Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Těžký úkol pro zrádce: Jak konečně zavřít ústa nepodvoleným? V řadě od Heydricha k Jourové, Rakušanovi, Černochové a Fialovi. Smějící se bestie. Smích staví armády i z dětí. Hrůza z toho, že se nebojíme. 50 odstínů doby

Těžký úkol pro zrádce: Jak konečně zavřít ústa nepodvoleným? V řadě od Heydricha k Jourové, Rakušanovi, Černochové a Fialovi. Smějící se bestie. Smích staví armády i z dětí. Hrůza z toho, že se nebojíme. 50 odstínů doby

31. 12. 2022

Tisk článku

Petr Hájek dává prostor obrazové kronice končícího roku v podobě "lidových komentářů" naší doby, v nichž nepodvolení vyjadřují svůj nemilosrdný soud nad zrádci národa, kteří v lokajském podvolení cizí moci se marně pokoušejí o totéž, co se opakovaně nepodařilo protektorům v naší pohnuté minulosti

Celý rok přinášíme informace, analyzujeme a komentujeme. Vlastně letos po celý rok ne: Na výročí Vítězného února (25. 2.) nás nařídila zaříznout a vypnout vláda - nominálně česká, ve skutečnosti však bruselská - a tajné služby armády - rovněž nikoli české, ale té, jíž velí soudružka Černochová - (protože je v podstatě jen velvyslankyní amerických zájmů a zbrojovek, se pro ni vžila politicky korektní US verze Afroameričanová).

pp

Přežili jsme jen díky úžasné solidaritě vskutku české "armády" nepodvolených, kteří nám začali posílat finanční dary - a odvážné práci "utajených" ajťáků (zvláště jednoho), kteří tak mohli vytvořit novou verzi Protiproudu v zahraničí, kam ještě totalitní cenzorské pařáty Fialové vlády nedosáhnou. Znamenalo to také vytvořit docela složitý "bunkr" proti nesčetným útokům hackerů (naši obránci odhadují, že největší počet jich přichází z USA), které dodnes každodenně pokračují.

pp

Čtěte ZDE: Bilancování a výhled: Příští rok to s námi také nevypadá dobře. Ani Hitler a Gottwald nedokázali zdražit jako Fiala. Ukrajincům nepatří v zemi už vůbec nic. Fialová smečka zaprodanců nás už do války proti Rusku zatáhla. Bůh s námi!

Všichni společně jsme tak vytvořili situaci, se kterou si bruselská soldateska ve Strakovce (řízená soudružkou "rudou komisařkou" Jourovou) nadále neví rady. Šéf orwellovského Ministerstva Pravdy s rovněž příznačným jménem Rakušan proto začal připravovat zákony, na které si v takto "čisté" podobě netroufli ani Husákové a Jakešové: Už nejen otevřená cenzura, už nejen stamilionové "dotace" těm, kdo budou šířit jejich lži, dezinformace a manipulace prohlášené za jedinou povolenou pravdu, ale i věznění nepodvolených občanů a novinářů se má v příštím roce stát "zákonnou normou".

Takže znovu: Zrádci národa ve vládních a poslaneckých křeslech se děsí toho, že po celý rok přinášíme informace, analyzujeme a komentujeme. Protože to umožňuje nepodvolené části veřejnosti tvořit si vlastní názory na situaci u nás, na ukrajinské frontě amerického a natovského útoku na Rusko - a vlastně na celém kolabujícím Západě. A také se k tomu nepodvolení vyjadřují.

Lid promlouvá vtipem

Jak je v zemi Jaroslava Haška zvykem, když je nejhůř, lid se totalitní moci začíná "výhrůžně smát" (ne nadarmo německý zastupující říšský protektor Heydrich mluvil o Češích jako o "smějících se bestiích" - než ho v Libni "popravili"). Ostatně i tvůrci divadla Semafor v šedesátých letech, když náhle na pár měsíců povolila cenzura, zpívali "výhrůžně": "Smích ten dělá z lidí orly / a z malejch dětí staví armády / on totiž smích je neskonale dobrý / není však dobrý mít ho za zády...

Celý rok nám chodí do redakce více či méně vtipné obrazové "komentáře", jejichž autoři jsou anonymní (podobně jako u lidových písní). Udělali jsme na závěr roku jejich malý výběr. Jasně, lidová tvořivost nemusí mít v tomto smyslu kdovíjaké umělecké parametry. Vždycky však říká velmi přesně, co lidé o mocných soudí. Zvláště, jde-li o jednoznačně nejhorší vládu, jakou jsme u nás po převratu měli. 

Tak na závěr roku nechme zaznít těmto "lidovým komentářům". V době, která rozhodně k úsměvu není. Ale právě takoví jsou nepodvolení. Ti, kteří nakonec v každé předchozí totalitě zvítězili. 

Proto, naši milí a stateční spolubojovníci: V rámci možností šťastný a (hořce) veselý rok 2023!


pp

                                                                                 č.1

pp

                                                                              č.2

pp

                                                                                 č. 3

pp

                                                                                  č.4

pp

                                                                                     č. 5

pp

                                                                                    č.6

pp

                                                                                  č.7

pp

                                                                                    č. 8

pp

                                                                                  č.9

pp

                                                                                    č.10

pp

                                                                             č.11

pp

č.12

pp

č.13

pp

č.14

pp

č.15

pp

č.16

pp

č.17

pp

18.

pp

č 19.

pp

č.20

pp

č.21

pp

č. 22

pp

č.23

pp

č.24

pp

č. 25

pp

č.26

pp

č.27

pp

č.28

pp

č.29

pp

č. 30

pp

č.31

pp

č.32

pp

č.33

pp

č. 34

pp

č.35

pp

č.36

pp

č.37.

pp

č.38

pp

č.39

pp

č. 40

pp

č. 41

pp

  č. 42

pp

č. 43

 pp

č. 44

pp

č.45

pp

č.46

pp

č. 47

pp

č. 48

pp

č 49.

pp

Zelenskyj: Na Nový rok v Kyjevě ohňostroj nebude

Surovikin: Ale bude!

č. 50

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky