Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
11. září: Řízená demolice v New Yorku jako předobraz demolice civilizace. Lze vystoupit z EU? Poptávka a politická vůle. Na Slovensku to houstne. Nezruší jim volby? Někdo musí začít! Stávka jako test? V sobotu na Václaváku!

11. září: Řízená demolice v New Yorku jako předobraz demolice civilizace. Lze vystoupit z EU? Poptávka a politická vůle. Na Slovensku to houstne. Nezruší jim volby? Někdo musí začít! Stávka jako test? V sobotu na Václaváku!

11. 9. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených, kteří nepodléhají beznaději, protože vědí, že nakonec zvítězíme!

Živé vysílání s bezprostředními reakcemi na dotazy a názory diváků (chat je v pravé části obrazovky na kanále Protiproudu na YouTube, kam můžete své dotazy a názory psát již před začátkem přenosu) začne v pondělí 11. 9. 2023 v 18:00. Po ukončení přímého přenosu zde bude jako obvykle k dispozici jeho záznam. 


Pokud si chcete během přehrávání z tohoto vloženého okna pustit video na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE

Obsah:

00:00 Je 11. září

04:10 Útok, nebo řízená demolice budov WTC?

06:30 Hledáme rub událostí, které převážně známe jen z lícové strany 

08:36 Jdou nám po krku jako obvykle

11:50 Proč asi JIM tak vadí právě Protiproud?

13:01 Lze vystoupit z EU?

14:10 Nejde o čl. 50 Smlouvy, ale o politickou vůli

15:15 Někdo musí začít!

18:10 Rub a líc vysvětlí víc!

19:50 Na Slovensku to před volbami houstne: budou vůbec?

22:40 U nás už jednou nevolený Rychetský volby zrušil

25:10 Nepřistupme na tezi, že je všechno zbytečné

26:40 Mají z nás větší strach větší, než si připouštíme

30:40 Ani americkým globalistům nejde o stát a národ, ale o celosvětovou moc

34:30 Plánovali to po desetiletí, ale žádný plán nikdy nevyjde

36:02 Potřebují dobýt Srdce světa a Světový ostrov

39:02 Zítra symbolická stávka, v sobotu 16. 9. se sejdeme na Václaváku!

44:10 Připravují tvrdou cenzuru, ale připravujeme se i my

47:32 Náš společný boj nevzdáme!

 

 

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů, a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble. 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky