Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Progresivisté na Slovensku i u nás v šoku: Slováci se nenechali zastrašit. Prozápadní patolízalové prohráli. Fiala i Šimečka nabízejí pouze bídu a zmar. Slovenské povzbuzení. Ještě nemají všechno pod kontrolou. Naděje neumírá

Progresivisté na Slovensku i u nás v šoku: Slováci se nenechali zastrašit. Prozápadní patolízalové prohráli. Fiala i Šimečka nabízejí pouze bídu a zmar. Slovenské povzbuzení. Ještě nemají všechno pod kontrolou. Naděje neumírá

3. 10. 2023

Tisk článku

Jiří Weigl konstatuje, že po víkendových slovenských volbách jsou liberální elity, které zatáhly Slovensko i ČR do nesmyslné války a zavedly u nás všechny pokrokářské bruselské nesmysly překvapené, že lidé už mají jejich politiky plné zuby

Progresivisté na Slovensku i u nás smutní – slovenští voliči jasně ukázali, že mají dost nátlaku, ohlupování, servility vůči Západu a neschopnosti, kterou dosavadní pokrokářský režim dlouhodobě a na jejich úkor předvádí. Jasně dali najevo, že už nepřipustí tahání z klobouku nových a nových nýmandů vydávaných za spasitele. Přesvědčivé vítězství svými hlasy dali trojnásobnému premiérovi a matadorovi slovenské politiky Robertu Ficovi.

pp

Slováci se nenechali zastrašit

Velmi dobrý výsledek zaznamenal i jeho bývalý místopředseda a někdejší nástupce v premiérském křesle Peter Pellegrini se svou stranou Hlas. Voliči vsadili na zkušenost a kompetenci obou levicových stran a jejich lídrů a naopak nedopustili vítězství masivně protežované dosud neparlamentní strany Progresivné Slovensko, vedené mladým prominentem, místopředsedou Evropského parlamentu Michalem Šimečkou.

Slováci se nenechali zastrašit očerňováním Fica a jeho Smeru jako zločinců a Putinových nohsledů, nepřijali hysterii, která případné vítězství bývalého premiéra líčila bezmála jako konec světa, odsunutí Slovenska na východ a jeho vyřazení z Evropy. Nevzali ohled na výhrůžky českého prezidenta a starý pražský paternalismus, který se vůči Slovensku zase projevil v plné síle.

pp

Čtěte ZDE: Vítězství: Stohlavá saň se zachvěla, ale ještě ani nekrvácí. Podvod selhal. Přijde zrada č. 2? České kurtizány doufají. Bruselský pasák dělal, co mohl. Oklepe se. Nad Tatrou zablýsklo. Náš boj teprve začíná. Jsou vlastenci poučitelní?

Mají své zkušenosti s neschopnými pokrokářskými prezidenty Kiskou a Čaputovou, děsivou Matovičovou vládou, rozvalem bezpečnostních složek státu a narůstajícím chaosem. Drtivou většinu Slováků nezajímají sňatky homosexuálů, genderově neutrální toalety či transgenderová témata vlastní Progresivnému Slovensku. Nestojí o multikulturní obohacení migranty a dobře vidí, do jakého marasmu nás žene Green Deal a všechny bruselské zelené nesmysly. Lidé si už uvědomují, že progresivistická politická agenda nemyslí na chudé, mezi které velká část obyvatel našeho regionu v evropském srovnání patří. Nestará se, co budou lidé jíst, čím topit. Elity se obyčejným lidem zcela odcizily a voliči to cítí.

Prozápadní patolízalové prohráli

Slovenské volby to prokázaly zcela jasně – bohaté Bratislava a Košice jsou progresivistické ostrůvky v moři nespokojených. Ti si však uchovali zdravý rozum a nepodporují nekonečnou válku v sousedství. Vědí, že je to velká hrozba a že čím déle trvá, tím hůře pro Slovensko. Prozápadní patolízalové v dnešní vládě názory většiny spoluobčanů ignorují. Snaží se pouze zavděčit v cizině a věří, že je podpora zvenčí udrží u moci. Noc ze soboty na neděli ukázala, že to byla marná kalkulace.

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 4. 10. 2023 od 14:00 vysílá přímý přenos rozhovoru s předsedou SPD Tomiem Okamurou. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Výsledek slovenských voleb by měl být budíčkem i pro českou vládu, která stejně jako dosavadní slovenští vládcové bez mrknutí oka poslouchá na slovo zahraničí a věří, že se jí proto nemůže nic stát. Svědčí o tom arogance, s jakou si Fialova vláda dovolí současně se schválením rozpočtu na příští rok, jenž bude mít výrazný dopad na snížení příjmů a životní úrovně obyvatel, oznámit nákup nejmodernějších amerických stíhaček za stovky miliard. Dalšími miliardami pomáhá cizím vlastníkům naší plynárenské infrastruktury, která v současných poměrech masivně prodělává, prostě poslušně udělá cokoliv, čím by se mohla u mocných dnešního světa zavděčit. Jenom na vlastní občany nemyslí, a to se jí stejně jako slovenským progresivistům nevyplatí.

Fiala i Šimečka nabízejí pouze zbrojení a drahotu

Dnešní západní politický mainstream, k němuž se tak nadšeně hlásí, totiž občanům nenabízí vůbec nic dobrého – pouze zbrojení, drahotu, zákazy a cenzuru. Jak daleko jsme v této oblasti pokročili, jak už zase strach a double-think začal ovládat myšlení lidí, potvrdily ve slovenských volbách totálně zavádějící tzv. exitpolly, které všechny předpověděly vítězství Progresivného Slovenska. Voliči už zase mají strach říci, jak volili. Bojí se následků, obávají se skandalizace a profesních postihů. Tak daleko jsme to v naší úžasné evropské liberální demokracii dotáhli.

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Hysterie progresivistů nad výsledkem slovenských voleb ukazuje, že pokrokáři ještě nemají všechno pod úplnou kontrolou, že ještě mohou prohrát a jsou si toho vědomi. Nejsou však ochotni připustit, že je jejich politika špatná. Za porážky prý mohou jenom ruské dezinformace a ty je třeba potlačit.

Máme se na co těšit.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky