Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Podvodné primárky v New Hampsire: Demokratičtí voliči přiznávají, že volili Haleyovou, aby vyřadili Trumpa. Miláček korporátních médií ve volbách propadl. Alex Soros otevřeně vyzývá k zastřelení Donalda Trumpa. Díry po kulce a 47 $

Podvodné primárky v New Hampsire: Demokratičtí voliči přiznávají, že volili Haleyovou, aby vyřadili Trumpa. Miláček korporátních médií ve volbách propadl. Alex Soros otevřeně vyzývá k zastřelení Donalda Trumpa. Díry po kulce a 47 $

24. 1. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší informace z republikánských primárek v New Hampsire, kde suverénně zvítězil Donald Trump i přes snahy demokratů, ovlivnit tyto volby, které vyvolaly v řadách Deep state takovou paniku, že někteří již veřejně vyzývají k fyzické likvidaci Donalda Trumpa

Donald Trump opět jednoznačně vyhrál. V primárkách v New Hampshire porazil Nikki Haleyovou, kandidátku US Deep state, která byla doslova nastrčena proto, aby od Trumpa přetáhla co nejvíc hlasů republikánů. Nicméně drtivá většina amerických republikánských voličů – a to zejména ta část, která se již dávno odchýlila od korporátních médií – ví, že Haleyová má svojí politikou mnohem blíž k voličům demokratů než k těm, kteří volí republikány.

pp

Nevyšlo jim to

Jde o postavu velmi podporovanou mainstreamem (čehož si ostatně můžeme všimnout i u našich médií hlavního proudu) a má tedy „vyzobat“ právě hlasy těch republikánských voličů, kteří ještě stále důvěřují mainstreamu.

New Hampshire je tradičně Demokratické straně nakloněný stát, takže právě zde měla mít Haleyová největší šanci porazit Trumpa. To se jí přesto nepovedlo – a to dokonce ani když pro ni hlasovali voliči, kteří patří do „stáje“ demokratů a v podstatě ani v prezidentských volbách nikdy nehlasují pro republikány. I s hlasy demokratů nakonec dopadl souboj posledních dvou republikánských kandidátů následovně:  

pp                                          

Připomínám, že ve hře jsou již jen Haleyová a Trump, ostatní průběžně odstoupili, takže jejich hlasy se nepočítají. Nikki Haleyová tudíž skončila druhá - i přesto, že pro ni masivně hlasovali voliči demokratů. Demokratičtí voliči v New Hampshire, kteří podporují Bidena, přiznali, že v úterý večer hlasovali v republikánských primárkách pro Nikki Haleyovou, aby sabotovali Trumpa. Republikánské primárky v New Hampshire byly totiž otevřeny nejen republikánům, ale paradoxně také nezávislým a demokratům.

Trump taková pravidla primárek v New Hampshire kritizoval: „Je to směšné, že Demokraté a nezávislí mohou hlasovat v republikánských primárkách, zvláště když křivák Joe Biden opustil New Hampshire. Ale vypadá to, že si vedeme opravdu dobře,“ napsal Trump již v úterý 23. 1. večer na svou sociální síť Truth Social před konečným sčítáním hlasů. A skutečně jednoznačně vyhrál primárky v New Hampshire, i když demokraté dali své hlasy Nikki Haleyové.

 

CNN udělala rozhovor s demokratickým voličem, který v republikánských primárkách hlasoval pro Nikki Haleyovou - ale ve všeobecných volbách dá hlas Joe Bidenovi.

Podobných jako oni byla spousta. Ani to však Haleyové k výhře nepomohlo.

Příští primárky se konají 24. února v Jižní Karolině.

Zastřelte ho!

Dění kolem amerických voleb, které proběhnou v listopadu, se velmi přiostřuje. V boji o prezidentský post zůstávají v republikánské „stáji“ jak řečeno pouze Donald Trump a progresivistka, která má svojí politikou mnohem blíž k Bidenovi, Nikky Haleyová. Připomeňme, že tento týden  odstoupil poslední jejich konkurent, Ron DeSantis - jenž hned poté vyjádřil podporu Trumpovi.

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Haleyová je jednoznačně kandidátkou Deep state, proto velmi podporovanou mainstreamem. Nicméně ve všech průzkumech i přesto vede Trump, jehož výhře chce samozřejmě nikým nevolený mocný Deep state za každou cenu zabránit.

Již se spekuluje o záměrném rozšíření jakési „nemoci X“ (repríza covidu, který rozseli také před americkými prezidentskými volbami, aby zdůvodnili masové "korespondenční hlasování", hlavní nástroj volebního podvodu Demokratů, pozn. PP) či jiné uměle vyvolané události, která by umožnila volby odložit či narušit tak, aby byly možné obdobné manipulace jako v roce 2020.

Biden je aktuálně bez šance, což jen upevňuje přesvědčení, že bude krátce před volbami vyměněn. Marné snahy Deep state o instalaci jejich jiné loutky již způsobují zoufalství v jejich řadách. Přesvědčivě to dal nyní najevo stávající vládce Sorosova impéria Alex Soros. Alex je synem George Sorose a předsedou Open Society, ale zároveň i největším dárcem demokratů.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Už předtím, než převzal impérium, které slouží k rozvracení USA i celého světa, se o něm vědělo, že je ještě nebezpečnější a fanatičtější než jeho otec. I proto si z 5 dětí vybral George Soros právě jeho - charakterově to nejhorší, co dokázala Sorosova rodina vygenerovat.

Alex zhruba posledních 10 let často jezdil po celém světě se svým otcem, který ho po celou dobu připravoval na jeho budoucí špinavou práci.

pp

A právě tento Alex Soros, syn George Sorose, nyní posílal prostřednictvím svého účtu na Twitteru zprávu, která je mírně řečeno znepokojivá: Miliardářský levičák totiž zveřejnil obrázek „díry po kulce“ a „47 dolarů“. Rozluštit to není těžké.

Pokud by Donald Trump vyhrál, stane se 47. prezidentem Spojených států. Vzkaz pro vrahy tedy více než jasný…

Zdroj. Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky