Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Digitální koncentrák otevřel brány: Proč se nebráníme? Brusel chce zdravotní data o každém z nás. Sledují nás zvenčí i zevnitř. Signál: Datové schránky. Boj za svobodu na Václaváku, ale neviditelná železa  už máme nasazena. Co s tím?

Digitální koncentrák otevřel brány: Proč se nebráníme? Brusel chce zdravotní data o každém z nás. Sledují nás zvenčí i zevnitř. Signál: Datové schránky. Boj za svobodu na Václaváku, ale neviditelná železa už máme nasazena. Co s tím?

14. 3. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá rozhovor Petra Hájka s MUDr. Vladimírem Zlínským, politikem, lékařem a poslancem SPD o napohled neviditelné frontě boje za svobodu, v níž naši otrokáři salámovou metodou tiše vstupují do našich těl a duší - a my zatím tuto "kótu" skoro nebráníme, protože často ani netušíme...

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky