Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
První výstřely otevřené války: Landa a Volný prý podporují očkování. Hnutí odporu vs. mediální chobotnice. Bude se demonstrovat i kolaborantům pod okny? Spiklenecké centrum odhaleno. Kdy Křišťálová noc? Patří Pekarové ČRo?

První výstřely otevřené války: Landa a Volný prý podporují očkování. Hnutí odporu vs. mediální chobotnice. Bude se demonstrovat i kolaborantům pod okny? Spiklenecké centrum odhaleno. Kdy Křišťálová noc? Patří Pekarové ČRo?

16. 12. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad dalším zostřením společenského napětí provokativními mystifikacemi o odpůrcích očkování, a vnímá to jako signál blízkého střetu - už možná ne jen verbálního

Sorosova internetová divize zesiluje mystifikační kampaně. Ta současná na sociálních sítích se snaží vytvořit dojem, že významné osobnosti, které stojí v občanském odporu proti povinnému očkování, se prý rozhodli vakcinaci podpořit. 

Je to velká legrace, trollové zaměstnaní v globálních trollích farmách určili směr, a užiteční idioti z pražské kavárny pokračují v naznačeném kurzu.

Zmatek do hlav

Jde samozřejmě o reakci na masové protesty hnutí odporu, které se poslední měsíc šíří u nás i v celé v Evropě. Končící Babišova vláda, která v pátek vyklidí Strakovku, se ještě zvedla k poslednímu útoku. Nestačilo jen „čapí vejce“ v podobě vyhlášky o povinném očkování, které za sebou zanechává jako vykřičník své vakcinační diktatury. Teď se ještě poněkud pubertálně pokusila vnést nejistotu do řad odpůrců totality.

Babiš tuší, že tohle si lidé při jeho pravděpodobné prezidentské kandidatuře budou pamatovat – a chce celý blok narušit. Jak by ne, hnutí nepodvolených (neočkovaných i očkovaných) stále posiluje. Už totiž zdaleka nejde jen o národoveckou scénu, která se proti bruselskému diktátu a jeho zdejším koryfejům (k nimž Babiš i socialisté jednoznačně patří) vymezuje už téměř dvacet let od našeho začlenění do Evropského sovětského svazu. Ve stále větší míře jde v pravém slova smyslu o odpor většiny české veřejnosti. 

Agentury, které dezinformační kampaň připravily, si nejspíš myslí, že v hlavách části příjemců vytvoří zmatek a chaos: Pustit do oběhu fotomontáže, jak se Dan Landa nechá vakcinovat či koláže, kde Lubomír Volný s ostatními odpůrci očkování doporučují vakcínu, jsou sice tupé jako jejich autoři, ale současně prozrazují více. Vysílají tím, totiž signál, že i sebeabsurdnější lži, (které samozřejmě celou dobu používají) jako pracovní nástroj, bude od této chvíle zcela otevřenou součástí hry. Pobavené pomrkávání místních kolaborantů, jak to „antivakcerům“ ti báječní Sorosovi internetoví elfové nandali, jim může brzo zhořknout. Nejde totiž jen o primitivní provokaci, nad kterou lze mávnout rukou.

 

Čtěte ZDE: Nepodvolení opět promluvili: Blíží se "pokličková revoluce"? Praha bouří - stejně jako Vídeň a další evropská města. Tisíce demonstrantů před Babišovou a Vojtěchovou Strakovkou. Přidali se už i policisté a hasiči

Chobotnice 

Zvyšování napětí je záměrné. Něco jako záškodnické první výstřely v občanské válce. Zatím zažíváme jen její studenou fázi, ale i tak už je z toho některým lidem horko. Předseda lékařské komory Milan Kubek, který se svou arogancí stal symbolem pohrdání významné části společnosti, fňuká, že mu před domem lidé demonstrují, a nemůže prý už jít bez obav ani do metra. Na konfrontační tón některých odpůrců diktatury a manifestace před bydlištěm si stěžují i další vykonavatelé státní zvůle: typicky vrchní epidemioložka Pavla Svrčinová či dosluhující „finský“ ministr zdravotnictví Adam Vojtěch a další spolupachatelé podílející se na brutální destrukci posledních zbytků občanských práv a svobod. 

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Lze pochopit, že mnozí utlačovaní již ztrácejí nervy. Existenční znejištění ze ztráty zaměstnání u ekonomicky aktivních a vyhrožování půl miliónu nepodvoleným seniorům, že za likvidačními pokutami budou následovat čety exekutorů a další a další přitvrzování vakcinační mafie, je hra s ohněm. Přesto je například plošné odsuzování zdravotníků střelba slepými patronami, kterou státní propaganda pochopitelně využije. Ať už pneumatiky před kladenskou nemocnicí propíchal zdravotníkům kdokoli, (dost možná cílená provokace, stejně jako ty mystifikační „koláže“), je to voda na kavárenský mediální mlýn.

Podstatně důležitější je soustředit se na mediální chobotnici, která atmosféru strachu cíleně roztáčí a stupňuje. Její organizační (ale i finanční) centrum se jmenuje Česká televize. Jak se zachová její ředitel Petr Dvořák, až mu budou lidé skandovat pod okny kanceláře na Kavčích horách, nebo dokonce u jeho bytu? Nebo bývalý bruselský zpravodaj, dnes ředitel programu ČT Milan Fridrich? Ani nemluvě o Václavu Moravcovi a dalších moderátorech (Jakub Železný, Marek Wollner, Zuzana Tvarůžková, Daniel Takáč, Barbora Kroužková atd.) roztáčejících každodenně kola nenávisti a pracující cíleně na rozeštvávání občanů. 

Ohlášená demonstrace nepodvolených před Českou televizí vede právě tímto směrem. Jestliže v této chvíli lživými fotomontážemi a kolážemi hlavních tváří odporu vyhlásí pražská kavárna (tedy „majitelé" ČT) boj ve volném stylu, přímo si říkají o malér. 

Signály od vlády

Nastupující vláda by měla vzít rozum do hrsti a začít v rozjitřené situaci jednat úplně jinak. Jenže – je toho schopna? Pokud bude Bruselská pětka vzrůstající odpor v ulicích ignorovat, může se brzy ocitnout na bitevním poli. Zatím vysílá spíše opačné signály. Skandální vyhlášku o povinném očkování chce prý sice „upravit“, ale jinak jde ještě dál než Babiš.

Ohlášená snaha prosadit korespondenční volby podle not "úspěšných" volebních podvodů v USA, přijetí sebevražedných kroků bruselského Green Dealu vedoucích k ožebračení velké části občanů či posilování konfrontačních aktů NATO k Rusku – to vše ukazuje, že vnitřní spor v naší společnosti se bude spíše dál hrotit. Půjde Fiala cestou svých německých vzorů? Nová německá vláda (ve slavných tradicích svých nacistických předchůdců) již objevila „centrum spiknutí“ na sociálních sítích (ti veselí elfové to rozhodně nejsou), a obvinila odpůrce vlády z přípravy vražd státních představitelů. Křišťálová noc tu bude cobydup.

Kudy se vydá Fialova vláda, se dozvíme už brzy. Tupohlavý útok mystifikací na hlavní tváře našeho „hnutí odporu“ však cosi mrazivě předznamenává. A ještě přesvědčivěji o tom mluví vyjádření šéfky "mrtvé partaje" (TOP 09) a sněmovny soudružky Pekarové na adresu výměny šéfa zpravodajství v Českém rozhlase - druhé noze sorosovské mediální ("veřejnoprávní") divize v ČR. Tohle si dovolit někdo z "nekavárenských" politiků, už by svolávali své věrné na Václavák. Soudružka však může. Vlastně musí. 

Do těchto kalných vod v pátek vplujeme.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky