Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Provokace a hazard Západu vrcholí: F 16 kyjevským nacistům. Překročí USA Rubikon?  Piloti NATO budou startovat z Polska a Rumunska. Západ se tak přímo zapojí do konfliktu. Je jasné, co to bude znamenat. Kolik času ještě zbývá?

Provokace a hazard Západu vrcholí: F 16 kyjevským nacistům. Překročí USA Rubikon? Piloti NATO budou startovat z Polska a Rumunska. Západ se tak přímo zapojí do konfliktu. Je jasné, co to bude znamenat. Kolik času ještě zbývá?

26. 5. 2023

Tisk článku

Boris Džerelijevskij komentuje otevřené zapojení letadel NATO do konfliktu, a vyvozuje z toho jediný možný závěr, že Rusko bude nuceno odpovědět útokem na letiště v Polsku a Rumunsku, odkud budou letadla startovat, což může vést k rozpoutání třetí světové války s použitím jaderných zbraní

Kyjevský nacistický ministr války Oleksij Reznikov ohlásil další setkání v Ramsteinu. Hlavním tématem prý bude poskytnutí stíhaček F16 banderovcům, protože „moderní letecká platforma je rozhodující pro zajištění úkolů protivzdušné a protiraketové obrany.“

Tah se stíhačkami lvovskému vekslákovi vyjde

Mazaný lvovský „veksláček“ tlačí na bolavá místa Západu, který chápe, že bez protivzdušné obrany nelze nejen spustit onu bájnou protiofenzívu, ale i ušetřit potřebné rezervy, personál a techniku, munici, palivo a maziva před začátkem.

F-16 samozřejmě není nejlepší prostředek pro boj s ruskými raketami a drony. Jenže s volnými systémy protivzdušné obrany je v NATO situace neveselá, takže dodávku těchto bombardérů, které mnohé země Aliance mění za modernější modely, je možné vydávat za krok pro obranu zemí NATO. A proto to se stíhačkami může vyjít.

pp

Čtěte ZDE: Západ válku s Ruskem prohrává: Co nejde v reálu na bojišti, musí zvládnout virtuálně propaganda. Padl Bachmut. Pak dva tanky přejely ruskou hranici. To nás mají opravdu za úplné tupce? Asi jo. Někteří uvěří, že ani ta radiace není

Soudě podle vyjádření západních lídrů a celkového informačního pozadí lze předpokládat, že nacisté letadla dostanou možná už brzy. Všechny řeči o náročnosti proškolení (tréninku) pilotů nejsou ničím jiným než maskováním. Ve skutečnosti už padlo rozhodnutí, že F-16 budou prozatím pilotovat zahraniční piloti a servisovat američtí technici.

Munice pro F16 má NATO dostatek

Je třeba poznamenat, že přes všechny pozitivní vlastnostmi F-16 je to dnes již letadlo s pouze průměrnými vlastnostmi. Nepředstavují neřešitelný problém ani pro ruské vzdušné síly, ani pro systémy protivzdušné obrany. Silnou stránkou F-16 v kontextu jeho používání banderovci je však schopnost plně a bez omezení používat většinu standardní letecké munice NATO nahromaděné během mnoha let provozu těchto stíhaček ve velkých množstvích. Většina těchto strojů byla navíc modernizována a integrována do moderního informačního systému NATO. To znamená, že je není třeba, jako sovětská letadla, upravovat na práci se západními zbraněmi.

Ale s těmito stroji jsou i problémy. Hlavně pokud jde o logistiku a servis. Pro F-16 bude třeba připravit množství letišť s potřebnými podmínkami (tyto stíhačky jsou náročné na stav vzletové a přistávací dráhy) a se záložní zásobou náhradních dílů. Při neustálé hrozbě raketového útoku to není jednoduché.

pp

Čtěte ZDE: Okno pro útok na Rusko se otevírá v polovině června: Polská provokace u Bydhošti připravuje půdu. NATO naplánovalo na červen největší letecké cvičení v historii. Air Defender a bezletová civilní zóna nad Evropou

Ukrajinská letiště? Klamný manévr

Ukrajinská letiště se proto budou využívat výhradně ke „skákání“, přičemž ve skutečnosti budou sídlit a obsluhovat je v Polsku a Rumunsku. To znamená, že většinu času budou v bezpečí na území států NATO a při odletu na bojovou misi nejspíš krátce přistanou někde na západní Ukrajině, pod záminkou řekněme dotankování, ale ve skutečnosti, aby vytvořili formální zdání, že startují z ukrajinského území. A po splnění úkolu se opět vrátí za hranice.

Takové schéma, jež podle západních stratégů umožní vyhnout se zničení letadel na zemi, hrozí však nejen eskalací, ale i přímým zapojením NATO do konfliktu. Pokud se to Západu zdá být problémem, pak pro Kyjev je to naopak hlavní výhoda. Koneckonců rozšiřování konfliktu na úkor zemí NATO je dlouhodobým snem Kyjeva zejména proto, že to umožní eskalaci bez oné bájné nepřicházející ofenzívy.

Západní stratégové prosazující toto schéma se bezpochyby pokusí ujistit své občany, že Rusové budou souhlasit s tím, aby americké stíhačky pilotované zahraničními piloty a sídlící v Polsku považovali za ukrajinské, protože prý nebudou riskovat útok na letiště ležící na území NATO.

SLEDUJTE: Protiproud TV v sobotu 27. 5. 2023 od 12:00 uvádí premiéru dalšího z cyklu rozhovorů s doktorkou Soňou Pekovou. 

Zažehne start letadel z polských letišť jaderný konflikt?

Jenže to se mýlí. V současnosti většina pozemních operací totiž už de facto probíhá na území Ruské federace, a proto jsou takové zamýšlené operace jednoznačně útokem letadel NATO na Rusko.

Je proto třeba veřejně prohlásit, že jakmile vzlétne z polského nebo rumunského letiště první stíhačka, která zaútočí na území Ruské federace, okamžitě tam něco přiletí zpátky. A nejspíš nic s jednoduchou hlavicí. Bude takové prohlášení provokatérům a šílencům v západních štábech NATO stačit?

Není ostatně jen krásou nechtěného, že poradce Bílého domu Jack Sullivan oznámil záměr poskytnout kyjevským nacistům tato bojová letadla právě v Hirošimě. Zjevně tím naznačil, jaký osud chystají Spojené státy pro Evropu. Někteří v Bidenově administrativě totiž stále sní o tom, že Americe by se odvetný jaderný útok mohl vyhnout.

Fatální omyl.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky