Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
S Fialovou bandou to nebude dobrý rok: Eurohujeři touží po euru a zákazu držení zbraní. Ukrajincům přidáme a naše lidi sedřeme z kůže. Korespondenční podvod chce pětidemolice prosadit za každou cenu. Přijde pivní defenestrace?

S Fialovou bandou to nebude dobrý rok: Eurohujeři touží po euru a zákazu držení zbraní. Ukrajincům přidáme a naše lidi sedřeme z kůže. Korespondenční podvod chce pětidemolice prosadit za každou cenu. Přijde pivní defenestrace?

4. 1. 2024

Tisk článku

Jindřich Kulhavý hodnotí chmurné výhledy, které čekají naši zemi pod vládou bruselské pětikoalice a není si jist, zda se lidé ozvou alespoň při podstatném zvýšení cen piva, k němuž od Nového roku dochází

Uplynulo pár dní z nového roku a témat, která se stávají aktuálními, tu máme ažaž. Stačilo, aby Petr Pavel zmínil ,,nutnost“ přijmout euro a už je to ústřední téma pro Pětikoalici. Bezvýznamní TOP 09 v čele s inteligencí nedotčenou Pekarovou Adamovou nebo na hranici volitelnosti balancující STAN samozřejmě cítí možnost České republice uškodit a udělají vše proto, aby se jim to podařilo. Od Pirátů už nic jiného ani nikdo nečekal. ODS se na oko snaží vypadat jako s přechodem na euro nesmířená, ale její politika je jen špatné divadlo.

pp

Eurohujeři touží po euru a zákazu držení zbraní

Přes 70% Čechů se české koruny zbavit nechce, což ovšem vládu nezajímá. Ji vůbec názor národa netrápí. Přestože lze korunu považovat dlouhodobě za úspěšnou měnu, což paradoxně nemá nic společného s hroutící se ekonomikou České republiky, liberálové touží po euru.

Okamžitě už i v (nejen České) televizi ekonomové vedou spory o tom, jak moc by euro bylo či nebylo výhodné, ač mimo kamery víceméně unisono přiznávají, že by pro nás tato měna nebyla ničím dobrým. V podstatě jsou pro něj především eurohujeři, a zčásti také ti, kteří exportují a směny jim berou čas a nepatrnou část zisku. Petr Pavel a většina Pětikoalice patří k těm prvním.

Dalším tématem rezonujícím naší společností je nový zákon o zbraních. Jeho projednávání podezřele koliduje s událostmi kolem střelby na FF UK. Střelné zbraně se rázem dostaly na černou mediální listinu a z lidí vlastnících zbrojní průkazy jsou potencionální vrazi.

Každý přitom ví, že většina zločinů za asistence zbraní se týká nelegálně vlastněných. Každý, kdo ji má povolenou, si váží té možnosti a velmi zvažuje, kdy ji použít. A pokud ji pozvedne proti jinému člověku, pak jedině v nutné sebeobraně. Bohužel, i v takovém případu je střelec často potrestán či perzekuován, čímž je potlačována samotná podstata práva na přiměřenou obranu.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Ukrajincům přidáme naše lidi sedřeme z kůže

Ukrajincům u nás žijícím by se mohla zvýšit finanční podpora, jejíž částka za určitých okolností přesáhne 30 000,-Kč. Placeno samozřejmě z našich daní. Návrh leží na ministerském stole. Pomalu začíná stát za úvahu, má-li cenu vůbec pracovat. Jsme totiž tím nejodíranějším národem v Evropské unii, a to jak českou vládou, tak i bruselskou šlechtou. Přidejme ještě nadnárodní společnosti rabující naše peněženky, vše pod dohledem Pětikoalice.

Nenávist k Ukrajincům má své kořeny nejen v historii fašismu v jejich rodné zemi, nově se proti nim obrací ti, kterým už došlo, co si sem Fiala & spol. přivedli, a dávají tomu přednost před českými občany. Stačí je pozorovat v ulicích. Jistě, zdaleka ne všichni jsou špatní, řada z nich tu dokonce dobře pracuje (především ti, co jsou u nás déle, než trvá válka), ostatní však klidně mohou přijet jako turisté, ale to je asi tak vše.

Korespondenční podvod

Pětidemolice se aktuálně bude snažit prosadit korespondenční volby pro lidi v zahraničí. Opozice chce obstrukcemi a tlakem na Ústavní soud tomu zabránit. Argumentů má v ruce dost, ale ani podvody kolem korespondenčního hlasování v Rakousku, kde dokonce se volby opakovaly, či USA, kde došlo po machinacích s korespondenčními hlasy k vytvoření tzv. Bidenovy křivky čili skokovému zisku hlasů pro Bidena (USA), zřejmě stejnému podvodnému zákonu u nás nezabrání.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

To proto, že právě tyto ,,možnosti“ korespondenční volby vládnoucím liberálům vyhovují. Přitom jen těžko lze chápat už to, proč by volby u nás měly být usnadněny dlouhodobě žijícím Čechům mimo ČR. Rozhodli se žít jinde, to je jejich právo, ale zároveň se vzdali života u nás. Proč by ho měli tedy mít právo masově ovlivňovat? A pokud ji o to tolik jde, mají možnost už podle stávajícího volebního zákona na našich zastupitelských úřadech. Takže zjevně jde o to touto protiústavní cestou umožnit machinace s několika stovkami tisíc potenciálních hlasů.

Co takhle pivní defenestrace?

Máme tu první dny s novými silničními pravidly a utaženými šrouby při postihů řidičů. Je to celé obludný nesmyl již z principu. Proč mi má stát mluvit třeba do toho, jestli se chci, nebo nechci připoutat? Speciálně u řidičů je by to měla být věc jejich rozhodnutí?

A takových příkazů a omezení je bezpočet. Naqkonec všichni sklopí hlavu a přijmou i ty největší absurdity. A nikdo se neptá, proč není místo dalších a dalších omezování kladen spíš důraz na lepší výchovu nových řidičů a na kvalitnější výuku a připravenost?

Zároveň jsou rušeny Velké technické průkazy (VTP), takže třeba prodej vozidla se stává komplikací. Budeme potřebovat digitální identitu, jejíž sama podstata je postavena na jednodušší manipulaci s občany a s ještě dokonalejším špiclováním. Opět za tímto "dobrodiním" stojí především Piráti.

NENECHTE SI UJÍT!

Další pravidelný rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem nejen o dramatických změnách a aktuálních výhledech vývoj války Západu proti Rusku na ukrajinském bojišti odvysílá PPTV ve čtvrtek 4. ledna od 18 hodin!

V hospodách, nálevnách a restauracích je opět o něco smutněji. Pivo zase razantně podražilo - a z našeho národního nápoje se tak stává luxus. Jenže Češi už dávno nejsou těmi, čím bývali, takže i na zdražení zareagují místo defenestrace panstva, které z nás potřebuje odřít i zbývající korunky, omezením návštěv v restauracích. Zdražily i obědy a večeře, takže očekávejme další zavřené provozovny. Kde jsou ty doby (za minulého režimu), kdy platilo, že si moc může dovolit mnohé, ale zdražit pivo by znamenalo revoluci?

Nakonec jednu otázku. Protiruské vystupování vlády skrze pirátského ministra zahraničí Lipavského (o dodávkách smrtících zbraní Kyjevu, které používá na útoky proti ruskému vnitrozemí ani nemluvě) už zavání vyvoláním války s Ruskem. Přitom nicotnost ČR v poměru k Ruské federaci je zjevná, její výzbroji i ekonomice nesaháme ani po kotníky, a i přes Fialou vydávaná prohlášení o odpojení se od ruských nerostných zdrojů jsme na Rusku stále závislí.

Kam necháme zajít tuto vládu ve vytváření nevratných škod způsobených na současné i budoucí generaci?

Z nového roku plynulo sotva pár dní, a už máme mrazení v zádech.

Nebude to dobrý rok.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky