Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Atentát na Darju Duginovou: Komanda CIA a SBU v akci. Západ zaútočil přímo u Moskvy. Půjde o bod zlomu? Duginův kategorický imperativ.  Zástupná válka se mění na otevřenou. Zasáhne Moskva rozhodovací centra, jak varoval Putin?

Atentát na Darju Duginovou: Komanda CIA a SBU v akci. Západ zaútočil přímo u Moskvy. Půjde o bod zlomu? Duginův kategorický imperativ. Zástupná válka se mění na otevřenou. Zasáhne Moskva "rozhodovací centra", jak varoval Putin?

22. 8. 2022

Tisk článku

Pepe Escobar komentuje atentát na dceru Alexandra Dugina, významného ruského filosofa a poradce Vladimíra Putina, a vidí v této teroristické operaci západních zpravodajských centrál překročení červené linie, jež může vyústit v definitivní změnu strategie ruského velení

Darja Duginová, třicetiletá dcera filosofa Alexandra Dugina, chytrá, silná, temperamentní a podnikavá žena, kterou jsem potkal v Moskvě a kterou jsem měl tu čest pokládat za přítelkyni, byla brutálně zavražděna. Právě ve chvíli, kdy si tato mladá novinářka a analytička razila cestu k širokému uznání a respektu.

pp

Darja Duginová

Atentáty na novináře

Není to tak dávno, co se ruská tajná služba (FSB) přímo angažovala v rozbíjení atentátů organizovaných tajnými službami kyjevského režimu (SBU) na ruské novináře, jako v případě Olgy Skabajevové a Vladimira Solovjeva. Je proto zarážející, že Dugin a jeho rodina nebyli chráněni ruským zpravodajsko - bezpečnostním aparátem.

Klíčová fakta tragédie jsou známa: Duginův SUV Land Cruiser Prado s Darjou za volantem explodoval v sobotu 20. srpna na dálnici poblíž vesnice Velké Viaziomy, něco málo přes 20 kilometrů od Moskvy.

Oba se vraceli z vlasteneckého festivalu, kde měl profesor Dugin přednášku. Na poslední chvíli si vzala Darja SUV a její otec ji následoval v druhém voze. Podle očitých svědků došlo k výbuchu pod SUV, které okamžitě zachvátily plameny a zasáhly budovu u silnice. Darjino tělo bylo spáleno k nepoznání.

pp

Čtěte ZDE: Skončil zástupný konflikt: Začala válka mezi NATO a Ruskem. USA operují již i na ruském území. Přejí si jadernou odpověď. Hlavní města Západu už brzy smetena z povrchu? Včera nemyslitelná 3. světová válka je již na dohled

Proč atentát na filozofa?

Ruský vyšetřovací výbor brzy zjistil, že IED – přibližně 400 g nezapouzdřeného TNT – bylo umístěno pod spodkem SUV na straně řidiče. Vyšetřovatelé nepochybují, že šlo o atentát. Zatím není známo, zda byla bomba zapnuta časovačem, nebo zda někdo poblíž stiskl tlačítko.

Co však známo, je, že Alexander Dugin byl cílem na seznamu takzvaného Myrotvorets - Centra pro výzkum zločinů proti národní bezpečnosti Ukrajiny. Zabijácká struktura, která funguje ve spolupráci s velením NATO při shromažďování informací o takzvaných proruských teroristech a separatistech.

Denis Pušilin, šéf Doněcké lidové republiky (DLR) okamžitě obvinil „teroristy ukrajinského režimu“ z atentátu. Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharová byla více... řekněme diplomatická: Prohlásila, že pokud se potvrdí, že za atentátem stál ukrajinský režim, bude to další zvláště odporný důkaz politiky státního terorismu Kyjeva.

pp

Čtěte ZDE: Sanitární totalita a biologická diktatura: Výhodná a efektivní forma vládnutí. Vše pro pohodlí elit. Na dno holé existence jako v Osvětimi. Pandemická opatření jako nástroj odlidštění a kontroly všech

Dugin v několika esejích obsáhle objasnil, jak obrovské sázky jsou nyní na stole. V jedné z nejzásadnějších konstatoval: Tohle je válka myšlenek. Existenční válka. Rusko bojuje proti Západu vedeného Spojenými státy.

Vzhledem k tomu, že SBU je přímo řízena CIA a britskou rozvědkou (MI6) což znamená, že spolu s velením NATO se nerozhodly zaútočit na Putina, Lavrova, Patruševa nebo Šojgua. Zaměřili se na filozofa - a nakonec zavraždili jeho dceru – aby to bylo ještě bolestivější. Zaútočili na vrcholného intelektuála, který formuluje myšlenky. Opět to dokazuje, že západní "kultura ničení a likvidace" (Western Cancel Culture) plynule metastazuje do Cancel Person, likvidace osobností.

Vražedná komanda v akci

Ruské ministerstvo obrany zahájilo výrobu hypersonické rakety Zircon, a intenzivně pokračuje ve výrobě hypersonických raket Kinžál. Tři nadzvukové letouny Mig-31 s výbavou Kinžálů byly 24. července uvedeny již i v Kaliningradu do bojové služby.

pp

Čtěte ZDE: Kyjevské propagandistické lži dostávají rozměr dadaismu: Rusové v Záporožské elektrárně prý bombardují sami na sebe. Úder hypersonických raket Kinžál na srdce velitelství HIMARS. Obranné linie u Slavjansku se hroutí

Jenže pravidla se změnila. SBU a NATO, které čelí totálnímu debaklu na Donbasu, se nyní intenzivně soustřeďují na sabotáže a diverzní akce proti civilistům.

Začaly bombovými útoky v okolí Donbasu – jako při pokusu zabít starostu Mariupolu Konstantina Ivaščenka. Nyní už dokonce vypustily drony proti velitelství Černomořské flotily v Sevastopolu a aktuálně terorismus vyústil v tragédii Darji Duginové přímo před branami Moskvy.

Přijde "zdrcující" odpověď ukrajinskému ISIS?

Z vojenského hlediska to vše samozřejmě nemá žádný význam. Smyslem je, aby série krvavých operací navržených čistě pro psychologický PR efekt, byla pro ruské veřejné mínění extrémně bolestivá. Je jasné, že Moskva a Petrohrad budou nyní hlavními cíli. Ukrajinský ISIS (brutálními atentáty pověstný Islámský stát, pozn. PP) prostě jede. Samozřejmě, že CIA a spol. má v tomto ohledu rozsáhlé zkušenosti z celého globálního severu i jihu. Všechny červené čáry tak byly překročeny.

pp

Čtěte ZDE: Evropa před poslední červenou linií: Budou evropské národy obětovány již ve třetí válce za posledních 100 let? Gavrilovovo varování a blížící se generál mráz. Kyjev ostřeloval zajaté nácky z pluku Azov. Začali totiž mluvit...

Kokainový komik Zelenský logicky předjímá tvrdou ruskou reakci, neboť je školen scénáři NATO, kterými ho jeho "vodiči" denně krmí: „Rusko se může příští týden pokusit udělat něco „obzvláště nechutného“, vyhlásil o víkendu, v předtuše že atentát na Dugina a jeho dceru bude tvrdě potrestán (den po atentátu na Darju Duginovou přišla zpráva, že jeden z vysokých důstojníků Ukrajinské tajné služby Oleksandr Nakonečný byl doma nalezen mrtvý s prostřelenou hlavou, pozn. PP).   

Před námi tedy leží otázka, jak zareaguje Kreml a ruská tajná služba, až bude plně objasněno, že atentát skutečně vymyslely a provedly SBU, CIA a NATO. To totiž znamená, že kyjevský terorismus již stojí před branami Moskvy. Půjde o odpověď spojenou s opakovaným slibem Vladimíra Putina, že pokud Západ překročí červenou čáru, nebude Rusko váhat zasáhnout „rozhodovací centra“?

pp

Čtěte ZDE: Balancování na hraně zániku civilizace: Z Moskvy zaznělo dosud nejvážnější varování Západu. Pokud rakety USA zasáhnou ruské území, přijde drtivá odpověď na "řídící centra". Neumí, nebo záměrně nechce Washington rozumět?

Bude to osudové rozhodnutí. Zopakujme, že Moskva neválčí s kyjevskými loutkami ale s NATO. A naopak. Co přijde teď? Může tragédie Darji Duginové urychlit ruský harmonogram "zdrcující odpovědi", a způsobit radikální revizi dosavadní ruské dlouhodobé strategie?

Přijde na řadu Duginův "kategorický imperativ"?

Moskva samozřejmě může kyjevské hydře odříznout hlavu několika hypersonickými vizitkami. To je však příliš snadné. S kým pak bude vyjednávat o budoucnosti poražené Ukrajiny (pokud ještě vůbec vyjednávat chce)? Jenže ani neudělat nic už nejde. Znamenalo by to nepřímo podpořit teroristickou invazi Západu do Ruské federace.

Ve svém předposledním příspěvku na Telegramu Dugin znovu zarámoval aktuální otázky. Požaduje od ruského vedení „strukturální, ideové, personální a strategické“ změny vedení bojů. Na základě nových skutečností - od útoků na Krym až po pokusy vyvolat jadernou katastrofu v Záporoží - dochází k závěru, že NATO se „rozhodla stát proti Rusku až do konce". Tím Západ vyzval Rusko jako civilizaci.

pp

Čtete ZDE: Už není pochyb: NATO pod vedením USA vyhlásilo Rusku válku. Osm roků příprav. Britové již otevřeně: Napadneme teď ruské vnitrozemí ukrajinskýma rukama. Donutí ti šílenci Putina použít jaderné zbraně? Lze ještě odvrátit katastrofu?

Duginův závěr je strohý: „Teď musíme projít celou cestu“. Jako by nepřímo reagoval na nedávné Putinovo „Ještě jsme ve skutečnosti ani nezačali" kategorickým imperativem: "Teď už začít musíme."

Dugin navrhuje, aby současný stav operace Z netrval déle než šest měsíců.

Není pochyb o tom, že „tektonické desky se posunuly“. Atentát na Darju Duginovou to jen dotvrdil. Stane se její tragédie katalyzátorem, který posune Putinovo strategické uvažování na zcela novou úroveň? 

Odpověď uvidíme brzy.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky