Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hradní hnízdo škodlivých hlodavců: Rudý rozvědčík. Má za úkol zničit naši zemi? Zrádce jednou, zrádce vždycky. Kolář s Witowskou a jejich projekt ,,Cesta na Hrad“. Umetání cestičky sudeťákům je již zjevné. Další krysa, nebo něco víc?

Hradní hnízdo škodlivých hlodavců: Rudý rozvědčík. Má za úkol zničit naši zemi? Zrádce jednou, zrádce vždycky. Kolář s Witowskou a jejich projekt ,,Cesta na Hrad“. Umetání cestičky sudeťákům je již zjevné. Další krysa, nebo něco víc?

6. 10. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje aktivity "amerického" prezidenta Petra Pavla, který svými postoji v koordinaci s Petrem Fialou již zcela nepokrytě usiluje o likvidaci posledních zbytků naší státní suverenity - a nejspíš ne jen to

Posadit na Hrad člověka, jehož schopnost sloužit jakémukoliv režimu či pánovi, byla samozřejmě fatální chyba. Víceméně polovina národa to věděla a její část účastnící se prezidentských voleb dala hlas Babišovu protivníkovi Pavlovi s pocitem, že volí menší zlo. Smršť "liberální" propagandy namířená proti expremiérovi dosáhla zamýšlený efekt: Petr Pavel byl zvolen do funkce prezidenta České republiky.

pp

Zrádce jednou, zrádce vždycky

Bývalý komunistický rozvědčík popírající svou věrnost "rodné straně" přešel rychle na druhý břeh a systematickou poslušností získal nejen generálské frčky, ale stal se i vysoce postaveným funkcionářem v NATO. Poté už přišla čtyřletá příprava na prezidentské volby, pod dohledem velmi zkušeného manipulátora diplomata a "liberálního" politruka Petra Koláře. Ten dokázal spojit své manipulátorské schopnosti s mediálním prostředím zastoupeným v rodině přítelkyní, bývalou elitní moderátorkou a redaktorkou České televize Světlanou Witowskou.

Nejprve dokázal katapultovat do vrcholné komunální politiky svého syna Ondřeje Koláře, jehož "udatnost" vyvrcholila odstraněním sochy osvoboditele Prahy od nacistů sovětského maršála Koněva v době, kdy za TOP 09 starostoval na Praze 6. V zastupitelstvu zůstal i po komunálních volbách v roce 2022, je však zároveň poslancem ve Sněmovně. Je tedy evidentní, kterým směrem se ubírá tým kolem Petra Pavla a také to, jak orientovaná je tato loutka v rukách svých loutkovodičů. Bruselský liberalismus je cítit cestou na Hrad již na Malé Straně. A patologická nenávist ke všemu ruskému je nyní standardní součástí hradní politiky.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 9. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Před prázdným sálem jako v OSN

Petr Pavel vyhrál prezidentské volby i přes totální veřejnou masáž vlastně překvapivě těsně. Pravdou zůstává, že mu v tom pomohl vojenský i mediální výcvik. V debatách působil klidně, do složitých věcí se nepouštěl, protože ne vše se lze po večerech naučit.

Údajně má IQ 107. To je sice možná zhruba průměr české populace, nikoliv však dostatečná inteligence na to, aby měl schopnosti vést stát. Nevíme, je li to pravda, ale pokud ano, mohl by na prezidentské křeslo dosednout každý druhý Čech, a změnu by nikdo nepoznal. Na druhou stranu - a o to šlo především - je takový člověk snadno voditelný, což Kolářovi s Witowskou projekt ,,Cesta na Hrad“ značně ulehčilo. Úkol byl splněn, Pavel je prezidentem a lze pokračovat v předem připravených úkolech.

Nevěřme tomu, že skandální aktivity prezidenta nebyly v plánu. Myslíme tím nově diskutované záležitosti, jakým je proslov Petra Pavla v prázdném jednacím sálu v Bruselu, kde ho poslouchaly především téměř všechny neobsazené židle (až na závěr se sál zaplnil, neboť následovalo hlasování - a účast na něm je přímo úměrná finančním prebendám "poslanců", pozn. PP). Neúcta k prezidentovi České republiky je v sídle EU zjevná. Každý normální člověk by místo projevu zavřel desky a odešel. Ne tak Pavel. Dokončil svou trapnost, a ještě nechal média lhát, že mu europoslanci aplaudovali.

Jednou z možností, jak ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Rehabilitace nacismu je součást Pavlova zadání

A aby toho nebylo dost, bez jakékoli politické konzultace s vládou navrhl vzdání se práva veta při jednáních v Radě EU. Doslova šokující se zbavení možnosti hájit zájmy země, jejímž je prezidentem. Jako byste předali klíče od svého domu cizím lidem a každý den čekali, jestli Vás vůbec pustí domů, přičemž byste se museli zeptat, můžete-li si uvařit čaj, jít se umýt či si lehnout.

Ostudné chování Petra Pavla je jasnou ukázkou toho, před čím jsme tak naléhavě varovali v době prezidentských voleb: Kolaborace s kýmkoliv je Pavlovi vlastní a s Kolářem v zádech, bylo jasné, že se stane jedním z hlavních znaků Pavlovy vlády.

Petr Pavel však ve zradě českých zájmů pokračuje rychle dále. Dle informací jednal s rodinou Lichtenštejnů majících do 2.světové války v Československu velké majetky a vznášejících své nároky na ně od roku 1989. Připomeňme, že jim byly zabaveny na základě Benešových dekretů za spolupráci s nacisty.

Jenže nacismus současné mocenské klice ovládající umírající Západ už přestal vadit. Ostatně řada významných německých osobností včetně předsedkyně bruselské Komise Leyenové je i rodově spojena s bývalými nacistickými pohlaváry. A Benešovy dekrety byly v jejich prospěch porušeny už jak Václavem Havlem, tak i jeho bývalým kancléřem a zakladatelem TOP 09 Karlem Schwarzenbergem. Navíc Západ nacismu veřejně vyslovuje podporu i vyzbrojováním pučistického nacistického režimu v Kyjevě a v Kanadě dokonce bývalému členovi nacistických hrdlořezů ve stoje tleskají v parlamentu.

pp

SLEDUJTE: V novém pořadu z cyklu "Rub a líc" bude Petr Hájek tentokrát zkoumat s panem Janem Suenée Markem zásadní otázku: Opravdu Američtí astronauti přistáli na Měsíci, a vrátili se zpátky, nebo šlo o první z řady grandiózních podvodů, jejichž důsledky naplno prožíváme teprve dnes?

Mimořádně zajímavý pořad uvedeme v sobotu 7. 10. od 18:00 - a bude mu jako vždy věnován i článek na protiproud.info.

Další krysa v naší politice

Lichtenštejnové by uspokojením svých nároků získali zpět obrovský majetek a v České republice by už nezbylo prakticky vůbec nic, co by bylo české. Rehabilitace nacistům pomáhajících by měla své další důsledky v nových majetkových sporech - a nakonec by se vrátili Sudeťáci spolu s ideou Adolfa Hitlera, dle které mělo Československo zaniknout. To vše pod dohledem týmu kolem Petra Pavla, jehož členové by jistě nezchudnuli.

Možná je to mnoha Čechům jedno. Třeba si myslí, že se jich to netýká. Že je de facto už úplně jedno, co se kolem nás děje, protože oni nic neovlivní a soustředí se jen na vlastní soukromé věci (ani ty ovšem nakonec neuchrání).

Jenže: Kam se vytratila národní hrdost? Kde jsou hranice manipulovatelnosti? Proč umírali naši předci v bitvách s Germány, naposledy nejen na bojištích, ale i v jejich koncentračních táborech? To už jsme opravdu přišli o rozum?

Opravdu má Petr Pavel být nadále naším prezidentem? Další bezectná krysa v naší politice?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky