Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tak narovinu: Jak to bylo v Praze v sobotu? Úspěch, nebo propadák? Tohle u nás neorganizuje CIA jako v r. 89, takže vláda hned nepadne. 2004 jako 1948? Musíme si znovu prožít vlastní historii? Volby nic neřeší? A co Vrabel?

Tak narovinu: Jak to bylo v Praze v sobotu? Úspěch, nebo propadák? Tohle u nás neorganizuje CIA jako v r. 89, takže vláda hned nepadne. 2004 jako 1948? Musíme si znovu prožít vlastní historii? Volby nic neřeší? A co Vrabel?

18. 9. 2023

Tisk článku

Protiproud TV vysílá pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s nepodvolenými - z nichž mnozí se zúčastnili mohutné sobotní protivládní demonstrace - a teď diskutují o jejím smyslu

Živé vysílání s bezprostředními reakcemi na dotazy a názory diváků (chat je v pravé části obrazovky na kanále Protiproudu na YouTube, kam můžete své dotazy a názory psát již před začátkem přenosu) začne v pondělí 18. 9. 2023 v 18:00. Po ukončení přímého přenosu zde bude k dispozici jeho záznam. 

Pokud si chcete během přehrávání z tohoto vloženého okna pustit video na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE

Obsah:

00:00 Byla sobotní protivládní demonstrace úspěšná?

04:30 Místo burcování za mír ukazují někteří rodiče dětem smrtící zbraně NATO

07:40 Mošnov nebyla podpora vlády ani NATO, ale zvědavost

12:20 Kam zmizel americký F-35?

13:48 Spolupráce opozice má smysl

15:08 Tohle neorganizuje CIA jako v r. 89, takže vláda hned nepadne

16:38 2004 jako 1948?

18:06 Musíme si znovu prožít historii?

22:23 Přemýšlíme a vracíme smysl politice

27:50 Volby nic neřeší?

32:46 Můžeme srovnávat Brexit s Czexitem?

35:38 Všechny války u nás od středověku začínaly i končily

38:05 Počkat si, až se EU rozpadne?

46:54 Zakázat předvolební koalice?

49:39 Nakažlivý optimismus?

52:12 Nezapomínejme na Ladislava Vrabela

54:20 Zlatem obcházíme fialové loupežníky

55:12 Proč papež vyzval mladé Rusy k zachování tradic?

57:02 Ani brány pekelné...

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů, a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble. 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky