Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Těsně před bombardováním: Lžou nám ráno, v poledne i večer. Proč nefouká vítr? Proč ještě nejsou v našich ulicích žluté vesty? Proud brzy nezaplatíme. Tajemný případ Izrael. Brzy u nás? Ostatně soudím...

Těsně před bombardováním: Lžou nám ráno, v poledne i večer. Proč nefouká vítr? Proč ještě nejsou v našich ulicích žluté vesty? Proud brzy nezaplatíme. Tajemný "případ Izrael". Brzy u nás? Ostatně soudím...

19. 9. 2021

Tisk článku

Petr Hájek připomíná, že největší (zdánlivý) klid bývá před příchodem smrště a vypráví jeden židovský vtip, který mnohé objasňuje

Praha je (podle hlasování v jednom zahraničním časopisu) nejkrásnější město na planetě. To nám nemuseli říkat, víme to dávno. Tedy pokud jde především o její gotické a barokní jádro, jež nám zanechala (křesťanská) historie. Pokud bychom měli hodnotit její současnou tvář, patřila by k nejšílenějším. Pod vedením Pirátů, TOP 09 a lidovců (lidovečtí bratři Čižinští pro případ městských voleb zvolili převlečení pod značkou Praha sobě) zažívá vpravdě smrtelný kolaps. Lžou, kdo říkají, že jde o nutné opravy komunikací. Znovu a znovu rozkopané stejné ulice signalizují z velké části přípravu na dobíjecí stanice pro elektroauta (pro firmy a bohaté, nikdo jiný na ně mít nebude).

Nebude pro ně ovšem ani elektřina. To, co se už nyní děje kolem její drasticky stoupající ceny, je opět pouhý signál: Zelený „úděl“ nadiktovaný Bruselem (a se soudruhy v Evropské radě schválený Andrejem Babišem) se nám připomíná právě tím. Vyšprajcované ceny krádeže zvané „povolenky“. Poloprázdné zásobníky plynu při čekání na spásné schválení provozu ruského plynovodu Nord stream 2. A kromě jiného i krach větrníků, které skoro přestaly dodávat energii (jak to, že Brusel větru neporučil, aby vanul?), spolu s odstavením dalších uhelných elektráren nám zatím jenom „matně“ naznačují, co brzy přijde.

A to už vůbec nemluvme o kovidové totalitě, kterou u nás zatím brzdí jen předvolební obavy z radikalizace té poloviny veřejnosti, kterou se ještě ani bičem ani cukrem nepodařilo dostat pod gilotinovou injekci.

Záhada

Je v tom všem zvláštní tajemná spravedlnost: Blahobytnější část společnosti (žije především ve velkých městech, tím „nejkrásnějším na světě“ počínaje) patří k nejvíce proočkovaným. Vedle těch, kdo byli strašením či brutálním uplácením donuceni nechat si vstříknout do těla mix všech těch neznámých jedů a spouštěčů umělých genetických procesů, jsou tomu zhoubnému experimentu vystaveni nejvíce.

Logicky totiž nejvíce věří svým chlebodárcům napojeným na globalistickou ekonomickou moc. A ta je přímo propojena s farmaceutickou armádou (jejíž součástí je i valná většina „bílé armády“, čest statečným výjimkám) a vlastní i zbraně: všechna hlavní média. Čím dále od „gravitačních jader“ řídících procesy zkázy států a národů především západního světa, tím rychleji klesá „ochota“ nechat se "odpovědně" přizabít. Proč asi míří na své nejvěrnější?

Ťukání na čelo

Pozoruhodně to lze "odečíst" především v „kauze“ Izrael. Židovský stát patří k premiantům ve vakcinaci – a pochopitelně tudíž i ve stále hlubších vlnách vracející se „nákazy“. A v dalších a dalších přídělech dalších a dalších očkování.

Židé jsou přitom (právem) považováni za mimořádně bystré etnikum, které již dva tisíce let bezcílně bloudí světem, a tak se otužuje: Jedním z důsledků je, že jsou to především jeho příslušníci, kdo v moderním světě vlastní nejvíce peněz. Ale to platí jen pár rodin (Rockefelleři, Rothschildové atd.). Ti ostatní si to obvykle nejvíc odskáčou. Ostatně byly to právě peníze zmíněných bankéřů, které v Rusku stvořily bolševiky a v Německu Hitlera (oba šli židům po krku). Někteří to už pochopili, jiní ne.

Možná tu záhadu poměrně přesně vyjadřuje vtip, který mi vyprávěli Židé v jedné ortodoxní komunitě v New Yorku (Izrael nenávidí, žijí v uzavřené čtvrti, kde neplatí dolary atd.):

Pluje obrovský parník z New Yorku do Haify (třetí největší izraelské město a přístav) plný nových židovských přistěhovalců. Uprostřed oceánu se míjí se stejně velkým parníkem nacpaným židovskými „uprchlíky“, kteří naopak plují z Haify do New Yorku. A když se míjejí, na obou palubách stojí zástupy mužů a žen – a všichni si ťukají na čelo…

Čtěte ZDE: Volební fraška na dohled: Vítěz je znám. Všichni jsou totiž stejní. Hra na demokracii již nebude dlouho trvat. Proměna mlčící většiny. Zmizela během covidu jako chřipka? Blíží se největší šance. Nebojme se prohrát!

Probuzení

Chce se říct: není úniku. Ale to právě není pravda. Sdílet osud vyvoleného národa, který se Hospodinu znovu a znovu vzpěčuje, vraždí varující proroky, aby jim v periodicky se opakujících těžkých časech opětovně dával zapravdu, není nezbytné. Ostatně od té poslední vraždy na Golgotě se za vyvolené směly považovat mnohé národy, které po přijetí křesťanství stvořily naši civilizaci. Jejich současní dědici se ji však rozhodli zničit – a v jejích troskách „ubytovat“ muslimy. Nikoli všichni. Ti, co momentálně drží páky moci a jejich „zaměstnanci“ – zhruba polovina obyvatel západních zemí.

Ta druhá se konečně probouzí. „Loni v prosinci Joe Biden Američanům sliboval, že nezavede povinné očkování,“ uvedla mluvčí „Trumpových“ republikánů v parlamentu USA Ronna McDanielová. „Minulý týden ale Biden k tomuto neústavnímu a diktátorskému kroku sáhl a bude to mít destruktivní dopad,“ konstatuje. A hle: Polovina guvernérů amerických států právě ostře vystoupila: Nesouhlasí s nařízením Joea Bidena ohledně povinného očkování milionů federálních zaměstnanců, a hodlají je bránit všemi možnými cestami.

„Váš plán je katastrofální,“ píšou Bidenovi v dopise (který kromě „Trumpovců“ podepsali i čtyři guvernéři za Bidenovy „Demokraty“). „Američané raději opustí práci, než aby se mu přizpůsobili. Při nejhorším scénáři tak učiní zdravotníci. Vaše povinné očkování tak představuje hrozbu nejen pro svobodu, ale také pro veřejné zdraví, což by mohlo mít vážné dopady na všechny,” dodávají a uvádějí, že chystají všechny možné právní kroky, aby smrtícímu Bidenovu plánu povinného očkování zabránili.

Před bombardováním

Protesty proti kovidové totalitě a jejímu hlavnímu cíli a projevu – násilné vakcinaci „odmítačů“ – se šíří celou Evropou. Spolu s prvními „signály“ katastrofy „Zeleného údělu“, který již začíná dopadat (zatím jen) na peněženky především těch méně „zazobaných“. To připravuje velkolepý výbuch.

U nás se zatím nic velkého zdánlivě neděje. Žluté vesty zatím nikdo neobléká, protože "dluhový blahobyt" ještě nezvedá vášně. Ale to přijde brzy. Stejně jako se předvolební Andrej Babiš zapřísahá, že očkovaní se nebudou muset testovat. A šílí z toho, když šéf zdravotnických statistiků Dušek prozradí pravý opak, zatím státní tajemství.

Očkovaní totiž šíří „nákazu“ daleko více než neočkovaní. Jen je nikdo netestuje, takže se vytvářejí "statistický" dojem, že se nákaza týká jen "odmítačů". Poslední případ školy, v níž pět očkovaných pedagogů nakazilo žáky, takže musely jít do karantény celé třídy, se již sice ututlat úplně nepodařilo, ale teď je kolem něj ticho. Nemluvě o tom, že je to celé nesmysl, protože „nakažení“ neznamená nemocní. A náš současný „kovidový poklid“ je dán především tím, že vláda naštěstí ve svém zmatku na jaře nezvládla globalistický „domácí úkol“, takže většina neočkovaných si mezitím vytvořila přirozenou imunitu – aniž o tom mnozí vědí. Právě proto také nesmí být „měření protilátek“ důvodem k „vysvobození“ z kovidového násilí – tak jako v řadě jiných zemí.

Vláda v zajetí farmaceutického průmyslu a jeho „expertů“ (kteří tu ve skutečnosti vládnou), se prostě snaží dohnat, co vůči svým bruselským (rothschildovským) chlebodárcům na jaře zanedbala: dostat nás do situace Izraele.

Za pár dnů jsou tu volby. Pokud se opět dostanou k moci „kovidisté a (zelení) úděláři“, spustí to naplno. Jenže tu nemáme polovinu „trumpovských hejtmanů“, kteří by se tomu postavili. Ti zaprodaní jsou rozlezlí všude. Ještě je nějaká naděje, že se jim nemusí podařit poskládat vládní koalici tak, aby plán zničení podle bruselských not dokonala.

To záleží na tom, kolik (ohrožených) lidí zvedne pozadí ze sedaček před televizí a půjde se postavit těm z velkých měst. Dát podstatně silnější hlas stranám a hnutím, které násilnou vakcinaci a Zelený úděl odmítají. A nejlépe chtějí dát unii vale jako Britové. Nestane-li se tak, pak až ti „noví, co se nezakecají", (především PirStan a Spolu) zahájí bombardování, bude pozdě.

Ostatně soudím, že Evropská unie musí být zničena.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky