Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Krásné zítřky: Psí sabaty jako v Berlíně? Nové lidské právo chovat se jako zvíře. Repríza posledních dnů Říma. Další krok ke Zlaté miliardě otroků. Děti ve školách štěkají a mňoukají. Může dát kráva souhlas se sexem? Bezedné mravní dno

Krásné zítřky: Psí sabaty jako v Berlíně? Nové lidské právo chovat se jako zvíře. Repríza posledních dnů Říma. Další krok ke Zlaté miliardě otroků. Děti ve školách štěkají a mňoukají. Může dát kráva souhlas se sexem? Bezedné mravní dno

4. 10. 2023

Tisk článku

Igor Pšeničnikov komentuje demonstraci psích lidí v Berlíně, což dokonale ilustruje, že dekadence a rozvrat Západu se nezastaví u duhových vlajek a "pyšných" sodomitů, ale bude pokračovat na úplná dna přesně podle vzoru posledních dnů Říma

Vypadalo to naprosto šíleně: Více než tisíc lidí dřepělo, štěkalo a vylo jako psi. Zástupci jednoho z několika desítek genderových pohlaví tak upozorňovali spoluobčany a světové společenství na svá „práva“. Západ se opět prohloubil dosavadní mravní dno.

Smečka Němců

Nikoliv skupina, ale řekněme smečka více než tisíce lidí „identifikujících se jako psi" uspořádala nedávno demonstraci na vlakovém nádraží berlínského Potsdamer Platz. Komunikovali mezi sebou pouze vytím a štěkotem. Tito „psí lidé“ se dožadovali respektování svých „práv“, zejména „práva“ konat potřebu a uspokojovat své „psí“ pudy na ulici.

Video s touto odpudivou akcí se stalo virálním, rozšířilo se po celém světě a mnoho západních médií ho nemohlo jen tak přejít. Lidé s neznalostí genderových konstrukcí se domnívají, že „transgender“ je člověk, který se změnil z ženy na muže nebo naopak. A dokonce i na „vyspělém Západě“ je spousta „ignorantů“, co neznají pojem „transgender“, jak ho vykládá „genderová ideologie“, z níž se stalo náboženství Západu. Podle ní je přirozené ženské a mužské pohlaví klasifikováno pouze jako jedno z „genderů“ a postaveno na roveň desítkám dalších „genderů“.

Z toho by mělo být jasné, že se člověk může „pohlavně přetransformovat“ na psa, kočku nebo dokonce na kobylku. Platí naprostá svoboda sociálních konstruktů, za něž jsou považována právě všechna tato „genderová pohlaví“. Už to tak vypadá, že ti nejprogresívnější Němci, kteří se „změnili“ na psy, uspořádali demonstraci na Postupimském náměstí, aby tak poskytli náležitou „osvětu“ pro neznalé spoluobčany.

SLEDUJTE ZDE: Začíná další rok indoktrinace našich dětí: Ve škole jde o všechno. Boj se zeleným výsadkem. Boj o Bátoru. Klec zaklapla. Petr Fiala byl a je zbabělec. Případ Ševčík. Když není řád, vládne chaos. Děti nepatří státu! Braňme je!

Proměna ve zvěř

Čtenáři novin a uživatelé sociálních sítí na Západě se však kupodivu ukázali jako nenapravitelní ignoranti. I při vší toleranci západní společnosti, kde se lidem od dětství vštěpuje „svoboda sebeidentifikace“ a jsou nabádáni k tomu, aby se stali „transgendery“, byla reakce veřejnosti negativní a poměrně ostrá.

Kdosi ve snaze zesměšnit „psí lidi“ se dožadoval „přivolat příslušníky veterinární kontroly“, aby demonstrantům „píchli něco proti vzteklině“. Jiný uživatel sociálních sítí napsal: „Jednoduše je odvezte do sibiřské tundry, a nechte je tam přežívat s jejich psími instinkty.“ Další nechtěl uvěřit tomu, že to se svojí psí identitou myslí vážně: „Nevidím, že by tam někdo druhému čichal k ocasu.“ A zvláště jeden uživatel sociálních sítí, zcela postrádající jakoukoli empatii k zástupcům „psího genderu“, byl zděšen: „Dovedete si představit, až se jim všem bude chtít kadit?“

Věda o hnoji

Jestliže veřejnost na Západě dosud projevuje zdravý rozum, potom tisk jakožto věrný sluha liberálního establishmentu se snaží předejít jakémukoli zesměšňování a „smečku“ na berlínském nádraží pojímá naprosto vážně. Například deník New York Post věcně a zasvěceně pojednává o rozdílech, které existují „mezi těmi, kdo opravdu chtějí být psi, a těmi, kdo chtějí jako psi pouze vypadat.“

Odborníci vyzývají k rozlišování mezi „theriány“ (therians), tedy lidmi, kteří se identifikují jako tvorové odlišní od lidí, a „furriány“ (furries) – lidmi, kteří se rádi předvádějí ve zvířecích kostýmech,“ píše The New York Post, když cituje Elizabeth Fainovou – docentku psychologie na Duquesne University v Pittsburghu.

Když se nad tím zamyslíme, dojdeme k závěru, že na Západě existuje celá věda o rozlišování jednoho druhu hnoje od druhého.

Čtěte ZDE: Skutečný smrtící virus: Německá politika. Jak u sousedů? Raději postřílet 850 tisíc než mít cokoli s AfD. Budou zavedeny lágry pro buržousty? Jak vypadá mediální shitstorm. Realita, nikoli zlý sen

Sex se zvířaty: dovedeno k dokonalosti

Západní alternativní tisk již dlouho bije na poplach a vyzývá obyvatelstvo západních zemí, aby se postavilo na odpor tomuto strašlivému moru zvanému „genderová ideologie“. Rodičovské komunity, zejména v USA, požadují, aby se na středních školách toho či onoho státu přestala vyučovat „genderová tolerance“ a podsouvat nezletilým dětem myšlenka na „změnu pohlaví“.

„Touha být psem nebo kočkou“ se jako epidemie šíří mezi dětmi na středních školách ve Velké Británii i v kontinentální Evropě. Samozřejmě, vždyť „práva dítěte“ jsou v tomto ohledu považována za nedotknutelná. Na školních toaletách jsou vedle běžných záchodů umístěny i psí vaničky pro ty, kteří se „identifikují jako psi nebo kočky“.

Jedna britská učitelka si stěžovala, že si nemůže ověřit znalosti některých studentů, protože „v reakci na jakoukoli otázku začnou štěkat nebo kňučet“. A jakákoli kázeňská opatření za takové chování jsou zakázána, protože „zasahují do osobní svobody dítěte“.

Co se dá však čekat od dětí, když dospělí jdou příkladem. V Norsku se okresní soud v Romerike og Glámdal (na jihovýchodě země) zabýval případem „sexu se psy, který měl jistý třicetiletý Nor“. Obžaloba se snažila dosáhnout „odsouzení obžalovaného za závažné porušení zákona na ochranu zvířat“, protože psi trpěli.  Byly prokázány tři případy jeho sexu se psy, na nichž se v jednom případě účastnila také žena. Okresní soud však rozhodl, že „trestný čin nelze považovat za závažný“, protože „ze strany obžalovaného nebyl použit žádný nátlak a je třeba předpokládat, že psi se účastnili dobrovolně“.

Norsko je nyní rozděleno na dvě části. Na jedné straně jsou ti, kteří podporují rozhodnutí soudu, jenž se postavil na stranu obhajoby. A obhajoba tvrdila, že psi „nebyli nuceni“ a „že psi byli hnáni vlastní sexuální touhou“. Druhá část norské populace se domnívá, že „zvířata nejsou způsobilá dát souhlas“. Zrůdnost vlastní sexuální zvrácenosti však nikoho nezajímá. Všechny zajímá pouze to, zda jsou zvířata zneužívána, nebo zda psi mají či nemají schopnost dobrovolného sexuálního vztahu s lidmi a zda mohou dát v zásadě k něčemu souhlas. Zdá se, že Norové ztotožnili sami sebe se zvířaty a naopak, a to nejen v oblasti práv, ale i ve všem ostatním. A sami se stali zvířaty.

Mají krávy trauma ze znásilnění?

Ale možná Norové nejsou ve svých zvrácenostech zase tak pokročilí. Ve Španělsku byla zoofilie de facto legalizována letos v březnu. V důsledku reformy trestního zákoníku, kterou nedávno schválil španělský parlament, byl zaveden nový paragraf „Trestné činy proti zvířatům“. Jeho znění je následující:

Trestá se odnětím svobody na tři až osmnáct měsíců ... jakýkoli čin, včetně činů sexuální povahy, který způsobí zranění obratlovce vyžadující veterinární ošetření za účelem obnovení jeho zdraví.“

Před reformou existoval trest za „sexuální zneužívání zvířat“. Toto ustanovení bylo nyní jako samostatný trestný čin zrušeno. Od nynějška bude osoba trestána pouze tehdy, pokud zvířeti při „sexuálním styku“ s ním ublíží. Dojemná starost!

Čtěte ZDE: Šaría, gender a homosexualismus: Paradoxy úpadkové éry Západu. Máte muslimy v baráku? Nejnebezpečnější typ politika: feminista-džihádista Justin. A máte již tísňovou linku pro urážky islámu? Mlýnské kameny drtí

O co tu jde?

Odložíme-li ironii a sarkasmus a budeme-li mluvit zcela vážně, máme co do činění s klasickým výsledkem dehumanizace člověka, kterou provádí globalistická elita tím, že po celém světě rozsévá již zmíněnou „genderovou ideologii“ spolu s pedofilií (která je nedílnou součástí této ideologie), eutanazií, drogovou závislostí a potraty. To vše jsou body jednoho plánu – plánu na drastické snížení počtu obyvatel planety na pověstnou „zlatou miliardu“.

Zločinné prznění člověka od nejútlejšího věku, rozvrácení vědomí nezletilých – to je cesta, na jejímž konci hodlá globalistická elita, která je v podstatě satanistickou sektou, snížit na minimum ostatní lidskou populaci a zanechat ji zcela dezorientovanou, bez vůle a poháněnou pouze tělesným chtíčem. A uvězněnou v elektronickém koncentračním táboře prostřednictvím digitální osobní identifikace a digitálního „sociálního ratingu“. Ten již byl úspěšně vyzkoušen v Číně a dočkal se vysokého ocenění ze strany Billa Gates a šéfa Světového ekonomického fóra v Davosu Klause Schwaba – dvou nejznámějších ideologů a hybatelů liberální globalizace. 

V jaká zvířata se tato zvěř asi hodlá změnit?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky