Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volby v Durynsku vyvolaly v Bruselu šok: AfD zvítězila v Sonnebergu se ziskem 53 procent. Liberálové volají po opakování voleb. Urychlete výměnu obyvatelstva v Evropě! A hle: V Africe už se formuje obrovská migrantská vlna...

Volby v Durynsku vyvolaly v Bruselu šok: AfD zvítězila v Sonnebergu se ziskem 53 procent. Liberálové volají po opakování voleb. Urychlete výměnu obyvatelstva v Evropě! A hle: V Africe už se formuje obrovská migrantská vlna...

27. 6. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje historický úspěch AfD V Durynsku, který způsobil, že šokovaní "liberálové" šli s pravdou ven - tedy urychlit výměnu historických národů Evropy za migranty z Afriky a Asie, rychle jim rozdat občanství a volební právo, a zabránit tak návratu normálních přirozených poměrů

Německo zažilo po zemských volbách (proběhly v neděli 25. 6. v Durynsku), šok. Alternativa pro Německo (AfD) získala poprvé v dějinách Spolkové republiky křeslo zemského rady. Stal se jím padesátiletý Robert Sesselmann, který v nedělním druhém kole v Sonnebergu se ziskem 52,8 procenta hlasů porazil dosavadního radního Jürgena Köppera z Křesťanskodemokratické unie (CDU). Na podpoře zástupce CDU se shodly všechny hlavní zbývající strany odleva doprava – od Levice přes Zelené a sociální demokracii až po liberály z FDP (něco jako model pětikolky u nás, protože jde o strany, které se liší jen názvem) - a přesto to nestačilo.

pp

Poučení pro nás?

AfD se v poslední době stále důrazněji vyslovuje pro vystoupení Německa z EU, případně rozvrácení zničujícího bruselského molocha zevnitř. Volba AfD je tedy také vyjádřením toho, co si Němci – zejména na východě země – myslí nejen o politice vládní koalice, ale také o EU.

Ukazuje se, že významná a stále významnější část Němců již má současného systému vládnoucí bruselské koalice plné zuby. Volby v Durynsku, ukázaly, že příchylnost Němců k EU a její politice není tak vstřícná, jak se traduje. Volební účast byla šedesát procent.

AfD tak bude vládnout prvnímu německému okresu, což se jistě projeví zejména na migrační politice. Durynsko jehož správním městem je významný Erfurt, leží na sever od Bavorska, nedaleko českých hranic. Bylo by dobré, kdyby se Durynským úspěchem inspirovali i české protibruselské strany. S AfD spolupracuje u nás SPD, která minulý týden zveřejnila Memorandum o spolupráci s Trikolorou.

pp

Čtěte ZDE: Vzpomínka na budoucnost: Co takhle "požár Říšského sněmu"? Německo již opět otevřenou policejní diktaturou. Žádoucí versus zakázaná "nenávist". Granáty při zatýkání důchodce. StB doporučuje sousedský fízlovací program

Opakujte volby, ječí "liberálové"

Reakce liberálů na tento úspěch vlasteneckých sil v Německu na sebe nenechaly dlouho čekat. Když se probrali z prvního šoku začalo se mluvit o přehodnocení voleb a ozvali se i hlasy, které požadovaly jejich opakování. S inovativním přístupem přišly neziskovky podporující příliv migrantů a úzce spolupracující s pašeráckými gangy, s německou vládou a Bruselem.   

Jeden za zakladatelů pašerácké neziskovky vyzval k okamžitému otevření hranic - a rozdávání německého občanství imigrantům! Zakladatel a mluvčí pašerácké neziskovky Mission Lifeline International Alex Steier přišel s tvrzením, že Alternativa pro Německo (AfD) vyhrála nedávné volby jen proto, že Německo nepřijalo dostatek přistěhovalců.

Steier říká, že kdyby to německá vláda udělala, pak by AfD nikdy neměla dost hlasů, aby vyhrála své první okresní volby v historii strany, což je událost, která otřásla německým politickým establishmentem. Proto požaduje otevřené hranice. Steier shodil všechny masky. Otevřeně vyzval k urychlení výměny evropských historických národů: „Kdyby bylo dost imigrantů ze zahraničí - například zrušením vízové povinnosti pro Afghánce a další - a kdyby tito lidé dostali právo volit okamžitě, Sonneberg by dnes nebyl problém. Proto: Otevřete hranice!“ napsal Steier na Twitteru.

pp

Čtěte ZDE: Děsivý migrační pakt: Rakušanova zrada nemá v historii ČR obdoby. Účelové lži Fialovy vlády a médií. Varšava a Vídeň připravují referenda o migračním paktu. Za každého odmítnutého migranta půl milionu výpalné Bruselu. Zastavíme je?

Urychlete výměnu obyvatelstva v Evropě

Není divu, že hysterie v Německu po vítězství AfD v Durynsku graduje. Tento výsledek předznamenává celostátní trend. Nyní - i podle jako obvykle "cinknutých" průzkumů - by se AfD stala druhou nejsilnější stranou v Německu a se ziskem 20 procent by předstihla vládnoucí sociální demokraty. Stále hlasitěji se proto ozývají hlasy volající po celostátním zákazu AfD, protože přibližně jeden z pěti Němců řekl, že by pro stranu hlasoval.

Podle Steiera je však lepší odpovědí masová imigrace a okamžité volební právo pro nově příchozí. Jasně říká, že pokud není dosaženo požadovaného "demokratického" výsledku prostřednictvím původního obyvatelstva, pak je řešením přivést zcela nové obyvatelstvo, aby hlasovalo jinak.

Ti, kteří popisují Velkou výměnu, tedy nahrazení původních Evropanů neevropským obyvatelstvem, poznamenávají, že jedním z klíčových cílů pro mnoho lidí prosazujících Velkou výměnu je získání trvalé politické moci právě prostřednictvím masové imigrace. Že to je to, oč tu běží.

pp

Čtěte ZDE: Brána migrantské invazi dokořán: Rakušan hezky v Bruselu podepíše přejmenované povinné migrační kvóty. Zaplať, ševče! Fialova vláda se činí. Panda, hlasování poštou, cenzura. A teď migranti. Zrada jako víno

V Africe se formuje největší migrantská vlna v historii

Výzvy k úplnému otevření bran Evropy přicházejí v době, kdy i kvůli Rakušanově zradě byl podepsán migrační pakt, jenž skutečně otevírá migrantům dveře dokořán, a kdy se na afrických březích shromažďují obrovské zástupy migrantů chystajících se na invazi do Evropy. Podle posledních informací míří ze střední Afriky k libyjským břehům více než půl milionu migrantů a další stále přicházejí.

Právě na letošní srpen se počítá se zahájením mohutné migrační vlny, která má předčit i migrační tsunami z roku 2015. Není divu, že se německý volič zachoval tak, jak se zachoval. Už se nikdo neskrývá s tím, že jde o výměnu původního obyvatelstva starého kontinentu, které se pod pláštíkem války proti Rusku snaží globalisté urychlit.  

V Německu to již voliči začínají chápat. Pochopí také čeští voliči, co na ně Rakušanové a celý ten fialový hnus chystají?

Času mnoho nezbývá.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky