Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Letní nuda v Čechách v duhové a fialové: Cizinci ve vlastní zemi. Vraždy, znásilnění, teror ve žluté a modré. Konečně policie s inteligencí (umělou)! Opozice se pře a hádá. Co s tím? V šest po válce na hřbitově

Letní nuda v Čechách v duhové a fialové: Cizinci ve vlastní zemi. Vraždy, znásilnění, teror ve žluté a modré. Konečně policie s inteligencí (umělou)! Opozice se pře a hádá. Co s tím? V šest po válce na hřbitově

13. 8. 2023

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že letošní rozmarné léto přináší nejen veselé průvody deviantů, ale také zajímavá poznání, že soustavný tlak tyranie začínají mnozí brát jako samozřejmost – přestože nám jde o krk víc než kdy jindy

Vůbec nic se neděje, letní okurka, nuda v Čechách tvrdí mainstreamová média. Radují se tak maximálně ještě z toho báječného pochodu na závěr týdne homosexualistických obscénnostíSkončil opět jeden festival „pýchy“ na sexuální deviaci. Fantazie všedního dne: Vláda, pražský magistrát, cizí ambasády a spolupracující nadnárodní korporace nadšeně podporují demonstraci volného šíření AIDS a dalších smrtelných pohlavních chorob. Ale zdaleka ne jen to.

Jde současně o další tlak na uzákonění manželství pro páry, které spolu kvůli nechutné „diskriminaci přírody“ (jak to, že ji ještě nezakázali?) nemohou mít potomky – ledaže je tak či onak těm normálním (od slova norma) ukradnou. A chudinky děti, které ještě přišly na svět přirozenou cestou jako chlapečci a holčičky, je nutné chytit alespoň do pařátů zmatení pohlavní identity. A propagandistickou masáží přimět dorůstající mládež (předvařenou státním „liberálním školstvím), aby se do toho pekelného kotlíku zmaru a kriminalizace všech tisíciletých hodnot také s jásotem vrhla

Protože odlidnění je přece v zájmu planety. V opačném případě globální oteplování způsobené tím, že lidé dýchají, jedí (a kvůli tomu po tisíce let – a stále důmyslněji – chovají domácí zvířata a pěstují rostliny) nás zahubí. Kupodivu, jak se nyní ukazuje, nikoli horkem – ale zimou.  

Tedy alespoň pokud jde o nejpokrokovější (a brzy nejchudší) část světa – Bruselem moudře spravované (donedávna suverénní) historické státy a jejich národy. Z jeho rozhodnutí si s jásotem a revolučními písněmi na rtech ničí fungující energetiku a činí vše, aby vypukl hladomor (také nuda). Protože odlidnění je v zájmu planety – přinejmenším těch jejích částí (většina Asie, Afriky a Latinské Ameriky), kde se lidé – zpátečnicky stále jako muži a ženy – nezbláznili, a pokračují v normálním využívání přírodních zdrojů od Pána Boha.

Unijní nuda v Čechách

Vůbec nic se neděje. Malinký rozdíl proti tomu, kdy se donedávna také nic nedělo (jen covid, ožebračování občanů gríndýlem, astronomickým zadlužováním státu uměle vytvořenými krizemi, inflací, válkou proti Rusku), malé zlepšení tady však přece jen je. Zatímco do nástupu fialové soldatesky šlo o naši „malou českou nudu“, nyní ji „velcí Evropané“ (Fiala, Rakušan, Jurečka, Pekarová a Bartoš a další zfialovělé „elity“) posunuli na unijní úroveň. Prostě už jsme světoví! Jak se to projevuje?

Třeba tak, že více než půlmilionová invazní ukrajinská běženecká armáda se u nás už pevně usadila, změnila se v diasporu zjevně se i dostatečně aklimatizovala. Takže její špičkový produkt (jediné, v čem je kyjevský režim na špici) světoznámý organizovaný zločin a banderovské pojetí „kulturního obohacení“ vraždami, znásilňováním a terorem se konečně začíná projevovat v plné parádě: tu zavražděný cikán v Brně, tu znásilněná polozabitá patnáctiletá v Plzni, teď zase při pokusu o znásilnění zmordovaná žena v Praze.

SLEDUJTE: V pondělí 14. 8. 2023 vysílá Protiproud TV od 18 hodin další rozhovor s Janem Skalickým na aktuální témata. Rozhovor jistě nepropásnete, bude mu věnován jako obvykle i článek zde na protiproud.info.

Bdělá policie

Nic se přece neděje, uklidňuje (kdovíproč a kdovíkým zděšenou) veřejnost ministr vnitra Rakušan – a s ním i korporátní média. Normoš přeceBruselský. Brzy to tady bude světové jako v jiných unijních zemích, které „uvědoměle“ otevřely dokořán brány podobným „kulturním osvěžovačům“ ze svých bývalých kolonií. Ti k nám ovšem rovněž dorazí (přestože jsme žádné kolonie neměli), neboť Rakušan „jen tak mimochodem“ podepsal Bruselu souhlas. A zatím nás trénuje na Ukrajincích. 

S muslimy to bude totiž ještě o stupeň veselejší a kulturně poučnější. Banderovci svým ovečkám toliko zakazují chodit do českých pravoslavných kostelů, neb jsou pod vedením moskevského patriarchy (a za zástupce boží na Zemi se považují oni sami). Mohamedáni mají rovněž svého (zvěčnělého) zástupce, kvůli kterému ale neváhají rovnou vraždit. Ve znásilňování však mohou směle soutěžit – a výsledek není dopředu jasný.

Pro naši většinově nenáboženskou veřejnost napohled nezajímavá zpráva. Horší je, že ateisty pokládají muslimové za horší jinověrců, o homosexuálech a všech těch LGBT+XYZ ani nemluvě. Z mešit tedy účastníkům Prague Pride do kroku vyhrávat nebudou, spíše je poženou sviňským krokem – a nejspíš ne na Letnou pod okna ministra Rakušana (jenž ostatně s průvodem pár minut pro fotografy také kráčel). 

Zhruba dvě desítky odpůrců Prague Pride se sešly u sochy svatého Václava. Měli transparenty s hesly „Láska není pýcha“, „Ježíš je láska. Chce Ti pomoct“ nebo „Česko není Sodoma“ a drze diskutovali s účastníky průvodu. Policisté si pečlivě ověřili jejich totožnost. Což je vlastně také novinka nudného léta, protože pořvávající Ukrajince na schodech jejich Národního muzea (alespoň podle vlajky na jeho průčelí) v době protivládních demonstrací na Václaváku rozhodně „neztotožňovali“. 

Registry pro cizince (ve vlastní zemi)

Proč také? Ti u muzea jsou tady doma – a tak to podle všeho i zůstane. Vždyť proč se vracet (kromě dovolených) do své původní vlasti, kde pro ně není zdravotnictví zdarma (nic zdarma není, tohle „zdarma“ jsou naše daně a obří vládní dluhy), kde muže chytají na ulici drábové, aby jimi ucpávali díry na frontě války USA a NATO proti Rusku, kde za to, že nepracuji, dostávají almužnu oproti „dávkám“ od štědré české vlády (která to vezme vlastním důchodcům). 

Zatímco ti donedávna bouřící na náměstí proti cizácké vládě zdejších kolaborantů jsou ve vlastní zemi již vlastně jen (občas trpění) cizinci. Když se některý(á) z nich ozve, protože už tu absurditu nemůže udržet v sobě, maže před soudy a do díry. A nedovolá se. Pokrokoví mládežníci ve vládě si povolali na pomoc zkušené staro-nové totalitní kádry (a tak je to správné, mladí čerpají od ostřílených zkušenosti): Nejvyšší prokurátor Stříž, právě tak jako nedávný – a nyní už i nový – šéf nejvyššího soudu (proti němuž není odvolání) a konečně i vůbec nejvyšší ústavní činitel na Hradě – všichni jsou (řečeno s Mauglím) „jedné krve“.

Odpůrce vznikajícího ráje na Zemi je proto nutné „ztotožňovat“, aby je náhodou nenapadlo, že v zemi svých předků jsou doma. Dostanou se do registrů „Umělé inteligence“ (AI), aby je bylo možné pak identifikovat z kamer kdekoli na ulicích. A je úplně jedno, že ve skutečnosti žádná AI neexistuje (a nikdy existovat nebude), že jde toliko o vylepšené dosavadní sledovací metody, takže policejní prezident právem kroutí hlavou, proč se to několika (nepodvoleným) právníkům nelíbí. Jako by nevěděli, že budou hned další na řadě.

Čtěte ZDE: Jako na dlani: Praha rozjásaná. Prolezlá morem (AIDS) a neštovicemi (opičími). Příčovy myslící, radící se, diskutující. Agent CIA varuje: Na Fialu nesahat! Zůstane kmotr v čele policie? Kde to začne dřív? Ještě není konec

Revoluční spravedlnost

Někteří si přesto stále nedají říci. Spolek Otevřená společnost a Institut H21podaly kasační stížnost k Nejvyššímu soudu kvůli tomu, že nižší soudy zamítly všechny žaloby na vládní vypnutí (přes soukromou společnost NIC.cz) svobodných – a tudíž korporátem nekontrolovatelných – webů jako Protiproud a další. „Nejvyšák“ to nyní samozřejmě rovněž „zamázl“. Prý vláda vlastně nikomu vypnutí nenařídila, jenom je doporučila (stejně jako tajné služby)„Doporučení“ typu Heydrich za Hitlerova protektorátu.

Že Ústavní listina práv a svobod v článku 17 zajišťuje svobodu získávání a šíření informací všemi způsoby a bez ohledu na hranice a technologie? To ale přece platí jen pro „domácí“ se žlutomodrými „výsostnými znaky“ – nikoli jen shodou okolností tolik podobných znakům bruselského hadru vydávajícího se (navzdory právu a Lisabonské smlouvě) za vlajku EU. Revoluční spravedlnost je víc.

Veselé drobení

Ostatně i ti cizinci ve vlastní zemi to už také, zdá se, zvolna „chápou“: Stále urputněji se mezi sebou hádají, přou a dohadují – asi aby byl ještě větší chaos. Vzniká jedna politická strana za druhou. Zdá se, že jestli o něco mezi sebou soutěží, pak o co nejmenší počet členů, sympatizantů a budoucích voličů. Tohle drobení sil, které ještě ani neměly možnost něco vytvořit, je dalším unikátním znakem letní „nudy v Čechách“. Duhoví fialoví vlastně ani nemusí podnikat namáhavý letní kvapík při bleskové výrobě dalších zničujících zákonů a volebních pravidel, po nichž pak už budou volby v podstatě zbytečné.

Vlastně jde proti všem ostatním zmíněným o téma zcela klíčové. Také se nyní téměř nejčastěji objevuje v dopisech a komentářích čtenářů Protiproudu a diváků jeho „televize“ (PPTV). Velmi rád bych o nich (a s nimi) hovořil při zítřejší pravidelné pondělní podvečerní „Tea Party“. Jenže je léto, já nejsem revolucionář – a pro kontrarevolucionáře jsou staré dobré zvyky na místě prvním.

Čtěte ZDE: Už mají v rukách všechno: Vládu, prezidenta i ústavní soud. Zdání však klame. Brněnská mafie + pražská kavárna = konec? Stát i národ je víc, než oni tuší. Jed polomáčených. Náckové se radují předčasně. Stromy a svině

V šest po válce na hřbitově?

Proto jsem souhlasil s tím, že náš pan televizní režisér a pan produkční si vezmou týden dovolené. Já sám celé nejednoduché zařízení neobsloužím, a tak nezbylo než předtočit rozhovor, který však podle mě zítřejší Tea Party docela kvalitně nahradí. Sice bez chatu, ale nepochybně pak můžeme diskutovat v komentářích, mailech a v dopisech. Týden to vydržíme. Ostatně s mnohými se potkáme v sobotu 19.v Příčovech. S ostatními v následující Tea Party s inspirativním datem 21. srpna.

Ještě pak ve středu – tři dny před příčovským setkáním vlastenců – budu od 18 hodin mluvit před kamerami s Michalem Semínem. Téma je vlastně stále velmi podobné: Drobení a obtíže nepodvolené politické scény, která se tak velkolepě uvedla před rokem na demonstracích Ladislava Vrabela. Kde je dnes? A existuje ještě vůbec?

Protože pokud ne, pak nastane opravdová „nuda v Čechách, na Moravě a ve Slezsku“ (na rozdíl od Slovenska). Nuda.

Asi jako na hřbitově po fialovém vraždění.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky