Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán splněn: Lockdowny idiotizovaly mládež. Více voličů liberálních fašistů? Distanční katastrofa. Smrt reality. Virtuální školou k jistotě degenerace? Recept na tmu - více much jednou ranou. Velký Bratr jde za svým cílem

Plán splněn: Lockdowny idiotizovaly mládež. Více voličů liberálních fašistů? Distanční katastrofa. Smrt reality. Virtuální školou k jistotě degenerace? Recept na tmu - více much jednou ranou. Velký Bratr jde za svým cílem

13. 2. 2024

Tisk článku

S. D. Wells dochází ke zdrcujícímu zjištění, že covidová a vakcinační totalita měla za cíl nejen utáhnout šrouby zbytkům svobody a spustit očkovací genocidu, ale současně spustit masovou "výrobu" snadno manipulovatelných mentálně retardovaných mladých generací

Nestačí, že jsou mladí lidé násilím krmeni chemicky zpracovanými, nutričně prázdnými potravinami a fluorizovanou vodou, aby se jim snížilo IQ. K tomu jsme všichni museli snášet covidové lockdowny a "distanční výuku", která by měla být označena jako "těžce zmrzačené" studium.

Aby téměř každý člověk uvěřil západní medicíně, musí být opravdu "nadopovaný" 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. Zatímco sleduje televizní reklamy na nové léky, nechává si vymývat mozek reklamami na potraviny s tunami cukru a chemie.

Pak přišlo "virtuální učení" během "plandemie" a doba lockdownů. Spolu se smrtícím holokaustem mRNA vakcín to bylo všechno - jak dnes již víme - detailně naplánované.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

5 stupňů ke katastrofě

Dalších několik generací již bylo ohlupováno kombinací toxinů, liberálně-progresivních dezinformací a nedostatkem řádného vzdělání. Tyto kombinované faktory úspěšně napadají jejich životně důležité systémy, včetně mozku. Spike-proteiny z očkování zase bezpečně ucpávají cévní systém pěti ze šesti dětí.

A vedle toho byl v některých zemích na měsíce, ba dokonce roky, narušen normální vzdělávací systém. Online studium není ani zdaleka tak účinné jako osobní výuka. Podívejme se na to z pohledu pedagoga.

#1. Distanční (nebo virtuální) výuka téměř znemožňuje studentům pracovat společně jako partneři nebo v malých týmech. Tuto ztrátu učení a budování sociálních dovedností nelze vzít zpět nebo jednoduše dohnat jako ztracený čas. Je to prostě fuč.

#2. Online výuka je většinou lineární a zapojuje pouze dva smysly. Ve skutečnosti "virtuální učení" opouští hmat, chuť a také pocit, které zakládají učení v části mozku s dlouhodobou pamětí. Jinými slovy, není to "hluboké učení", ale jen povrchní pěnivka.

#3. Problémem virtuálního učení je také ztráta přirozené motivace, protože chybí osobní interakce s lidmi; online svět je dvourozměrný. Motivace chybí také proto, že obsah je chudý a ke všem lekcím a úkolům existuje mnohem méně souvislostí.

#4. Příliš mnoho času stráveného u obrazovky je rovněž těžkým problémem v mnoha oblastech zdraví a učení. Je zcela podceňovaným faktorem v současné destrukci infrastruktury skutečného vzdělávání.

#5. Učitelé mají velmi malou až nulovou kontrolu nad tím, zda žáci dávají pozor, zda dokonce zůstávají v dohledu kamery, zda se vyhýbají všem druhům rozptýlení, zda opouštějí počítač na delší dobu a zda mají s učivem skutečný kontakt.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Vzhůru do otroctví!

Celý vzdělávací systém se řítí ze strmého útesu. Pokud se bude v pádu pokračovat, virtuální výuka převezme spolu s umělou inteligencí (AI) vládu nad mladými dušemi úplně. Kolik času u obrazovky zažijí děti a dospívající mimo "školu", až se naplno rozjede virtuální učení? Není pochyb, že klesne jejich IQ, o schopnosti kritického myšlení ani nemluvě.

Školní sociální prostředí je nesmírně podstatné. Žáci, kteří celý den sedí doma před obrazovkou počítače simulující školní výuku, jsou neustále vyrušováni: rodiči, kamarády, sourozenci, domácími zvířaty, hlukem z provozu domácnost, chutí na svačinu, přestávkami na toaletu (prodlouženými obvykle o všelijaké prostoje) a dalšími rozptylujícími momenty.

Především ale: Kolik informací student skutečně vstřebá, když je to vlastně jen něco jako sledování pohádek v televizi? Tenhle systém je nastaven tak, aby děti a dospívající byli brutálně vtaženi do osidel hlouposti, do závislosti a služby Velkému bratrovi, aniž si to uvědomí.

Dokonale promyšlený recept na katastrofu, která má mladým generacím Západu vzít zdraví a mysl a dovést je do hluboké, temné a dlouhé spirály otroctví.

Jde o výchovu indoktrinovaných zoufalců. O otrockou službu ideologii a vládám které zajímají jen dvě věci: zbavit je peněz a mít při tom totální kontrolu. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky