Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kdybych chtěl zničit zemi: Dělal bych to jako Fiala! Banda surikat a tři hydry. Je horší chválit zabíjení, nebo vyzývat k pletení svetrů? Poroučí tu Němec. Jak z toho? Žádné zázraky. Fialoví se tváří, že nechápou. Pochopí již tuto sobotu?

Kdybych chtěl zničit zemi: Dělal bych to jako Fiala! Banda surikat a tři hydry. Je horší chválit zabíjení, nebo vyzývat k pletení svetrů? Poroučí tu Němec. Jak z toho? Žádné zázraky. Fialoví se tváří, že nechápou. Pochopí již tuto sobotu?

31. 8. 2022

Tisk článku

Ladislav Větvička konstatuje, že současný premiér je vskutku zoufalý případ a vyjmenovává několik jednoduchých řešení, jak naši zemi dostat ze srabu, do něhož nás přivedla fialová loutka rajtující na rozpadající se pětikolce

Ten synek je uplně marny. Neschopny levičak z Unie svobody, kery umi leda tak vysilat signaly. Obklopil se bandou surikat, kde jeden je podezřely ze zločinneho spolčeni, druhy se chlubi tym, že udava za vtipy na internetu a o ostatnich neni naštěsti ani slyšet. Baby, kere měly do polityky vnest něžny prvek, su tež pěkne hydry. Jedna podporuje terorystycky čin, druha vyzyva k pleteni svetru. Nevim, co je horši.

Premijer se boji, že cosik zrobi špatně, tak raději nerobi nic, nebo se pta Němcu, co ma robit a vysledkem je, že nerobi nic. Němci mu samozřejmě neřeknu, že nema posilat eletryku do Lipska a draze ju kupovat. Ale je nesmysl se bavit s Německem o eletryce. Eletryka je naša a Němci ať si trhnu nohu, když si zrušili svoju eletryku z jadra. Jenže to by premijer nesměl byt fialova loutka a slaboch, kery si necha nadavat od jakehosik blbečka z Belgie. Měl by odejit okamžitě, dokud je čas. Ale čas už neni.

Řešeni přitom neni složite, jen by to chtělo mět v čele statu osobnost a ne kohosik, kdo ma charyzma fijaloveho hadru:

  • okamžita dystrybuce eletryky českym firmam a českym lidem za česke ceny. Na burzu prodavat enem přebytky.
  • okamžitě opustit zlodějsky system emisnich povolenek
  • okamžitě vyjednat dluhodoby kontrakt na dodavky ruskeho plynu, tajak Maďaři a Bulhaři
  • okamžitě přestat podporovat valečne konflikty a ekonomicke migranty
  • okamžitě přestat podporovat politycke neziskovky
  • okamžitě přestat kryminalizovat občany za jejich nazory

Je to tak složite, že to fialovy brylaty synek nechape?

Zdroj.

Již zítra navečer (kolem 18. hodiny) přinese Protiproud TV další zajímavý rozhovor v rámci seriálu Nepodvolení v Protiproudu. Tentokrát bude Petr Hájek hovořit s jedním z dvacítky Okamurových poslanců Jiřím Kobzou, jemuž hned na začátku položí klíčovou otázku našeho "být, či nebýt". Tak si to nenechte ujít!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky