Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nová Charta OSN podle Washingtonu: USA mají právo způsobit krvavý převrat v libovolné zemi. Západ jako okupační zóna USA. Válka s Ruskem muší bejt, vy kluci pitomí! Když i Němec, podřídí se všichni. Konjunktura brzy! V pekle...

Nová Charta OSN podle Washingtonu: USA mají právo způsobit krvavý převrat v libovolné zemi. Západ jako okupační zóna USA. Válka s Ruskem muší bejt, vy kluci pitomí! Když i Němec, podřídí se všichni. Konjunktura brzy! V pekle...

27. 1. 2023

Tisk článku

Jurij Selivanov konstatuje, že pokrytectví západních lídrů již zcela podřízených Washingtonu dosáhlo nejvyšší úrovně v poválečných dějinách, takže poslušně pošlou své státy do pekla sebezničení za americké imperiální zájmy - přičemž to ještě budou vydávat za obvyklý morální kýč

Dá se s jistotou říci, že od včerejška se Západ bezhlavě řítí do dobrodružství, jehož možné důsledky si neuvědomuje. Jenže až to konečně pochopí, už nebude cesty zpátky.

Washington dodá Kyjevu 31 tanků M1 „Abrams“, oznámil Joe Biden v televizním projevu. Upřesnil, že vojenskou pomoc budou doprovázet dodávky z jiných zemí. Ukrajinské jednotky se nyní podle něj připravují na protiofenzívu.

"Jak se blíží jaro, ukrajinské síly pracují na obraně území, která mají a připravují se na další protiofenzivy," řekl.

Americký prezident se současně pokoušel tvrdit, že vojenská pomoc Kyjevu nepředstavuje hrozbu pro Rusko. Spojené státy mají podle něj v úmyslu pouze bránit Chartu OSN a rozhodnutí o dodávkách nejmodernější útočné těžké techniky Ukrajině je toliko "dalším důkazem jednoty Západu".

Ve skutečnosti hlavní promotér zákulisní globální politiky sděluje následující:

1. Nařídil své kyjevské rezidentuře, aby - nejpozději na jaře, nejlépe však ještě dříve - zaútočila na Rusko. Zda je rezidentura schopna objednávku splnit nebo ne, to za louži v principu nikoho nezajímá. Na to jsou otroci, aby poslouchali své pány.

2. Zelenskému tím fakticky oficiálně poslali černou známku s jasně vyznačeným datem: Do konce jara. Pokud to neudělá, ať se pak zlobí jen sám na sebe. Amerika si najde jiného poskoka. Je velmi pravděpodobné, že klaun svou roli mouřenína pomalu dohrává.

Čtěte ZDE: Kyjev: Dejte nám tanky, jinak končíme. Dodávky zbraní na Ukrajinu drtí západní vlády. Zelenskyj: Potřebujeme tisíce obrněnců! Ruské dobytí Soledaru a hroutící se obranné linie u Arťomovska. Mediální pohádky o prohře Moskvy

3. Ve skutečnosti Zelenskyj obdržel tuto objednávku mnohem dříve, než přišlo Bidenovo současné veřejné prohlášení. Potvrzuje to masivní totální lov na lidi přímo na ulicích. Asi před měsícem nabral naprosto divoký charakter, aby Kyjev dalším "masem" doplnil prakticky zlikvidovanou ukrajinskou armádu. Protože s americkou objednávkou se nežertuje.

4. Kyjev nemá v záloze žádné „vybrané jednotky“, o kterých tajemně vykládá na „Telegramu“, a nikdy mít nebude. Ale protože Washington už zjevně zcela ztratil smysl pro klaunův tragický humor, a mohl by se vytočit „do běla“, lapají teď všechny, aby sami vyklouzli z oprátky.

5. Ne všem se to však podaří a někteří už proklouzli rovnou na onen svět, aby optimalizovali kyjevský režim. A „pohyb“ ve směru do podsvětí bude dál rychle sílit.

6. Nejzábavnější věc, kterou „(bez)mocný stařec předstírající, že je další "otec americké demokracie“ vypustil z úst - že vysláním amerických tanků na Ukrajinu chtějí Spojené státy "bránit Chartu OSN"!

Západ má nyní nařízeno pochopit, že v Chartě OSN je zřejmě deklarováno právo Spojených států uskutečnit státní převrat v kterékoli jiné zemi, v tomto případě na Ukrajině, a pak tam poslat zbraně na záchranu pučistických režimů, které převrat uskutečnily. Tak vypadá staro-nové vydání „poslání americké demokracie“. A stejně jako vždy: kdo je proti, půjde pod nůž.

7. Tanky s největší pravděpodobností Pentagon přesměruje z Polska, další prý mezitím začne vyrábět (!). Už tam ostatně začaly přicházet. Jde o 126 tanků, které jsou víceméně použitelné - i když ze skladu. Netřeba se s nimi tedy dlouho zabývat a jejich ztráta americkou armádu zatím neodzbrojí. Poláci přistoupí na všechno, jen aby místo nich „Ukrajinci“ krváceli za „velké Polsko od oceánu k oceánu“.

Čtěte ZDE: Američtí jestřábi tlačí svět do 3. světové války: Dalších 100 miliard Kyjevu? Hlavní média už připravují Američany: Jaderný útok na USA? Netřeba se bát! Stačí sejít do sklepa a schovat hlavu! Z blázince rovnou do vlády či do médií...

Nepochybným hrdinou této válečnické show se však stal Olaf Scholz, kterého mnozí stále mylně považují za německého kancléře.

„Německo, navzdory rozhodnutí dodat Kyjevu tanky Leopard 2, „za žádných okolností“ nemá v úmyslu poslat na Ukrajinu vojáky nebo bojová letadla,“ řekl Olaf Scholz.

Poznamenal, že stejný postoj zastává i americký prezident Joe Biden. Podle něj dal od začátku jasně najevo, že „o bojových letadlech nemůže být ani řeči“ a jeho pozice zůstala stejná. Řekl také, že spolu s americkým prezidentem byl od začátku proti vytvoření bezletové zóny nad Ukrajinou.

„Tohle neuděláme. A v tomto ohledu se nic nezměnilo a nezmění,“ ujistil. „Za žádných okolností nepošleme pozemní jednotky. K přímé účasti vojáků NATO v bojích na Ukrajině nedojde. To se dosud nestalo, a nestane se to ani v budoucnosti.“

Stojí za to připomenout, že stejným způsobem tento americký zastupující říšský protektor prý nedávno přísahal své matce, že nikdy nepošle německé tanky na Ukrajinu. Ne, v Německu už není kancléř, jen rohožka pro špinavé americké kanady. Ve skutečnosti už neexistuje ani Německo, jen stará americká okupační zóna, což právě připomněl Vladimir Putin:

„Po druhé světové válce bylo Německo rozděleno na čtyři sektory – americký, britský, francouzský a sovětský. Sovětský svaz okupační statut formálně ukončil, když souhlasil se sjednocením Německa, ale Spojené státy tak neučinily. Formálně a legálně jsou tedy dál na území Spolkové republiky americké okupační jednotky.“

Čtěte ZDE: Bouřlivák Foldyna před kamerami PP: Já jim své děti nedám! Bude pro cizí zájmy Pavel mobilizovat? Generál Řehka to připustil. Ostré náboje a ostré fašistické bojůvky. Změní přesídlenci politické zvyky naší země na ukronacismus?

Americký okupační správce Scholz, pokud by byl skutečnou hlavou svého státu, by nepochybně nedovolil Amíkům vyhodit do vzduchu ruské plynovody v Baltském moři, ale hlídal by je ve dne v noci. Americký správce před tím jen přimhouřil oči - a oddaně tím otevřel cestu k záchraně americké ekonomiky zničením hospodářství Německa a celé Evropy, která nemůže existovat bez levných ruských zdrojů energie. Přiznal to už dokonce i patentovaný rusofob:

„Josep Borrell řekl, že evropská ekonomika čeká na restrukturalizaci (čti — bankrot), protože evropská prosperita byla dosud postavena na levných ruských energetických zdrojích.“

Současný kvazi-kancelář SRN nemá pro Američany ani cenu pantoflí, ve kterých chodí. Ale kdo ví, třeba už ani dlouho chodit nebude. Nikdo není nesmrtelný - a tenhle nerozhodný trouba toho z pohledu svých zámořských protektorů ví až příliš. 

Nikdo mu jistě nechce přát nic zlého. Ostatně v pekle osamělý nebude. Za prvé, je tam mnoho starých mládenců, jako Hitler a Scholzův dědeček — Gruppenfuhrer SS. A za druhé, jeho "kámoš osudem" Zelenskyj se tam dost možná také brzy dostane. 

To je asi jediná konjunktura, která "svět podle Ameriky" v nejbližší době čeká. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky