teror nálepkující konzervativní názory, který se u nás v rámci předvolební debaty projevuje zatím na rozdíl od Německa jen ve verbální rovině, začíná od Pirátů odrazovat čím dál větší část voličů. Stále více lidí si konečně začíná uvědomovat, že strana, která má zločin v názvu, není jen roztomilou pubertální formací. Tato bojová jednotka, která neprosazuje jen legalizaci drog či svatby homosexuálů, ale míří k likvidaci svobodného světa, je nebezpečnou organizací, která nemá námořní hrdlořezy v názvu jen tak pro nic za nic. V případě, že by se jim podařilo uchopit páky moci, by mohlo tak jako v padesátých letech jít mnohým „bílým konzervativním páprdům“ nejen o majetky, ale brzy také o život.

Bolševická revoluce přebarvená na zeleno a na černo opět klepe na dveře. "Za rohem" v Berlíně právě znovu poodhalila svou skutečnou tvář.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky