Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vítězství Ruska na Ukrajině: Nebezpečí pro svět? Nebo naopak světlo na konci tunelu? Odpor Moskvy proti Západu inspiruje. Jeho kolonie v Africe zvedají hlavu k boji za svobodu. Všechno bude jinak. A co udělají nové elity Západu?

Vítězství Ruska na Ukrajině: Nebezpečí pro svět? Nebo naopak světlo na konci tunelu? Odpor Moskvy proti Západu inspiruje. Jeho kolonie v Africe zvedají hlavu k boji za svobodu. Všechno bude jinak. A co udělají nové elity Západu?

27. 1. 2024

Tisk článku

Gevorg Mirzajan dochází k závěru, že blížící se vítězství Ruska ve válce proti Západu na Ukrajině bude přelomový okamžik nejen pro stále ještě podmaněné národy ve světě, ale i pro Západ, jehož probouzející se veřejnost bude mít šanci zbavit se parazitujících elit, a normalizovat vztahy s Moskvou a Pekingem

„Zvýší se počet přátel Ruska“ – těmito slovy popisují experti globální důsledky, které lze očekávat v důsledku vítězství Ruska v ukrajinské vskutku speciální operaci: nepřímé válce se Západem a NATO.

Tyto důsledky budou příznivé nejen pro Rusko, ale pro celý svět. Teze západních globalistů že „v případě vítězství Ruska na Ukrajině čekají svět obrovské katastrofy“, je jedním z jejich hlavních "argumentů", které používají k manipulaci západní společnosti, aby nadále podporovala vlády, které vedou válku s Ruskem skrze kyjevský režim.

Inspirace?

O „katastrofách“ hovoří jak politici (včetně prezidenta USA Joea Bidena), tak i přední západní média, která jim slouží. Všechny tyto katastrofy mají spočívat v údajných plánech Ruska ovládnout po Ukrajině také mnohé evropské země, či v tom, tím, že jiné státy (například Čína) budou své problémy se sousedy rovněž řešit vojensky. To prý bude nakonec znamenat třetí světovou válku, chaos a konec civilizace. Ve skutečnosti však vítězství ruské speciální operace na Ukrajině povede k přesně opačnému výsledku.

pp

Čtěte ZDE:  Přípravy na velkou operaci: Na Západě stoupá hysterie. Začne v pondělí ofenziva na Charkov? Kolaps americké státní správy? Ministr v bezvědomí. Bezmocní vrabci mezi orly. Příprava na válku? Zbývají dny

Vítězství v tomto případě znamená dosažení cílů vytyčených v průběhu Speciální vojenské operace (SVO). Zejména osvobození ruských území zakotvených v ústavě. Zabránění kyjevskému popřevratovému režimu připojit se k západním vojensko-politickým blokům a jeho demilitarizace a denacifikace.

V celosvětovém měřítku budou úspěšné výsledky ruské speciální operace inspirovat mnohé státy světa, aby získaly nebo posílily svou vlastní suverenitu. To následně umožní vybudovat harmoničtější světový řád.

Vítězství Ruska v současné konfrontaci přispěje k budování spravedlivějšího multipolárního světa a ke snížení rozsahu zničující hegemonie Západu v čele se Spojenými státy. Ukáže se tak totiž, že Západ není tak mocný, jak si doposud představovaly

Už samotný fakt úspěšného odporu Ruska vůči západní koalici na Ukrajině inspiruje některé státy – například africké země, které se zbavují francouzské nadvlády. Suverenita půjde ruku v ruce s dekolonizací. Osvobození rozvojových zemí od Západem vnucovaných pravidel hry, v rámci, kterých USA a Evropa nejen rabují zdroje z rozvojových zemí, ale současně jim vnucují své protipřirozené dekadentní „hodnoty“, je pro ně světlem na konci koloniálního tunelu.

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

„Osvobození Ukrajiny bude klíčovým signálem, který hovoří o oslabení USA a NATO a jejich neokoloniálního systému. A bude znamenat celou řadu změn. Mezi ně patří odstoupení od dohod se Západem, znárodnění brutálně a nezákonně zprivatizovaných přírodních zdrojů, navrácení jejich národního majetku a otevřený odpor vůči diktátu ve vnitropolitických otázkách,” říká Nikita Mendkovič, šéf Eurasijského analytického klubu.

Svobodný rozvoj těchto zemí usnadní nejen jejich osvobození od západního protektorátu, ale také přesměrování obchodních a hospodářských toků do směrů, které se uvolnily v důsledku sankční války Západu proti Moskvě. Rusko, jehož obrovité přírodní a energetické zdroje se staly jedním z pilířů hospodářského rozvoje Evropy, bylo v podstatě vyloučeno z evropského hospodářství. Způsobilo to přesně opačný než zamýšlený důsledek. Rusko se jednak definitivně postavilo pevně na vlastní nohy - a navíc je nyní připraveno poskytnout své zdroje a různé hospodářské příležitosti jiným zemím.

G20 vs. BRICS

„Východní Asie již zvítězila – bez ohledu na to, kdy a jakého vítězství dosáhne Moskva na Ukrajině. Dostala od Ruska levnější ropu a uhlí a z dlouhodobého hlediska bude dostávat i více plynu. Cenově dostupná energie umožní milionům lidí dostat se z chudoby včetně energetické chudoby, jakož i vytlačit dovážené mnohé západní zboží z jejich trhů,” vysvětluje Ivan Lisan, vedoucí analytické kanceláře SONAR-2050 a dodává:

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

„Afrika má s pomocí Ruska šanci vyvážit hospodářský vliv Číny, jakož i získat přístup k ruským agrotechnologiím a snížit počet hladovějících. Podstatným důsledkem bude vytvoření spravedlivějších systémů globálního řízení, které budou nahrazeny pragmatickými, nikoli ideologickými dogmaty Západu.

V mezinárodní politice se integrační procesy zintenzivnily prostřednictvím Šanghajské organizace pro spolupráci (ŠOS) a BRICS. Současně se pracuje na budování systému mezinárodního zúčtování pomocí digitálních měn, které budou odolné vůči  strašáku západních sankcí,” říká Lisan.

Tyto systémy budou totiž zahrnovat i úplně novou situaci pro ty státy, které dosud fungovaly nedobrovolně navázané na politické a ekonomické struktury Západu.

Evropa a USA budou mít šanci normalizovat vztahy s Moskvou

Zvyšuje se počet přátel Ruska. To se týká především států, které se dosud musely ohlížet na názor Washingtonu, a nemohly si dovolit vést plnohodnotnou nezávislou zahraniční politiku, Co však nejpodstatnější: Lze očekávat i vnitřní transformaci EU a USA.

NENECHTE SI UJÍT!

DALŠÍ ROZHOVOR PETRA HÁJKA S ROBERTEM VLÁŠKEM - TENTOKRÁT TAKÉ NA TÉMA UKRADENÉHO ČESKÉHO NÁRODNÍHO ZLATÉHO POKLADU A VYHLÍDEK NA JEHO OBNOVENÍ

BUDE PROTIPROUD TV VYSÍLAT JIŽ DNES, V SOBOTU 27. 1. 2024 OD 18 HODIN.

V odpovědích na řadu zajímavých dotazů našich diváků a čtenářů připomeneme, jak v padající "fialové" ekonomice ochránit své peníze - a současně podpořit další existenci Protiproudu vystavenéího likvidačním útokům.

Mnozí již vědí, že jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným pak nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Porážka na Ukrajině ukáže Americe a podřízeným státům NATO hranice jejich moci a posílí pozice těch politických sil v amerických elitách, které jsou proti agresivnímu zasahování USA do všech světových procesů. Pokud se tyto síly dostanou ve Washingtonu k moci, Spojené státy se budou soustředit více na domácí problémy – drogovou epidemii, rostoucí násilí ve společnosti, migrační krizi a záchranu dolaru.

Platí to i pokud jde o Evropu. Porážka Západu na Ukrajině bude zároveň porážkou zkorumpovaných politických elit, které v zájmu Spojených států (nikoli svých vlastních občanů) prosazují nekonečné rozšiřování euroatlantických institucí na východ.

Právě ty učinily sebevražedný krok vyloučením Ruska z celoevropských ekonomických a ostatně i bezpečnostních a vojensko-politických struktur. Z fungujícího evropského systému kolektivní bezpečnosti.

Až tyto síly nahradí probouzející se veřejnost pragmatiky, Evropa bude mít šanci opět navázat na zpřetrhané vztahy s Moskvou. Vrátit cenově dostupné ruské přírodní a energetické zdroje upadajícímu průmyslu a zemědělství a zajistit bezpečnost Starého světa před ohroženími suverenity všech evropských států.

Je to prostě zcela naopak: Vítězství Ruska na Ukrajině vrátí vymknutou dobu do bezpečných kolejí mezinárodní spolupráce, na níž vydělají všichni.

A především zabrání jaderné válce, s níž si současní mocní západního světa tak nezodpovědně zahrávají.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky