Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Británie zakáže kouření: Protože chrání před covidem? Král s mouřenínem loutkami celosvětového spiknutí. Proč nezakazují ostatní věci? Nikotinem proti zánětům. Univerzální poučka

Británie zakáže kouření: Protože chrání před covidem? Král s mouřenínem loutkami celosvětového spiknutí. Proč nezakazují ostatní věci? Nikotinem proti zánětům. Univerzální poučka

14. 11. 2023

Tisk článku

Ethan Huff klade závažné otázky okolo celosvětového tažení proti kouření a naznačuje souvislost s nedávno vynalezeným nástrojem zotročení populace

Během zahájení zasedání britského parlamentu minulý týden král Karel III. šokoval národ svým plánem na úplný zákaz kouření v celém Spojeném království.

Ve svém projevu v parlamentu, kterým slavnostně zahájil nový legislativní rok, král Karel prozradil, že premiér Rishi Sunak provede historický zásah proti cigaretám a kouření tabáku.

V první fázi má být přijata legislativa, která zvýší věkovou hranici pro nákup cigaret. V každém následujícím roce se bude zákonem stanovený věk postupně zvyšovat, až nakonec ve Spojeném království nezbude žádný kuřák.

"Musíme se vypořádat s největší příčinou špatného zdravotního stavu, invalidity a úmrtí, které lze zcela předejít," uvedl premiér Sunak v poselství národu proti tabáku. "A tou příčinou je tabák. Kouření způsobuje každé čtvrté úmrtí na rakovinu," uvedl dále.

SLEDUJTE: Protiproud TV uvádí ve čtvrtek 16. 11. od 18 hodin rozhovor Petra Hájka s Dr. Stanislavem Pohořalem – bývalým mluvčím ministerstva obrany ČSSR a mužem, který „byl u toho“ – nejen o zákulisí státního převratu z roku 1989 (zvaného mystifikačně Sametová revoluce“), ale také o souvislostech dějů „před a po“, v nichž pramení zoufalá situace našeho státu čtyřiatřicet roků poté... 

Pokud program poběží podle plánu, čtrnáctiletému dítěti žijícímu dnes ve Spojeném království nebude nikdy v životě ani v dospělosti legálně prodána cigareta.

Je nikotin skrznaskrz špatný?

Nikotin může být ve skutečnosti prospěšný při ochraně před hypercytokinemii a při těžkých infekcích.

První ze zákonů o zákazu kouření má být předmětem "svobodného hlasování", což znamená, že poslanci britského parlamentu nebudou svými mateřskými stranami instruováni, jak mají hlasovat. Labouristická strana však potvrdila, že hodlá hlasovat společně s konzervativní vládou pro přijetí zákona, což znamená, že "se očekává, že zákon projde bez problémů", cituje deník The Sun.

"Lidé si zapalují první cigarety, když jsou mladí," říká Sunak. "Čtyři z pěti kuřáků začali kouřit do 20 let. Později se naprostá většina z nich snaží přestat." 

"Mnohým se to však nepodaří, protože jsou závislí a přejí si, aby tento zlozvyk vůbec nevzali do ruky. Kdybychom dokázali tento cyklus přerušit, kdybychom dokázali zastavit začátek, pak bychom byli na cestě k ukončení největší příčiny úmrtí a nemocí, kterým lze v naší zemi předcházet."

Vedle mnoha dalších věcí na světové scéně, které mají v současné době skončit, se Anglie hodlá do roku 2030 stát zcela nekuřáckou. To znamená, že cigarety bude používat méně než pět procent společnosti.

Čtěte ZDE: Nic není náhoda: Hospoda jako agitační středisko? Báječné zahulené putyky už zlikvidovali. Svobodné podnikání státu nic neříká. Večeře na dětském hřišti? No bezva! A co právo na „bezdětskou“ restauraci? Zakázat! Holt liberálové...

Proč tak urputný boj proti tabáku?

V průběhu let se objevilo mnoho spekulací o tom, proč vlády celého světa chtějí, aby lidé přestali kouřit. Nemůže jít o veřejné zdraví, jinak by zakázaly jiné věci, jako jsou geneticky modifikované organismy (GMO), vakcíny, fluorovanou vodu, různá elektromagnetická záření a mnoho a mnoho dalších věcí, které jsou mnohem nebezpečnější než tabákové rostliny.

Pro někoho to může být šok, ale tabák a jeho nikotinové složky mají i léčivé účinky. Nikotin například tlumí cytokinové bouře známé také jako hypercytokinemie - jedná se o nadměrně reaktivní imunitní reakci, při níž se uvolňuje příliš mnoho prozánětlivých signálních molekul, což někdy vede ke smrti.

Otázka tabáku a cytokinových bouří se nejednou objevila během "pandemie" Covid-19, kdy se zjistilo, že nikotin ve skutečnosti poskytuje ochranu plicím v době, kdy čelí vážným infekcím dýchacích cest.

"Statistické průzkumy pacientů s Covid-19 navzdory veškeré konvenční logice naznačují, že lidé, kteří kouří, jsou méně náchylní k infekcím a vykazují méně závažné respirační příznaky než nekuřáci," uvádí se v abstraktu jedné studie zveřejněné v lékařském časopise Immunology Letters.

"To naznačuje, že nikotin může mít určitý preventivní nebo modulační účinek na zánětlivou reakci v plicích."

Čtěte ZDE: EU vychovává: Plán na beztabákovou generaci. 10 let jsme vás nechali na pokoji, to se nesmí opakovat. Válečnou rétoriku mají diktátoři rádi. Milióny zavražděných dětí nevadí? Jeden lockdown za druhým. A napořád

Jelikož je známo, že reakce na infekci SARS-CoV-2 a její řešení závisí především na plicních makrofázích, jsou diskutovány nejnovější vědecké poznatky, které by mohly vysvětlit, proč a jak může nikotin modulovat reakci plicních makrofágů během infekce Covid-19."

Co z toho vyvodit?

Když vám Velký bratr - nebo v tomto případě britská královská rodina - tvrdí, že je třeba něco zakázat v zájmu ochrany veřejného zdraví, pravděpodobně vám lže. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky