Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Haškova protiruská hysterie hraničí s psychickou nemocí: Pekarová ho chce do senátu. Zkrachovalý podnikatel s limonádami. Fanda kyjevských nacistů. Peníze z ruské KHL mu ale nesmrdí. Skončí v politice, nebo v blázinci?

Haškova protiruská hysterie hraničí s psychickou nemocí: Pekarová ho chce do senátu. Zkrachovalý podnikatel s limonádami. Fanda kyjevských nacistů. Peníze z ruské KHL mu ale nesmrdí. Skončí v politice, nebo v blázinci?

8. 8. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje nabídku na kandidaturu do senátu či do takzvaného Evropského parlamentu, kterou si za imbecilní protiruskou kampaň vysloužil intelektuálně poněkud "deficitní" exbrankář Hašek od potápějící se TOP 09

Bývalý hokejový brankář, nyní aktivní politruk Dominik Hašek čeří poslední dobou hladinu svým agresivním vystupováním proti čemukoliv, co má nějaký rozumnější vztah k Rusku a Bělorusku.

.pp

Bývalý sportovní harcovník pobírající kdysi miliony korun, dolarů i rublů, později mizerný podnikatel a nyní protiruský štváč natolik zaujal svou morální kvalitou předsedkyni TOP 09 Markétu Pekarovou Adamovou, že začali jednat o jeho podpoře budoucí kandidatury do Senátu ČR. Či do Evropského parlamentu. Prostě tam, kde tečou do soukromých kapes peníze daňových poplatníků - za nic. Obě instituce-trafiky jsou naprosto kontraproduktivní, drahé, jen v Bruselu je ta hromádka o dost větší.

Pohádka o brankáři a princezně

Nabízí se otázka, kdo z obou padl na hlubší dno. TOP 09 se potácí pod hranicí volitelnosti a možnost udržet se v příštích parlamentních volbách nad 5% je závislá pouze na záchranném lanu ODS, která by se však musela vzdát řady mandátů ve prospěch těch, jejichž volební úspěch bez koalice je v podstatě nulový. Modroptáci budou o tom ovšem muset moc přemýšlet, protože je čeká sanace značných škod po vládnutí Petra Fialy.

SLEDUJTE: Protiproud TV vysílá ve středu 9. 8. 2023 od 13:00 v přímém přenosu rozhovor šéfredaktora Protiproudu s předsedkyní KSČM Kateřinou Konečnou v jednom z mála necenzurovaných svobodných médií - nad aktuálními otázkami naší šílené doby

Topka tak hledá každou možnost, jak být viditelná. A Hašek je natolik známá postava, že by mohl přitáhnout bývalé obdivovatele jeho zákroků bránících puku rozvlnit síť za jeho zády. Navíc jeho hysterické chování a patologická nenávist k Rusku jsou kompatibilní s unikátní hloupostí Pekarové Adamové.

Přestože koučové odvádějí u předsedkyně Sněmovny těžkou práci, je prakticky nemožné zabránit jí ve vypuštění totálních blábolů. V televizních diskusích je hájena, ve sněmovně má kvůli předvolebním machinacím výsadní postavení - a na veřejnosti se k ní nikdo přes ochranku nedostane.

S výjimkou poslanců jí tak nikdo nemá příležitost říci jí do očí, jak hloupá je. A poslanci si to bohužel až na výjimky nedovolí. Žije tak s pocitem nedotknutelnosti ve světě určeném vyvoleným. Bez znalostí, hmotné odpovědnosti - a za naše peníze. A má se jako princezna. Jak dlouho ještě?

Zkrachovalý podnikatel hledá uplatnění

Dominik Hašek byl úkazem v hokejové brance a kdysi po Naganu by ho mnozí fandové rádi viděli na Hradě. V kanadsko-americké NHL byl celebritou, v ruské KHL lákadlem pro diváky. A po skončení kariéry byl zase pověstný podnikatelskými krachy a proslulou lakotou. Bulvár zaujal v době partnerství s paní Šmuclerovou, to však nevydrželo dlouho. A nyní stojí v první linii boje proti ruským a běloruským sportovcům.

Jenže každá akce vyvolá reakci. Objevil se jeho spis u STB, jehož pravost by z něj udělala ještě povrchnějšího člověka. Někdo si vzpomněl i na incident při letní odnoži ledního hokeje, při němž zákeřně zranil protihráče. Morální kredit Dominátora tak už ke snění o cestě na Hrad tohoto exhokejistu neopravňuje.

Senát nebo Evropský parlament, to je něco jiného. Jejich obsazení většinou a až na výjimky odpovídá tomu, co Hašek představuje. Kdysi naši zemi reprezentoval, nyní míří mezi eurounijní hujery a kolaboranty. Kam vítr, tam plášť. Vlastní prospěch vítězí nad veřejnými zájmy. Hašan tam skvěle zapadá.

ROZHOVOR PROTIPROUD TV
Sebeobrana nepodvolených: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu. Hrozí nám přijetí eura a krádež měny. Zlatá svoboda: Nejen peníze si ochraňme sami. Ani Velký bratr nám do spoření neuvidí. Pojďme do toho spolu

Hoďte na něj sítě!

Opravdu chceme, aby nám vládli lidé s pokleslou morálkou vládli? V Brně primátorka z ODS užívá kokain. Není zdaleka jediná, ve vyšších politických kruzích je to běžné. V Bruselu prý dokonce více než časté. Hašek možná v drogách nejede, ale když slyšíte jeho patologicky nenávistné výroky o Rusech, možná si říkáte, co asi užívá.

V podstatě je to jejich věc, na čem se "sjíždějí". Na nás je, nasměrovat je mimo politickou sféru. Do míst, kde nebudou tolik škodit. Vrátí-li se Pekarová Adamová zpět do call centra, ať si breptá, co chce.

Hašek zase může rozvážet své energetické drinky, a dál se snažit být úspěšným podnikatelem. Tam ať klidně čerpá ze své bývalé slávy, ale jeho chorobná touha být vidět na ,,správné“ straně je momentálně skutečně mírně řečeno otravná.

Potřebuje se dostat ke korytu. V hlavě mu asi dodnes straší výkřiky Hašek na Hrad. Ale pro Českou republiku by bylo lepší, kdyby ho na pár měsíců zavřeli do blázince. Tam totiž momentálně patří.

A není zdaleka jediný, že, pane premiére?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky