Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dlouhé prsty černých knížat
Popisek: Jsme v Protiproudu. | Autor: Ondřej Höppner

Dlouhé prsty černých knížat

31. 3. 2013

Tisk článku

Václav Danda Za ostudnou žalobou na prezidenta Václav Klause, kterou se Ústavní soud logicky odmítl zabývat, stojí podle všeho kromě místních politických hráčů i dlouhé prsty Evropské unie.

Mnozí spoluobčané nevěřícně kroutí hlavou nad štvanicí na prezidenta Václava Klause, která vyvrcholila na konci minulého roku a byla korunována mediálním a politickým tornádem po vyhlášení amnestie. Posledním hřebem do dřeva prezidentova kříže byla obžaloba z velezrady, kterou si bruselští socialističtí lokajové  v Senátu schovávali až na samý závěr prezidentova mandátu.

Režiséři moci

Ve snaze odcházejícího prezidenta co nejvíce očernit, nelitovali mocní tohoto světa námahy ani prostředků, aby zadupali do země nejen osobu prezidenta, ale především myšlenky svobody, které neohroženě hlásal vhod či nevhod. Není tedy od věci, se poohlédnout po režisérech tohoto děsivého divadla, které se před námi odehrává.

„Jsou různé sekty, jež se sice liší jménem, obřady, organizační formou a původem, poněvadž však mají jakýsi společný cíl a druží se k sobě názorovou podobností v hlavních věcech, shodují se ve skutečnosti se sektou zednářskou. Ta je jakýmsi ústředím, odkud se rozcházejí a kam se opět všechny vracejí “  encyklika papeže Lva XIII. Humanum Genus z roku 1884.

Kouzelník Janeček

Hrdým iniciátorem celé žaloby na prezidenta je „finanční kouzelník“ Karel Janeček, jehož virtuální impérium žije pouze ze spekulací z neexistujících finančních transakcí. Právě z takových, které stály za pádem finančních trhů. Nikoho jistě nepřekvapí, že tito „kouzelníci“, jsou jen „bílí koně“ skutečných finančních baronů. Tito „velcí hráči,“ finančních trhů, jim nechávají za jejich věrné spekulantské služby všimné, které stačí na to, aby vytvářelo dojem virtuálního bohatství. Kromě toho bývají tito „čarodějovi učni“ svými pány využíváni i na špinavou práci včetně politických intervencí.

Černá knížata z Bruselu

Málokdo soudný pochybuje o tom, že právě zde jsou převodové páky, kterými řídí své finanční a politické zájmy mocné skupiny, o kterých mluvil už Lev XIII. a před ním a po něm další papežové. A právě těmto mocným skupinám se kritikou Evropské unie, která je jejich projektem, znelíbil český prezident. „Černá knížata“ usazená pevně za kormidlem v bruselských strukturách byla šokována z toho, co se z Pražského hradu dozvídají.

Kormidelníci

Ani v nejčernějších snech je nenapadlo, že by se jim někdo ještě v roce 2012 dokázal postavit. Česká média ovládly tyto skupiny již dávno přes své zhraniční vlastníky. Česká televize byla pod kontrolou proevropských sil od samého počátku. Pokus o změnu „evropané“ rázně potlačili „spacákovou revolucí“, takže se z Prahy měla ozývat jen slastná hudba evropských světlých zítřků, jak na to byli bruselští kormidelníci zvyklí od svého miláčka a bratra v zástěře Václava Havla. A najednou taková cimrmanovská „nepěkná věc“.

Chrastava měla být varováním

A tehdy padlo rozhodnutí. Prvním varováním byl chrastavský atentát zosnovaný na přání bruselských Donů ve Vídni. Český prezident, ale vzkaz „nepochopil“ a dál odvážně hájil své názory a dokonce v mnohém i přitvrdil.

Jeho jednoznačné odmítnutí všech bruselských direktiv včetně diktátu fiskální unie a eurovalu, kterými se navíc nechal inspirovat i premiér Nečas, přiváděla bruselská „temná knížata“ k nepříčetnosti. Některá nezrealizovaná opatření se dokonce dotkla jejich nejbližších spojenců „finančních baronů“ a komplikovala kompletní převzetí ekonomik evropských států pod jejich výsostnou kontrolu. To byl moment, kdy dlouhé prsty temných bruselských knížat daly pokyn převodovým pákám v Praze, aby zahájily poslední fázi operace „zničení prezidenta.“

Kníže Schwarzenberg

Po smrti Václava Havla tvoří hlavní převodovou páku Bruselu jeho pravá ruka a bratr v zástěře Karel Schwarzenberg. Skupina „Evropanů“ se nám představila v celé své nádheře a pestrosti při prezidentské volbě, takže jsme mohli na vlastní oči vidět celou strukturu „havlistické temné obludy“, když se v této mimořádné chvíli vynořila skoro celá z mediálních vln, aby „volila Karla“. 

Havlistická obluda

Rozhodující pro likvidaci prezidenta, ale byly drápy a zuby obludy tvořené Revoluční mediální frontou, která vyrazila do zběsilého útoku v průběhu minulého roku  Kartágo musí být zničeno, zavelela bruselská kominterna v zástěrách a mediální i politické pluky se daly na pochod. Záminkou pro mediální a společenský lynč prezidenta se stalo vyhlášení novoroční amnestie a podpora Miloše Zemana v prezidentské volbě. Jakobínská kola mediální revoluce se roztočila na plné obrátky 

Strach ze zániku říše

Co je motivem hysterie bruselských „černých knížat“ a jejích domácích lokajů je nabíledni. Je to strach. Bojí se o své majetky i pozice budované po staletí. Třesou se strachy, že se jejich projekt, který je již těsně před dokončením zhroutí jak Babylónská věž. A v hukotu a hřmotu zanikající říše ztratí definitivně svoji moc. Jejich černokněžnická kouzla fungují jen do té doby, dokud se jich lidé bojí. Jakmile se najde jeden statečný prezident, dostává celá konstrukce povážlivé trhliny.

Cesta ke svobodě

Rozhodující chvíle je tu. Cesta ke svobodě vede přes trosky jejich temné říše. Oni to vědí a proto volají Ukřižuj ! Ukřižuj ! Pošetilci. Nevědí, že ukřižování předchází vzkříšení. 

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky