Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pravda o covidismu je tu: Naplánovaná operace na odlidnění. Americký senátor už nechce mlčet. Instrukce dostaly elity v Davosu 2019. Trénovaly podle scénáře. Uspějí žaloby? Podvolení dál věří smrtící vakcinační lži

Pravda o covidismu je tu: Naplánovaná operace na odlidnění. Americký senátor už nechce mlčet. Instrukce dostaly "elity" v Davosu 2019. Trénovaly podle scénáře. Uspějí žaloby? Podvolení dál věří smrtící vakcinační lži

13. 1. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší informace od blogerky Slovanky o zásadním "odhalení" vedoucího člena stálého podvýboru pro vyšetřování amerického senátu, který v rozhovoru pro televizi Fox News prohlásil, že covidismus bylo dopředu naplánované a nacvičené spiknutí - tedy konspirační praxe, nikoli "teorie"

Přímo americké politické kruhy nyní potvrzují, že další údajná konspirační teorie se stala realitou. Tedy opět se ukazuje, že cenzory, kteří se dnes nazývají „ověřovatelé faktů,“ nevyužívá systém k tomu, aby likvidoval lži, ale naopak k udržení lží „naživu“ a potlačování pravdy. Ale to je běžné u každého totalitního systému, ten současný – korporátně-fašistický – nevyjímaje.

pp

Žaloby na covidové zločince

Denně se nyní rozkrývá, jak nám dlouhodobě lhali nejen politici, ale i zkorumpovaná korporátní média. A to každým dnem tzv. „covidové plandemie“. Nedávno již i německý mainstream přiznal to, o čem jsme my na alternativě psali před více než rokem a půl: genové injekce mají různé šarže s různou účinností, včetně šarží smrtících.

Ovšem vidíte v případě našich mainstreamových propagandistů jakékoli přiznání či sypání si popela na hlavu? Nevidíte – a ani neuvidíte. Jejich oddaní čtenáři (u nás většinou voliči bruselské pětikolky) totiž nadále všem těmto lžím věří.

V poslední době se řeší několik žalob na covidové zločince – od politiků, přes mediální lháře až po rádoby odborníky. Nejinak tomu je v americkém Kongresu, kde již odhalili například manipulativní lež o tom, jak Číňan snědl netopýra a po celém světě roznesl hrozný virus. Tato lež byla vědomá a čistě účelová, nicméně mnohé mainstreamové ovečky jí stále věří.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Senátor to řekl naplno

Nedávno se pak objevila na některých nemainstreamových zahraničních médiích informace, že snad měly být politikům podávány patřičné instrukce k „plandemii“ na srazu WEF v roce 2019. Mělo jít o zákulisně podané informace, což i vysvětluje fakt, že loutky ve vládách reagovaly víceméně jednotně, včetně používání totožných frází směrem ke svým slepě věřícím voličům.

Nyní se zdá, že tato informace, která byla spíš neověřeně šířena v různých médiích, bude také pravdivá. Už i jeden americký senátor nyní potvrdil, že vše bylo předem velmi dobře naplánováno. Člen Senátu pro vnitřní bezpečnost a vedoucí člen stálého senátního podvýboru pro vyšetřování Ron Johnson odpálil bombu pravdy týkající se původu a zacházení s pandemií COVID-19.

V rozhovoru s moderátorkou Marií Bartiromo Johnson naznačil, že pandemie byla předem naplánována „elitní skupinou lidí“ a jako důkaz uvedl Událost 201, pandemické cvičení provedené koncem roku 2019. „To vše bylo předem naplánováno elitní skupinou lidí,“ řekl Johnson.

Rozhovor Petra Hájka s s historikem Petrem Bahníkem (kromě jiného scénáristou populárního seriálu Primy Utajené příběhy českých dějin) míří na hlubiny otázek další existence českého národa a jeho tisíciletého státu, ptá se po jejich smyslu a zkoumá, zda je náš národ také duchovní entitou.

Uvede Protiproud TV v rámci cyklu Alfa a Omega v sobotu 13. 1. v 18:00. Pořadu bude jako obvykle věnován článek i zde na protiproud.info.

„To je to, o čem mluvím. Událost 201, ke které došlo koncem roku 2019, předtím, než jsme my ostatní věděli o této pandemii. Opět je to velmi znepokojující, pokud jde o to, co se stalo, co se děje, co je nadále plánováno pro naši ztrátu svobody.“

„Je třeba to odhalit. Ale bohužel je jen velmi málo lidí, dokonce i v Kongresu, kteří jsou ochotni se na to podívat. Většina dál prosazuje vakcínu. Nechtějí být informováni o tom, že takzvané vakcíny mohly způsobit poškození zdraví, mohly způsobit smrt. Tolik lidí prostě nechce přiznat, že se mýlili, a udělají vše, co je v jejich silách, aby se ujistili, že se nemýlili. Stojíme tady proti velmi silné skupině lidí,“ uzavřel Johnson.

Senátor Ron Johnson v rozhovoru s moderátorkou Marií Bartiromo na FOX News 

Nacvičovali si to

Jen několik měsíců před vypuknutím epidemie Covid-19 uspořádaly světové elity cvičení s názvem Event 201, kde simulovaly globální pandemii koronaviru, který se přenášel z netopýrů na člověka. Akce se konala v říjnu 2019 a pořádalo ji Johns Hopkins Center for Health Security, Bloomberg School of Public Health, Světové ekonomické fórum a Nadace Billa a Melindy Gatesových.

Simulace analyzovala zdravotní dopady, stejně jako ekonomické, životní a obchodní dopady viru. Událost 201 simuluje vypuknutí nového zoonotického koronaviru přenášeného z netopýrů na prasata a na lidi, který se nakonec stane účinně přenosným z člověka na člověka, což vede k vážné pandemii. Patogen a onemocnění, které způsobuje, jsou modelovány převážně na SARS, ale je více přenosný v komunitním prostředí lidmi s mírnými příznaky.

Nemoc začíná na prasečích farmách v Brazílii, nejprve tiše a pomalu, ale pak se začne rychleji šířit ve zdravotnických zařízeních. Když se začne efektivně šířit z člověka na člověka v nízkopříjmových, hustě zaplněných čtvrtích některých megaměst v Jižní Americe, epidemie exploduje.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Nejprve se vyváží leteckou dopravou do Portugalska, Spojených států a Číny a poté do mnoha dalších zemí. Ačkoli zpočátku jsou některé země schopny ji kontrolovat, nadále se šíří a je znovu zaváděna a nakonec žádná země nemůže udržet kontrolu. Neexistuje možnost, že by vakcína byla k dispozici v prvním roce. Existuje fiktivní antivirotikum, které může pomoci nemocným, ale nijak výrazně omezit šíření nemoci.

Vzhledem k tomu, že celá lidská populace je náchylná, během prvních měsíců pandemie se kumulativní počet případů exponenciálně zvyšuje a každý týden se zdvojnásobuje. A jak se případy a úmrtí hromadí, ekonomické a společenské důsledky jsou stále závažnější.

  • Více o tehdejší simulační hře se můžete dozvědět z tohoto videa:

Scénář končí v 18měsíčním bodě s 65 miliony úmrtími. Pandemie se začíná zpomalovat kvůli klesajícímu počtu náchylných lidí. Pandemie bude určitým tempem pokračovat, dokud nebude k dispozici účinná očkovací látka nebo dokud nebude vystaveno působení 80–90 % světové populace. Od tohoto okamžiku se z pandemie náhle stane běžná nemoc.

Jak řekli - naplánovali a nacvičili - tak provedli.

Za týden začíná další "cvičení" zločineckých "elit" v Davosu. Sledujme pečlivě, co na nás tentokrát chystají.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky