Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Politické vzory klidu a řádu Petra Pavla: Kokainový král Volodymyr Zelenskyj a královna Helsinských drogových večírků Sanna Marinová. Čeká nás sorosovský klid a řád po Ukrajinsku či po Finsku? Naši vojáci do války a změna pohlaví

Politické vzory klidu a řádu Petra Pavla: Kokainový král Volodymyr Zelenskyj a královna Helsinských drogových večírků Sanna Marinová. Čeká nás sorosovský klid a řád po Ukrajinsku či po Finsku? Naši vojáci do války a změna pohlaví

13. 2. 2023

Tisk článku

Michal Semín si všímá prohlášení Petra Pavla o jeho politických vzorech a ptá se, zda i u nás budou občané vystavení zničujícím sociálním experimentům jako v zemích vzorů našeho budoucího NATO-prezidenta

O tom, jak si nově zvolený prezident Petr Pavel představuje nové poměry, jež ve své kampani sliboval, panují spory. Jednu z reálných možností skýtá generálova odpověď na otázku, jaké má mezi politiky vzory. Uvedl dva – ukrajinského prezidenta Zelenského a finskou premiérku Sannu Marinovou.

pp

Kandidát strany války

První volba asi nikoho nepřekvapila – Pavel byl kandidátem “strany války“ (proklikem si pusťte výmluvné video), využívající ochoty Zelenského bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince. Nevybavuji si však jediný byť sebestručnější komentář, reagující na Pavlův druhý vzor. Přitom nám tím o svých politických vizích neříká o nic méně, než když svému východnímu protějšku slibuje s výjimkou jaderných zbraní vše, čím lze zástupnou válku na Ukrajině udržovat při životě.

Finská politička Sanna Marinová není u nás příliš známá. Mediálně se do povědomí konzumentů „rychlých zpráv“ zapsala jen výstředním chováním na večírcích. To však asi nebude důvod, pro který si ji Petr Pavel tak vysoko cení. Co tedy? Vzhledem k tomu, že to sám blíže neupřesnil, můžeme jen spekulovat.

pp

Čtěte ZDE: Ještě není na Hradě, a už škodí zemi: Provokace Číny a lobbing za F-16 pro Kyjev. Vrány na sletu. Cvičené opice ukrajinské válečné koalice. Podaří se Bruselanům za 3 roky překopat a zničit ČR? Tato noc nebude krátká    

Začněme třeba aktuálním hlasováním ve finském parlamentu, který v poměru 113 ku 60 rozhodl o tom, že si každý Fin či Finka, starší 18 let, bude smět jednou do roka změnit svoje pohlaví. A aby se chirurgové mohli věnovat užitečnějším věcem, bude stačit pouhé ohlášení na matrice.

Finské vzory klidu a řádu

Marinová novelu transgenderového zákona vetovat nebude, naopak ji velice vítá. Byla totiž jednou z tváří kampaně za její prosazení. „Pro mne osobně je tato věc nesmírně důležitá“, prohlásila politička, vyrůstající pod dohledem lesbického páru. Premiérka země, kde jsou trestně stíhány osoby za pouhé souhlasné citování biblických pasáží, poukazujících na protipřirozenost či hříšnost homosexuálních aktů.

Finsko není prvním evropským státem, v němž platí zákon o „pohlavním sebeurčení“. Podobné úpravy již existují v Dánsku, Norsku, Irsku, Portugalsku, Švýcarsku, Španělsku či Skotsku. A v německém Bundestagu leží zákon, který má matrikovou změnu pohlaví umožnit – bez souhlasu rodičů – i dětem od 14 let.

Čtěte ZDE: Liberální demokratůra v praxi: Ten, kdo nevyzná jedinou ofiko pravdu, končí. Drulákův vyhazov z práce. 99 udání docenta Ševčíka za rozhovor pro PPTV. Záhada: Západ vítězí, i když prohrává. Jako za dob Pavlovy rudé rodinky

Cenzura nebude

Českému právnímu pořádku momentálně podobný vývoj nehrozí, v malostranských poslaneckých lavicích je ještě dostatek zdravého rozumu na to, aby něco takového prošlo. Petr Pavel na Hradě je však znamením, že to není žádnou samozřejmostí. Ve všech předvolebních dotaznících se důsledně projevoval jako stoupenec progresivistického liberalismu – podporou manželství „pro všechny“ i adopcemi dětí párům stejného pohlaví.

Prostě Marinová v uniformě

Kdo vysvětlí nově vysoutěženému prezidentovi „klidu a řádu“, že finská (nejen) cesta genderové revoluce přináší jen další neklid do již tak rozbouřených duší neukotvených náctiletých a do společnosti místo řádu jen další rozvratný prvek, jehož následky by mohly být již opravdu nevratné?

Vyšlo v MF Dnes 10.2. 2023

pp

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky