Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločinci pod zn. WHO: Budeme velet celému světu! Porada k nasazení smrtící Nemoci X v Davosu. Covid se úplně nepodařil. Tohle bude teprve něco k odlidnění! Pandemická smlouva je na stole: Digitální pasy, cenzura, tyranie

Zločinci pod zn. WHO: Budeme velet celému světu! Porada k nasazení smrtící Nemoci X v Davosu. Covid se úplně nepodařil. Tohle bude teprve něco k odlidnění! Pandemická smlouva je na stole: Digitální pasy, cenzura, tyranie

26. 1. 2024

Tisk článku

Karel Bek přináší komentář k jednomu bodu jednání globalistické mafie v Davosu, kde se samozvaní vládci světa intenzivně zabývali plánovanou pandémií č. 2, protože ta první sice plánovaný počet lidí nevyvraždila, ale jako nástroj k zotročení národů se naopak docela osvědčila

Nedávné výroční zasedání Světového ekonomického fóra ve švýcarském Davosu bylo plné obvyklých děsivých, ale předvídatelných globalistických projevů, s nimiž se setkáváme každý rok. Obzvláště znepokojivé poznámky však tentokrát zazněly z úst generálního ředitele Světové zdravotnické organizace Tedrose Adhanoma Ghebreyesuse.

Vakcíny nacpat konečně už do každého

V projevu nazvaném „Nemoc X“ o budoucích virových epidemiích strašil, že svět se musí připravit na „společného nepřítele“ a že „bez společné reakce budeme čelit stejnému problému jako v případě COVID-19.“ Jeho řešení? Finanční prostředky ve výši bilionu dolarů a globální "dohoda" zemí celého světa o předání kontroly WHO.

„Covid můžete dokonce nazvat první nemocí X a může se to opakovat,“ řekl Tedros přítomným globalistům.

„Samozřejmě se najdou lidé, kteří říkají, že takovými slovy mohu vyvolat paniku. Ne, ve skutečnosti je lepší předvídat něco, co se může stát, protože se to v naší historii stalo mnohokrát, a připravit se na to,“ dodal.

Hypotetický virus, na který se chtějí připravit, by byl prý dvacetkrát smrtelnější než covid-19, zabil by až 50 milionů lidí na celém světě, a přestože se předpokládá, že zatím neexistuje, tlačí na svět, aby pro něj vymyslel aktivní plán opatření.

Podle něj by například systém včasného varování a plán, jak zabránit přetížení zdravotnické infrastruktury, mohly pomoci snížit počet úmrtí. Uvedl, že WHO spolupracuje s dalšími světovými organizacemi na zavádění iniciativ pro přípravu, včetně pandemického fondu, který má pomoci se zdroji, a centra pro transfer technologie mRNA vakcín (o jiných se už ani neuvažuje), které má řešit "nerovnosti v jejich  distribuci".

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

SLEDUJTE: JIŽ ŠESTÝ ROZHOVOR S ROBERTEM VLÁŠKEM NA TOTO TÉMA BUDE PROTIPROUD TV VYSÍLAT JIŽ V SOBOTU 27. 1. 2024 OD 18 HODIN.

"Obtížné" národní zájmy?

Šéf WHO rovněž uvedl, že kontroverzní „Pandemická smlouva“ musí být přijata na celém světě, aby bylo možné se na další pandemii "lépe připravit".

Bývalá asistentka ministra financí pro veřejné záležitosti Monica Crowleyová napsala na síti X: „Právě včas před americkými prezidentskými volbami nová nákaza, která jim umožní zavést novou dohodu WHO, znovu uzavřít zemi, omezit svobodu slova a zničit další svobody.“

Do termínu přijetí legislativy zbývá jen několik měsíců a mnoho zemí se ohrazuje proti míře kontroly, kterou chce WHO i nad tím, jakým způsobem mají všichni reagovat na propuknutí neznámé (ale už prý v laboratořích vyrobené) virózy. Tedros všechny požádal, aby daly národní zájmy stranou: „Jde o společný globální zájem a úzké národní zájmy by nám neměly stát v cestě.“

A protože si asi uvědomil, že už byl příliš otevřený, dodal: „Národní zájmy jsou samozřejmě přirozené, ale mohou být obtížné a mohou negativně ovlivnit naše možnosti jednání.“

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Zkáza na povel: Tohle není sci-fi

Jakmile smlouva o pandemii vstoupí v platnost, všechny členské země WHO musí dodržovat její ustanovení. Globalistická agentura se tak stává odpovědnou za prevenci, přípravu a reakci a její směrnice budou mít přednost před zákony každého státu, včetně Americké ústavy.

Dr. Meryl Nassová, internistka a epidemioložka zabývající se biologickými zbraněmi, varovala před destrukcí občanských svobod, které smlouva zruší.

Nikdo pak už nezabrání nasazení digitálních pasů a totální cenzury, skrze níž bude lidem totálně odebrána svoboda projevu. WHO současně přiměje vlády, aby zařídily prosazení pouze „oficiálního příběhu. domnělé pandemie." A WHO bude pochopitelně také moci diktovat, jaké léky mohou země na nemoc kupovat - a od koho.

Tedros by prostě mohl vyhlašovat pandemie, jak uzná za vhodné. Je to tím fantastičtější, že zatím jde jen "o hrozbu", žádná pandemie tu není - ale on již má získat nad světem úplnou kontrolu. Na základě smlouvy by mohl třeba vyhlašovat i celosvětové lockdowny. Ale nejen to. A nyní poslouchejme:

Měl by právo vyhlašovat jakákoli opatření při "mimořádných událostech" například související s klimatickou lží.

Konstatujme závěrem pouze to, že česká vláda - na rozdíl od Ficovy slovenské - proti těmto záměrům nevznesla do daného termínu žádné námitky.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky