Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pražská kavárna to před druhým kolem zase přepískla: Praha a láska musí zvítězit nad vsí a nenávistí. Způsobí jejich hysterie, že generalissimus globalismu Petr Pavel bude Babišem nakonec poražen? Snažte se, synci!

Pražská kavárna to před druhým kolem zase přepískla: Praha a láska musí zvítězit nad vsí a nenávistí. Způsobí jejich hysterie, že generalissimus globalismu Petr Pavel bude Babišem nakonec poražen? Snažte se, synci!

20. 1. 2023

Tisk článku

Ladislav Větvička komentuje blížící se druhé kolo prezidentské volby, a my k tomu přidáváme pár vtípků, které jsme vybrali z velkého množství fórků, které nám na toto téma do redakce posílají čtenáři

Pražska kavarna je tak hlupa, že je schopna si předem vyhrany zapas zas prohrat.

Vim, že pojem "pražska kavarna" je taky obecny, rozplizly, přiznivcum pražske kavarny snad dneska dokonce nepřijemny. Ale my vesničti vidlaci velice dobře vnimame osoby, kere se do teto skupiny samy aktyvně hlasi.

pp

Ono to po pravdě řečene, ani nejde moc přehlidnut. Ta arogance, nadřazenost a nenavist proti všeckemu, co neni z Prahééé a hlavně proti temu, co se liši od jedineho spravneho nazoru (teho jejich) je totiž okamžitě identyfikuje.

Tych znamek arogance a nenavisti se od prvniho kola zase vyrojila cela řada, pro socijology to musi byt nadherne hnojiště vhodne k pruzkumu. Lidi začinaju byt zas pěkně naštvani. A pak stači hezka slovni hřička a oheň je na střeše. Jeden přiklad za všecky - jakysik televizni synek napsal do svojeho pravdolaskařskeho twittra, že "Praha a laska musi zvitězit nad vsí a nenávistí."

pp

Čtěte ZDE: Fiala zralý na pár facek: Má náš národ za bandu hlupáků? Český politický kolaps. Plastická práce s pravdou. Proč mají volit Češi v zahraničí? Výzvy pokryteckého generála. Osobnosti kavárny vypotřebovány

Ta kavarenska eškadrona si vubec neuvědomuje miru naštvanosti, keru dokaže taka srandovni věta vybudit. Ide o to, že podobne nadřazene žvasty pražskych nadsamcu, keři jedini vi všecko nejlip, bo maju ty televize, všecky zdroje a medyja, vzbuzuju naprosty opak teho, co by si nadsamci přali.

Jako by jim nestačilo, že přilišnym tlakem na jedinečnost čistokrevneho knižete dotlačili na hrad Zemana. Jako by jim nestačilo, že přilišnym odorovanim stahovača kraliku zpusobili, že lidi prohlidli tu špinavu marketyngovu hru a nakonec ve finale dostali Zemana na hrad zase. Vypada to, že se nepoučili ani z voleb slovenskych a jejich předčasny tlak zpusobil, že česka Čapuše se vlastnima vyrokama zdyskredytovala sama a misto pseudoagenturama proklamovanych 28% nedostala nakonec ani polovinu.

Neuvěřitelna propagandystycka kampaň pražskych nadsamcu, keři robi ze zbytku republiky hňupy, može zpusobit to, že se my hňupi zvedneme a schvalně to pudeme hodit opačne straně.

Vlastně bych se na to aji těšil, vidět zase ty protahle gzychty pražske kavarny, jak budu na ČT donekonečna dyskutovat, kaj se zase stala chyba.

Tuž jen se snažte, synci!

Bo nenavistna Praha a laska přece musi zvitězit nad tyma meněcennyma vidlakama ze vsi...

Zdroj.

pp

pp

 pp

 pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky