Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mráz přichází z Bruselu: Obrazně i doslova. Budeme mrznout a žebrat. Ale ne kvůli Putinovi, jak nám lžou. Všechno je to zrůdný plán „majitelů“ a bachařů věznice národů. Není na čase ji rychle opustit? A lze to vůbec?

Mráz přichází z Bruselu: Obrazně i doslova. Budeme mrznout a žebrat. Ale ne kvůli Putinovi, jak nám lžou. Všechno je to zrůdný plán „majitelů“ a bachařů věznice národů. Není na čase ji rychle opustit? A lze to vůbec?

20. 10. 2022

Tisk článku

Protiproud TV uvádí diskusi Petra Hájka s Matějem Gregorem, předsedou spolku Odchod, který se již několik roků snaží vytvářet podmínky k tomu, aby se opět jednou „nemožné stalo skutečností“

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění.

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Český stát a jeho historické národy jsou na pokraji kolapsu a zničení. Nestalo se tak nějakou souhrou „nešťastných okolností“. Jde o dlouhodobý globalistický plán, jehož součástí je od roku 2015 záměrně vyvolaná migrační invaze, od roku 2020 covidismus a vakcinační tyranie a konečně od letoška také boje na Ukrajině, jimiž Západ (USA, Velká Británie, EU a státy NATO) vedou nevyhlášenou válku proti Rusku, která může kdykoli přerůst v jadernou apokalypsu.

To vše na pozadí nadnárodní ideologie planetární totality – po roce 1990 přebarvené z rudé na zelenou a přenesené z Moskvy do Washingtonu a Bruselu – nazvané nyní Velký reset. Její důležitou součástí je lež o „klimatické změně“ (dříve „globální oteplování“), za kterou prý může lidská činnost produkující sodovkový plyn (CO2). Všechny manipulační techniky (zkorumpovaní „vědci“, Gréta a spol.) byly nasazeny, aby bylo možné na úrovni celých kontinentů – v našem případě Evropy – způsobit zdrcující zchudnutí občanů skrze uměle vyvolanou energetickou a hospodářskou krizi.

Takový plán není možné uskutečnit, dokud existují samostatné suverénní státy, v nichž lidé kontrolují své politiky svobodnými volbami. Proto musela vzniknout Evropská unie, v níž na kontinentální úrovni rozhodují nevolené elity a parodie na demokratické instituce (třeba tzv. Evropský parlament). Od roku 2004 jsme součástí této věznice národů také my. Náš tisíciletý stát tak po jedné dekádě relativní samostatnosti opět přišel o suverenitu, a stal se figurkou na německé šachovnici (tzv. Brusel). Na ní se falešně hraje už nejen o zničení státu a národa, ale nyní už i bezprostředně o individuální existenci každého z nás.

Je téměř zázrak, že již i mezi mladou generací (většinově propagandou nejlépe zpracovatelnou) najdeme lidi, kteří si to naléhavě uvědomují. A vědí, že prvním a nejdůležitějším krokem z této smrtící „vlídné pasti“ je odchod z Evropské unie. Jenže: není to pouhý sen? Je pro to možné získat většinovou podporu veřejnosti vystrašené všemi údery posledních let? Přesvědčované, že „jen v houfu“ (týká se i NATO) máme šanci přežít?

Právě o tom s mladým mužem z Ostravy, reprezentantem skupiny vrstevníků ze severní Moravy, diskutuje před kamerou v dnešním pokračování pořadu Nepodvolení v Protiproudu jeho šéfredaktor.

 pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky